2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım burda bi arkadaşta vardı kasılma rahminde Sinemmiydi acaba ismi tam emin değilim belki görüp yazar

necla naptin tekrar kontrolun ne zaman seninle ayniyiz 8 mayista gidicem bende ikili testten sonra gitmedm bir ay olucak bebisi gormeyeli

benimde beklenen doğum tarihi 21 ekim 20 mayısta kontrolüm

Kizlar bir kiz daha gelio bugun cinsiyeti ogrendik %99 kiz dedi

bugünde herkesin kontrolü vardı galiba tebrikler gözünüz aydın

necla naptin tekrar kontrolun ne zaman seninle ayniyiz 8 mayista gidicem bende ikili testten sonra gitmedm bir ay olucak bebisi gormeyeli
Ben dün gittim canim ama acelesi vardi şu tarihte gel demedi enfeksiyon için antibiyotik yazmiş dozu duşuk ama bebek buyuk zarar vermez kullan dedi ayni zamanda mide intihabida var ne yapcam bilmiyorum kullansam mi

İyi geceler kızlar bu sol tarafımda böle içerden tüy değdirir gbi bsy hissettim psikolojkmi anlamadım ama cok hafifti böle bsymi oluyo hissetmeler
17 ci haftada olur bence canim ilk olsada 3 tane doğurmuş biri olarak soyluyorum

İyi geceler kızlar bu sol tarafımda böle içerden tüy değdirir gbi bsy hissettim psikolojkmi anlamadım ama cok hafifti böle bsymi oluyo hissetmeler
Benimde 17 ci hafta iki hafta öndeymiş bebiş maşallah ama takvimde mecbur 15

Ay canım ya düşünmesi bile kötü o durumu sen yaşamışsın bir de..bende olsam bende helal etmem hamilesin zaten bebeğine birşey olacak diye diken üstünde yaşıyorsun bir de karşına doğacak bebegin engelli olacak diyip kesin konuşan bir doktorla karşı karşıya kalıyorsun... Allah korusun o doktorlara da azcık vicdan merhamet versin. Kimse onlardan doğruları saklamalarını istemiyor ama emin olmadan da kesin konuşmasınlar bi zahmet ya. Bu kaçıncı okuduğum vaka seninkiyle beraber.

Hu hu kızlar ben geldim

Çok şükür bugünüm iyi geçti, sanki iki gün ben kivranmamisim gibiydim. Doktora da gittik, önce plaza girişinde bekledik, sonra yukarıda klinikte. Klinik içinde yoğunluk olmasın diye hasta çıktıkça alıyorlar yenisini içeri. Girince ellerimizi yikamamizi rica ettiler. Sonra baktım muayene koltuğu dezenfektanla siliniyor Bu seramoni bittikten sonra doktorum geldi ve ekran açıldı minnosum 14 santimi geçmiş, en son gördüğümde 3.98 cm idi. 138 Gr olmuş, tam gününde devam ediyor gelişimi. Bir ara elini çenesinin altına koyup poz da verdi bize Gayet mutlu dedi doktorcum. Dedim tabi mutlu olur trafik stresi yok , iş stresi yok evde yiyip içip yatıyoruz sade minnoş hanimin ne covidden haberi var ne anasının kafasının basıncından, kendi cumhuriyetinde miss gibi yatıyor valla
Çok şükür bugün de böyle güzel haberlerle geçti, bir sonraki randevumuz 27 Mayıs'ta. O zaman tam 20 haftalık olacak

Evet canim cok kişiye boyle yapiyorlar işin enterasan tarafi ben annemle doktor bana soyledikten sonra ciktim dişari üzüntü vardi ama hep rabbime duğa ediyordum iyidim birden hastanenin kapisindan ciktim karşima 30 33 yaşlarinda dowm sendromlu bir kiz cikti annesinin elinde o anda göz göze geldim sonra tabi o şoku atlatmam uzun bir zaman aldi rabbim hayirli sağlikli bebişler versin engelli cocuklari olanlarada yardim etsin

Maşallah ona sennde iyi olmana sevndm valla anlattığın seyler zor ben hafif basım agrısa huzursuz oluyorum sizi hiç düşünemiyorum

Ne güzel görmuşsun bebişi beni biraksan eve ultrason alcam valla ultrasonda görmek mutiş bir duygu yaaa

14 cu haftadan beri ilk bebek olmadiği için kaslar gevşek daha erken hissediyoruz canim doktorlarda onayliyor zaten doktor kağan kocatepenin vidiosu da var bu konu ile ilgili
Anladım cnm ben ilk hissetmeyi soruyorum ilk defa oldu normalde kas yırtılması sızlanma oluyodu bu sefer böle içerden tüyle gıdıklar gibi bsy oldu onu merak ettim

14 cu haftadan beri ilk bebek olmadiği için kaslar gevşek daha erken hissediyoruz canim doktorlarda onayliyor zaten doktor kağan kocatepenin vidiosu da var bu konu ile ilgili
Peki ilk hissetmede her gün mü hissediliyor bide günde kaç kere hissedilir çok soru sordum ama

Anladım cnm ben ilk hissetmeyi soruyorum ilk defa oldu normalde kas yırtılması sızlanma oluyodu bu sefer böle içerden tüyle gıdıklar gibi bsy oldu onu merak ettim
Bebiştir canim artik buyudu annesi hissedersin tabi benimde ilk dediğin gibi oldu önce sertleşme hissettim sonra boyle kelebek gibi hafif kipirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…