2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
gözünaydın olsun sevindim gununun guzel geçmesine..bu sıkıntıların içinde insana iyi gelen tek şey o minnoşları görmek zaten :)
Sağol canım, gerçekten görünce o pozları , hareketleri, kalbinin atışını içimde bir çocuk buyuyooor diye bir enerji geldi yenilendim resmen. Önceki 2 günü unuttum gitti. Ben razıyım o sıkıntılara , yeter ki herşey yolunda gitsin. Ben 2018 yazında şant enfeksiyonu ile 17 gün yattım hastanede, 2 kez ameliyat oldum o 17 günde, çok ciddi antibiyotikler kullanıldı. O zamandan beri ilk defa basım agriyinca ister istemez o günlere döndüm, öyle bir tablodan korktum. Ama bugün gördüm ya , ohh dedim sen ne saçmalıyorsun bak içindeki çocuğa Söz verdim kendime bugün, basım yine agriyabilir ama ben kötü senaryo yazmayacağım

Kizlar bisi sorucam ben bugün cinsiyetini ogrendigimde esim yoktu yanimda ve ona soylemedim siz nasil soylediniz esinize anlatirmisiniz fikir olsun bana. Esim paşa beklerken prenses gelecegini nasil ogrenmeli sizce :)

Çok haklısın canım.. aslında biliyomusun korkularimizı endiselerimizi bir kenara bırakinca yaşamak anlamlı ve güzel ama başka bir boyutu varki korktuğumuz ve endise ettiklerimiz hayatimizdaki en degerli ve kaybetmekten korktugumuz seyler..o yuzden cogu zaman imkansiz oluyor bu ikisini birbirinden ayirmak..ve buna da hayat deniyor sanırım bize düşende zor da olsa bununla yaşamayı ögrenmek

Kizlar bisi sorucam ben bugün cinsiyetini ogrendigimde esim yoktu yanimda ve ona soylemedim siz nasil soylediniz esinize anlatirmisiniz fikir olsun bana. Esim paşa beklerken prenses gelecegini nasil ogrenmeli sizce :)

BDV fake bir konu vardi kadın kendine kurdela bağlamış falan filan aklima birden o geldi.Şaka bir yana benimde cinsiyet ogrenirken eşim yanımda yoktu.Ama 1. Muayenede doktor %51 erkek demişti çünkü ben kız diye ısrar ediyordum.Ben direk söylemiştim.2.muayenede %99 erkek deyince yine çıkışta direk söyledim .Hiç aklima supriz falan yapmak gelmedi .Keşke gelseymis.Gerçi biraz bizim karikoca iliskiside pek aramaz surprizleri.Not kağıdı yazanlar falan var.Kutu icine ayakkabi koyanlar var.Araba bebek resmi yollayanlar.Kk da başlıkta var yanılmıyorsam nasıl haber verdiniz diye.İnşallah değişik sürpriz olur.

Kız o konu fake miydi Ben onu sayfayı okuyup okuyup krizlere girdim

Kız o konu fake miydi Ben onu sayfayı okuyup okuyup krizlere girdim
Aman sorma ya yok görümcesi pastanın üstündeki ingilizce yazıyı anlamamış falan o arkadaş 2 yada 3 kez konu açtı.Ama hepsinde saçmaliklar biryerde birleşti.Bu ara pek gelmedim okurken iyi oluyordu gülüyordum eglenceli işte.Insanlarin yaratici güçleri süper.

Bebim aklıma direk son günşeirn modası geldi. Siyah balon içinde cinsiyete ait renkli bişeyler koyuyorlar kağıt, toz, sim gibi. Sonra onu patlatıyorlar. Buda olabilir

Esim karnimi hep pa
Esim karnimi hep paşam diye seviodu bende ya kizsa dedim canim kizim guzel kizim dioduerkek olunca paşa kiz olunca niye prensesim deil de kizim ben sana gostercem pasayi demistim. Şok olucak eşim onun icin surpriz olsun istiyorum esime

Bi balon 45 tlymis bi arkadas soyledi bu virus zamani pahali geldi bana yalan deil bebek gelio para lazim
Canım ben dün %90 öğrendim ama eşimin doğum günüydü o yüzden söylemek istedim. Biz 24 saat beraberiz evden çalışıyor dışarı da çıkmıyor baya zor oldu bişeyler almak Doktor dönüşü onu markete gönderip ben de eczaneden ilaçlarla birlikte pembe emzik toka falan aldım malesef karantinada bu kadar oluyor Hastaneye de girmesini istememiştim sürpriz olsun diye oradan da pastasını aldım akşam mumlar pastalar sonra da hediyelerini gösterdim Güzeldi çok şükür rabbim bebişlerimize sağlık versin

Selam Kızlar dr dan geliyorum . Gece 3 te kanamam oldu sabah hemen arkadaşıma gittim . Bende progestanlılar arasına katıldım . Kanama alanı fln oluşmuş . iğne , hap , kan uyuşmazlığı iğnesi ilaçlarımı aldım geldim eve .

Mantikli ya bende oyle yapayim esim istanbulda ben bursadayim alisveris icin vaktim var benim Allahdan baska sey istesem olcakmis normalde mayisin 2. Haftasi evlilik yildonumumuz o zamana denk getircektim randevuyu ama once ben ogrendim kardesime de kismet oldu öğrenmek. Darisi babamizin basina

Yanında değilse süper canım her şeyi yapabilirsin

Ayy ne kadar güzel daha ne olsun şu ortamda daha ne yapabilirsin ki Sağlıkla kucağınıza da alın inşallah

Güçlü kadınsın herşeyle başa çıkarsın sen, bebişin inşallah güçlü olmasını gerektirmeyeceği kadar güzel bir hayat yaşar

Kızlar sağlık ocağından aradılar mı sizi bana 15 Mayıs ta gel dediler.gitmemiz gerekiyor mecburi değil mi sonuçta doğumdan sonra bebeğin aşıları falan olcak kaydımızın olması gerekiyor bence
Benim doktorum seni sağlık ocağından arayacaklar gelirim de ama gitme şu ortamda dedi

Gecmis olsun canim kan uyusmazligimi sebep oldu acaba umarim gecer biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…