Canim daha kücükler arada hissedebilirsin ama surekli digil daha o kadar da guçlu digiller ama şoyle soyleyim akşam yemekten sonra tatli bişeyler yiyin sonra sirt usttu uzanim kendinizi dinleyin deneyin hissedersiniz hissetmezseniz korkmayin amanPeki ilk hissetmede her gün mü hissediliyor bide günde kaç kere hissedilir çok soru sordum ama
Henüz o kıpırtı gibi seyi hissedemedim ama ben cok az tatlı ve seker tüketiyorum cocuk tuzdan bayılıyor heraldeBebiştir canim artik buyudu annesi hissedersin tabi benimde ilk dediğin gibi oldu önce sertleşme hissettim sonra boyle kelebek gibi hafif kipirti
Bir dene yemekten sonra akşam ben tatli yiyorum ustune süt bebişimi hissediyorum tabi ilk bebek olduğu için gaz mi bebiş mi anlamak zor olur sizin içinHenüz o kıpırtı gibi seyi hissedemedim ama ben cok az tatlı ve seker tüketiyorum cocuk tuzdan bayılıyor heralde
Benim bacak kalça kısımlarında ergenliğimden kalma vardı canım çatlaklarım ama göbeğim hiç çatlamadı. Bol nemlendir doğal yağlarla, çatlamaz umarımDaha önceden doğum yapmış annişler ilk hamileliğinizden önce vücudunuzda bacak , kalça , bel vs. çatlağı olupta karnı çatlayan var mı ? Yada olupta çatlamayan ? Benim kalçamda ergenlikten var göbektede olur mu bu sebepten diye size sorayım dedim
Denicem canım ben gazı farkeder im o kdr cok gaz varki artık nasıl oldugunu biliyorum önceden de cok gzz olurdu zaten bende Bi gün boşanırsam sebebi bu gaz olacak heralde Bir dene yemekten sonra akşam ben tatli yiyorum ustune süt bebişimi hissediyorum tabi ilk bebek olduğu için gaz mi bebiş mi anlamak zor olur sizin için
Tam olarak öyle başlıyor gözün aydınİyi geceler kızlar bu sol tarafımda böle içerden tüy değdirir gbi bsy hissettim psikolojkmi anlamadım ama cok hafifti böle bsymi oluyo hissetmeler
Beyaz serum aliyodum canim 3 aylik hamileyim 2 aydir full yatiyorum dinleniceksin bol bolBugün ki kontrolde Dr rahimde kasılma var dedi. Dinleniyormusun diye sordu. Baya bebeği sıkıştırıyor ama ben hiç hissetmedim. Aranızda ultrasonda kasılma görülen varmı. Herhangi bir ilaç vs. verdimi Dr unuz
ALLAH razi olsun canim benim.Kontrol deil canim az kanamam oldu onun icin gittim hersey yolunda dedi bide cinsiyetini soyledi.benimde beklenen doğum tarihi 21 ekim❤20 mayısta kontrolüm
bugünde herkesin kontrolü vardı galibatebrikler gözünüz aydın
Denicem canım ben gazı farkeder im o kdr cok gaz varki artık nasıl oldugunu biliyorum önceden de cok gzz olurdu zaten bende Bi gün boşanırsam sebebi bu gaz olacak heralde 
Walla bende gülüyorum artık gercekten yıldım kendimdenalemsin fena güldüm
Kız kimyon falan kat yogurda sende gaz almiş başini gitmiş kocan sana lakap takar aman dilinden duşmesin bak dikkatWalla bende gülüyorum artık gercekten yıldım kendimdenhayır tutsam olmuyor her seferinde kalksam oda artık yoruyor byere gitsem şişşyorum rahatsz oluyorum tutmaktan o yüzden saldık çayıra mevlam gayıra
Ooo biz oraları geceli cok oldu kız ni onu denemedim onuda denicem yarın walla normalde bu kdr kayısı yesem ben 24 saat wcden cıkamazdım zaten o yüzdende kilo almazdım smdi tam tersi oldu cok garipKız kimyon falan kat yogurda sende gaz almiş başini gitmiş kocan sana lakap takar aman dilinden duşmesin bak dikkat
Bence de , umarım kimse yaşamaz. Ben bu 14 yılda cektiklerimle ağrı eşiği konusunda ihtisas yaptım diyebilirimÇook geçmiş olsun
o kafayı patlatacak ağrı çok çok fena . İlk defa ikinci oğlumun doğumundan sonra yaşadım . Parol fln hiç fayda etmiyor . Belli bir süre sonra başağrısından kusmaya başlıyorsun . kafanı hiç bir yere koyamıyorsun . Sonra eşim işten gelip serum takıp voltaren yapmıştı öylelikle geçmişti . Uzun süre yine ağrımadı ama üç beş ayda bir öyle ağrı yaşadım .
geçen gün yine aynı ağrı geldi çok korktum şimdi iğne de olamıyorum . Artık ne kadar kaşıma alnıma sert masaj yaptıysam üç gün kaşlarıma dokunamadım. O ağrı yüzünden nasıl sıktıysam kaşımı . Sebebinide araştıramadım. Migren mi acaba diye düşündüm . Işığa duyarlılığım pek yok . Sese hassasiyet oluyor . Çok fena bir ağrı kimsenin başına gelmesin.
Benim bugünkü randevum aslında cumartesiydi, ama geçen hafta arayıp bugüne ertelediler.Cumartesiye randevu alsak yasak varken çıkabiliyor muyuz bilginiz var mı?
Çok şükür gördük rahatladık, herşey yolundaYaa Çok geçmiş olsun canım. Biliyorum o ağrıyı benim de çok kötü migren krizlerim tutunca öyle oluyorum bi tuttu mu hiçbir şey fayda etmiyor. Dediğin gibi ilaç içmeye gerek yok çünkü zaten geçmiyor ilaçla. İnşAllah doktordan güzel haberler alırsın canım Rabbim şifa versin
Hadi bakalım doktor bakar halleder kuzucuğunu da görünce keyfin yerine gelir yine
Ben oruç tutmuyorum, gebelikte tutmak bana göre çok doğru değil . Çünkü bebek gelişmeye devam ediyor , anne yemezse de bebek gelişir ama olan anneye olur. Bebek kendine ne lazımsa alır anneden acımasızca. Yanlış anlamayın bu tabii ki bir tercih, ben kendi düşüncemi söyledim ki birçok doktor da bu nedenle oruç tutmayın der.Merhaba herkese benimde bebeğim inşallah Ekim doğumlu olacak. Ben 2017de de Ekim annesiydim☺ nasıl gidiyor hamilelik ramazan oruç tutan varmı. Ben tutuyorum ama bulantılarım ve koku hassasiyetim arttı bakalım nasıl geçecek. Ben cinsiyeti henüz öğrenemedim. Bu arada dru vitamin verenler varmı hangi ilaçları kullaniyorsunuz
Bu sabah sağ gogsumun ucu sanki açık yara varmış gibi sızladı resmen, hatta yara mi oldu diye korktum baktım, görünen birşey de yok.Kızlarr sizinde memitolarınızın ucu kaşınıyor mu yaacayip kaşınıyor benimkiler normal mi aceba
Ne güzel haber , kız anneleri kervanına hoş geldin kuzumAyy kızlar şimdi hastaneden geliyorum içim nasıl tuhaf meğer bir kız annesi oluyormuşum
Hep erkek bebek görüyordum rüyamda doktorum bile baya şaşırdı erkek gibiydi ama bu diyor
@necla cım da yanıldı
Kızçem olacak inşallah sağlıkla gelsin
Ooo ben kukruyorumDenicem canım ben gazı farkeder im o kdr cok gaz varki artık nasıl oldugunu biliyorum önceden de cok gzz olurdu zaten bende Bi gün boşanırsam sebebi bu gaz olacak heralde 
Hhahaha yazık adamlaraOoo ben kukruyorumEvde adım kükrek taydin a çıktı ben kukredikce eşim korkuyorum senden diyor, öyle geçinip gidiyoruz
Ben ilk bhcg olcturmeye gittiğimde kaydimi yaptırmıştım. 5 Mayıs'ta gel demişti hemşire. Bildiğim kadarıyla aşıyı yapıp, kalp atışlarını dinliyorlar. Az kaldı gidince öğreneceğimKızlar sağlık ocağından aradılar mı sizi bana 15 Mayıs ta gel dediler.gitmemiz gerekiyor mecburi değil mi sonuçta doğumdan sonra bebeğin aşıları falan olcak kaydımızın olması gerekiyor bence
Yok bizde durum farklı, eşim sürekli şişkinlik yaşar ama gaz çıkaramadığı için zorlanır . Ben ona kıskanma diyorum, o bana olan var olmayan var diyorHhahaha yazık adamlara
gözünaydın olsun sevindim gununun guzel geçmesine..bu sıkıntıların içinde insana iyi gelen tek şey o minnoşları görmek zaten :)Hu hu kızlar ben geldim
Çok şükür bugünüm iyi geçti, sanki iki gün ben kivranmamisim gibiydim. Doktora da gittik, önce plaza girişinde bekledik, sonra yukarıda klinikte. Klinik içinde yoğunluk olmasın diye hasta çıktıkça alıyorlar yenisini içeri. Girince ellerimizi yikamamizi rica ettiler. Sonra baktım muayene koltuğu dezenfektanla siliniyorBu seramoni bittikten sonra doktorum geldi ve ekran açıldı minnosum 14 santimi geçmiş, en son gördüğümde 3.98 cm idi. 138 Gr olmuş, tam gününde devam ediyor gelişimi. Bir ara elini çenesinin altına koyup poz da verdi bize Gayet mutlu dedi doktorcum. Dedim tabi mutlu olur trafik stresi yok , iş stresi yok evde yiyip içip yatıyoruz sade minnoş hanimin ne covidden haberi var ne anasının kafasının basıncından, kendi cumhuriyetinde miss gibi yatıyor valla
Çok şükür bugün de böyle güzel haberlerle geçti, bir sonraki randevumuz 27 Mayıs'ta. O zaman tam 20 haftalık olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?