2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Peki ilk hissetmede her gün mü hissediliyor bide günde kaç kere hissedilir çok soru sordum ama
Canim daha kücükler arada hissedebilirsin ama surekli digil daha o kadar da guçlu digiller ama şoyle soyleyim akşam yemekten sonra tatli bişeyler yiyin sonra sirt usttu uzanim kendinizi dinleyin deneyin hissedersiniz hissetmezseniz korkmayin aman

Henüz o kıpırtı gibi seyi hissedemedim ama ben cok az tatlı ve seker tüketiyorum cocuk tuzdan bayılıyor heralde
Bir dene yemekten sonra akşam ben tatli yiyorum ustune süt bebişimi hissediyorum tabi ilk bebek olduğu için gaz mi bebiş mi anlamak zor olur sizin için

Benim bacak kalça kısımlarında ergenliğimden kalma vardı canım çatlaklarım ama göbeğim hiç çatlamadı. Bol nemlendir doğal yağlarla, çatlamaz umarım

Bir dene yemekten sonra akşam ben tatli yiyorum ustune süt bebişimi hissediyorum tabi ilk bebek olduğu için gaz mi bebiş mi anlamak zor olur sizin için
Denicem canım ben gazı farkeder im o kdr cok gaz varki artık nasıl oldugunu biliyorum önceden de cok gzz olurdu zaten bende Bi gün boşanırsam sebebi bu gaz olacak heralde 

Beyaz serum aliyodum canim 3 aylik hamileyim 2 aydir full yatiyorum dinleniceksin bol bol
benimde beklenen doğum tarihi 21 ekim❤ 20 mayısta kontrolüm

bugünde herkesin kontrolü vardı galiba tebrikler gözünüz aydın
ALLAH razi olsun canim benim.Kontrol deil canim az kanamam oldu onun icin gittim hersey yolunda dedi bide cinsiyetini soyledi.

Walla bende gülüyorum artık gercekten yıldım kendimden hayır tutsam olmuyor her seferinde kalksam oda artık yoruyor byere gitsem şişşyorum rahatsz oluyorum tutmaktan o yüzden saldık çayıra mevlam gayıra
Kız kimyon falan kat yogurda sende gaz almiş başini gitmiş kocan sana lakap takar aman dilinden duşmesin bak dikkat

Kız kimyon falan kat yogurda sende gaz almiş başini gitmiş kocan sana lakap takar aman dilinden duşmesin bak dikkat
Ooo biz oraları geceli cok oldu kız ni onu denemedim onuda denicem yarın walla normalde bu kdr kayısı yesem ben 24 saat wcden cıkamazdım zaten o yüzdende kilo almazdım smdi tam tersi oldu cok garip

Bence de , umarım kimse yaşamaz. Ben bu 14 yılda cektiklerimle ağrı eşiği konusunda ihtisas yaptım diyebilirim normal doğum şansım olsa gık demez doğurdum herhalde

Cumartesiye randevu alsak yasak varken çıkabiliyor muyuz bilginiz var mı?
Benim bugünkü randevum aslında cumartesiydi, ama geçen hafta arayıp bugüne ertelediler.

Çok şükür gördük rahatladık, herşey yolunda

Ben oruç tutmuyorum, gebelikte tutmak bana göre çok doğru değil . Çünkü bebek gelişmeye devam ediyor , anne yemezse de bebek gelişir ama olan anneye olur. Bebek kendine ne lazımsa alır anneden acımasızca. Yanlış anlamayın bu tabii ki bir tercih, ben kendi düşüncemi söyledim ki birçok doktor da bu nedenle oruç tutmayın der.
Takviyeye gelince gebelik öncesi 3-4 ay ve devamında halen omepa VM kullanıyorum. Onun yanısıra 9-10. Haftadan beri de demir takviyesi kullanıyorum.

Kızlarr sizinde memitolarınızın ucu kaşınıyor mu ya acayip kaşınıyor benimkiler normal mi aceba
Bu sabah sağ gogsumun ucu sanki açık yara varmış gibi sızladı resmen, hatta yara mi oldu diye korktum baktım, görünen birşey de yok.

Ne güzel haber , kız anneleri kervanına hoş geldin kuzum

Son düzenleme:
Kızlar sağlık ocağından aradılar mı sizi bana 15 Mayıs ta gel dediler.gitmemiz gerekiyor mecburi değil mi sonuçta doğumdan sonra bebeğin aşıları falan olcak kaydımızın olması gerekiyor bence

Denicem canım ben gazı farkeder im o kdr cok gaz varki artık nasıl oldugunu biliyorum önceden de cok gzz olurdu zaten bende Bi gün boşanırsam sebebi bu gaz olacak heralde 
Ooo ben kukruyorum Evde adım kükrek taydin a çıktı ben kukredikce eşim korkuyorum senden diyor, öyle geçinip gidiyoruz

Kızlar sağlık ocağından aradılar mı sizi bana 15 Mayıs ta gel dediler.gitmemiz gerekiyor mecburi değil mi sonuçta doğumdan sonra bebeğin aşıları falan olcak kaydımızın olması gerekiyor bence
Ben ilk bhcg olcturmeye gittiğimde kaydimi yaptırmıştım. 5 Mayıs'ta gel demişti hemşire. Bildiğim kadarıyla aşıyı yapıp, kalp atışlarını dinliyorlar. Az kaldı gidince öğreneceğim

gözünaydın olsun sevindim gununun guzel geçmesine..bu sıkıntıların içinde insana iyi gelen tek şey o minnoşları görmek zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…