2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bir şey sormak istiyorum benim ve eşimin boylarımız baya uzun bebeğimizde 17 cm olmuş ama 14. Haftaya girmedik. Bebekte kız gibi dedi Annesine çekecek galiba Ama doktora her gittiğimde geriden geldiğini hesaplıyor bunun nasıl olduğunu anlayamadım. Bebeğin boyu uzun olduğu belli ama nasıl geriden geliyor. Neye göre hesaplanıyor biliyor musunuz ? Keseye göre mi devam ediyor acaba hala ? Bir de acaba uzun değil de ben mi öyle sanıyorum internetteki boy kiloya göre önden gidiyor işin içinden çıkamadım yardııımmm

Onlar ultrason görüntüsünde hesapliyorlar baştan popoya işaretleyince otomatik hesaplanıyor. Belki geç döllenme oluşum olarak geriden geliyordur ama boy olarak normalin üstündedir çünkü bir referans aralığı var bebek gelişiminde önemli olan o aralıkta olması

17 santim bana çok büyük geldi 20. Haftalardan sonra olacak bir boy eminmisin doğru yere baktığına canim

Aslında baş/popo mesafesine göre doktor ölçünce direk çıkıyor haftası ve günü sizinki baş ayak mesafesiyse gerçi yinede 14.haftaya girmeye uzun

17 cm çok fazla değil mi bence bir yanlışlık var

Gecmis olsun canim kan uyusmazligimi sebep oldu acaba umarim gecer biran once
Kan uyuşmazlığının öyle bir etkisi olmuyor . Kanamam olduğu için mecbur iğne olacağım . Dün yorulmuştum bende ama ona da bağlamıyorum daha önce çok daha fazla yorulduğum olmuştu . Bilemiyorum neden oldu ama gece gece uyku sersemi lavaboda o manzara insana soğuk duş etkisi yapıyor . Uyuyamadım sabaha kadar sonra

Cok geçmiş olsun dikkat et bebiş kaç haftalkk canim rabbim kucağina almayi nasip etsin bebişe bakti mi doktor

Aslında baş/popo mesafesine göre doktor ölçünce direk çıkıyor haftası ve günü sizinki baş ayak mesafesiyse gerçi yinede 14.haftaya girmeye uzun
7 mi demek istedi acaba vallahi anlamadım 17 olsa uzun derdi heralde şaşırdım ben de

Cok geçmiş olsun dikkat et bebiş kaç haftalkk canim rabbim kucağina almayi nasip etsin bebişe bakti mi doktor
Teşekkür ederim Necla yarın 15 haftalık oluyor . Amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız . Bebişe baktı Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi ama boyu vs i hakkında konuşmadık .

Geçmiş olsun sanada canım umarım düzelir herşey

Kızlar baya kafaya taktım videoyu tekrar tekrar izledim 17 cm diyor İnternetten araştırdım fl değerini 7 ile çarpınca boy uzunluğu çıkıyormuş kağıtta 1.24 yazıyor çok şükür 8.6 cm çıkıyor rahatladım

Bebiiş buyumuş annesi şukur iyimişbanada soylemedi doktorum niye soylemiyorlar bende anlamadim

Ayh bende rahatladım inanırmısın kendi kendime elimle 17 cm yapmaya çalışıyorum baya büyük birşey çıkıyor bir de 86 gr olduğunu hayal edince

Canım geçmiş olsun 10. haftaya kadar sürekli kanaması olan ve hala progestan kullanan biri olarak söylüyorum bebek büyüdükçe risk azalıyor benim bir yerden sonra kanama olmadı bebek büyüdükçe kese etrafına yaptığı baskıyla kanama alanı emiliyor inşAllah senin de öyle olur Ama hiç iş yapmamaya çalış bence kısa bir süre de olsa yalnızca tuvalete kalk derim ben dinlenerek geçirdim pek çoğumuz da aynı şekilde kendine çok dikkat et inşAllah geçer

Ayh bende rahatladım inanırmısın kendi kendime elimle 17 cm yapmaya çalışıyorum baya büyük birşey çıkıyor bir de 86 gr olduğunu hayal edince
83 gramı doğru ama Boy hesaplamalarını bilmediğim için anca aklıma geldi bugün sonra şok oldum Aman çok şükür dili sürçtü heralde yani öyledir diye düşünüyorum yoksa imkansız Ben 52 cm doğmuşum gerçi ama o kadar da değil yani

Evet dili sürçmüştür bencede 52 cm bana o kadar anormal gelmiyor canım son aylarda çok büyüyorlar ya maşallah 14. 15. Haftaya 17 devasa canlandı gözümde. Bende doğduğumda 52 53 cm doğmuşum doktor bu bebek uzun olacak demiş nerdee 1.65'te kaldık

Evet tahmin edebiliyorum gercekten o saatte insan hemen mantiklida dusunemez korkar ..Muhim bisi degildir canim burda cok okuyoruz nerdeyse hic kanamasi olmayan yok gibi artik..sen yinede bu ara cok dikkatli ol dinlenmeye calis yorma kendini bir daha olmaz Allahın izniyle

Hee evet bana da geçen kontrolde 14,5 cm dedi o farklı bir değer sanırım. Yine seninki uzun olacak belli

Geçmiş olsun sanada canım umarım düzelir herşey
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için güzel günler çabucak gelir

Bebiiş buyumuş annesi şukur iyimişbanada soylemedi doktorum niye soylemiyorlar bende anlamadim
Aynen zıplıyordu Hastanelerde çok daha ciddi vakalar , durumlar olduğu için normal hastalar çıtır çerez gibi , cinsiyet vs de detay kalıyor . Ultrason resmî var tahminde bulunacaksan
öncesinde bir kaybımda olduğu için sağlığı yerinde mi ona odaklıydım .hastane ortamı hemen çıkmak istedim kalabalık değildi ama sürekli hasta geliyor kimin ne olduğunu bilmiyorsun ,iki aydır çok dikkat ediyoruz . Durmak istemedim hiç .kendi dr umda olsaydım uzun uzun bakardı cinsiyet Öğrenirdim .Birde eşi aşağıda fln dedi ordan da biraz moralim gitti . Eve gelince kendi dr umu aradım . O değişir fln dedi . İnşallah değişir .

Çook teşekkür ederim . Burası gerçekten iyi ki var ve iyininde kötününde yazılması iyi oluyor . Aynısını düşündüm , hemen herkes progestan kullanıyor diye . İnsana gerçekten bir fikir oluyor aa böyle olmuştu diye hemen aklına geliyor . Dün daha bir arkadaş yazmıştı . Fikir sahibi olduğu şeye karşı biraz daha korkun azalıyor

evet biraz daha dikkat etmeye çalışacağım . Çalışmalarımı vs onları zaten erteledim , bıraktım . Çocuklar var işte ne kadar dinlenebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…