- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
Kızlar bir şey sormak istiyorum benim ve eşimin boylarımız baya uzun bebeğimizde 17 cm olmuş ama 14. Haftaya girmedik. Bebekte kız gibi dediAnnesine çekecek galiba ☺Ama doktora her gittiğimde geriden geldiğini hesaplıyor bunun nasıl olduğunu anlayamadım. Bebeğin boyu uzun olduğu belli ama nasıl geriden geliyor. Neye göre hesaplanıyor biliyor musunuz ? Keseye göre mi devam ediyor acaba hala ? Bir de acaba uzun değil de ben mi öyle sanıyorum internetteki boy kiloya göre önden gidiyor işin içinden çıkamadım yardııımmm
Kızlar bir şey sormak istiyorum benim ve eşimin boylarımız baya uzun bebeğimizde 17 cm olmuş ama 14. Haftaya girmedik. Bebekte kız gibi dediAnnesine çekecek galiba ☺Ama doktora her gittiğimde geriden geldiğini hesaplıyor bunun nasıl olduğunu anlayamadım. Bebeğin boyu uzun olduğu belli ama nasıl geriden geliyor. Neye göre hesaplanıyor biliyor musunuz ? Keseye göre mi devam ediyor acaba hala ? Bir de acaba uzun değil de ben mi öyle sanıyorum internetteki boy kiloya göre önden gidiyor işin içinden çıkamadım yardııımmm
Aslında baş/popo mesafesine göre doktor ölçünce direk çıkıyor haftası ve günü sizinki baş ayak mesafesiyse gerçi yinede 14.haftaya girmeye uzunKızlar bir şey sormak istiyorum benim ve eşimin boylarımız baya uzun bebeğimizde 17 cm olmuş ama 14. Haftaya girmedik. Bebekte kız gibi dediAnnesine çekecek galiba ☺Ama doktora her gittiğimde geriden geldiğini hesaplıyor bunun nasıl olduğunu anlayamadım. Bebeğin boyu uzun olduğu belli ama nasıl geriden geliyor. Neye göre hesaplanıyor biliyor musunuz ? Keseye göre mi devam ediyor acaba hala ? Bir de acaba uzun değil de ben mi öyle sanıyorum internetteki boy kiloya göre önden gidiyor işin içinden çıkamadım yardııımmm
Kan uyuşmazlığının öyle bir etkisi olmuyor . Kanamam olduğu için mecbur iğne olacağım . Dün yorulmuştum bende ama ona da bağlamıyorum daha önce çok daha fazla yorulduğum olmuştu . Bilemiyorum neden oldu ama gece gece uyku sersemi lavaboda o manzara insana soğuk duş etkisi yapıyor . Uyuyamadım sabaha kadar sonraGecmis olsun canim kan uyusmazligimi sebep oldu acaba umarim gecer biran once
Valla doğru kızlar ben de şaşırdım ama kendisi de söyledi kağıtta da çıktı17 cm çok fazla değil mi bence bir yanlışlık var
Cok geçmiş olsun dikkat et bebiş kaç haftalkk canim rabbim kucağina almayi nasip etsin bebişe bakti mi doktorSelam Kızlar dr dan geliyorum . Gece 3 te kanamam oldu sabah hemen arkadaşıma gittim . Bende progestanlılar arasına katıldım . Kanama alanı fln oluşmuş .iğne , hap , kan uyuşmazlığı iğnesi ilaçlarımı aldım geldim eve .
7 mi demek istedi acaba vallahi anlamadımAslında baş/popo mesafesine göre doktor ölçünce direk çıkıyor haftası ve günü sizinki baş ayak mesafesiyse gerçi yinede 14.haftaya girmeye uzun
Teşekkür ederim Necla yarın 15 haftalık oluyor . Amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız . Bebişe baktıCok geçmiş olsun dikkat et bebiş kaç haftalkk canim rabbim kucağina almayi nasip etsin bebişe bakti mi doktor
Kan uyuşmazlığının öyle bir etkisi olmuyor . Kanamam olduğu için mecbur iğne olacağım . Dün yorulmuştum bende ama ona da bağlamıyorum daha önce çok daha fazla yorulduğum olmuştu . Bilemiyorum neden oldu ama gece gece uyku sersemi lavaboda o manzara insana soğuk duş etkisi yapıyor . Uyuyamadım sabaha kadar sonra
Bebiiş buyumuş annesi şukur iyimişTeşekkür ederim Necla yarın 15 haftalık oluyor . Amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız . Bebişe baktı ❤ Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi ama boyu vs i hakkında konuşmadık .
Kızlar baya kafaya taktım videoyu tekrar tekrar izledim 17 cm diyorİnternetten araştırdım fl değerini 7 ile çarpınca boy uzunluğu çıkıyormuş kağıtta 1.24 yazıyor çok şükür 8.6 cm çıkıyor rahatladım
Canım geçmiş olsun 10. haftaya kadar sürekli kanaması olan ve hala progestan kullanan biri olarak söylüyorum bebek büyüdükçe risk azalıyor benim bir yerden sonra kanama olmadı bebek büyüdükçe kese etrafına yaptığı baskıyla kanama alanı emiliyor inşAllah senin de öyle olurKan uyuşmazlığının öyle bir etkisi olmuyor . Kanamam olduğu için mecbur iğne olacağım . Dün yorulmuştum bende ama ona da bağlamıyorum daha önce çok daha fazla yorulduğum olmuştu . Bilemiyorum neden oldu ama gece gece uyku sersemi lavaboda o manzara insana soğuk duş etkisi yapıyor . Uyuyamadım sabaha kadar sonra
Ayh bende rahatladım inanırmısın kendi kendime elimle 17 cm yapmaya çalışıyorum baya büyük birşey çıkıyor bir de 86 gr olduğunu hayal edince
83 gramı doğru ama Boy hesaplamalarını bilmediğim için anca aklıma geldi bugün sonra şok oldum Aman çok şükür dili sürçtü heralde yani öyledir diye düşünüyorum yoksa imkansız Ben 52 cm doğmuşum gerçi ama o kadar da değil yani
Evet tahmin edebiliyorum gercekten o saatte insan hemen mantiklida dusunemez korkar ..Muhim bisi degildir canim burda cok okuyoruz nerdeyse hic kanamasi olmayan yok gibi artik..sen yinede bu ara cok dikkatli ol dinlenmeye calis yorma kendini bir daha olmaz Allahın izniyleKan uyuşmazlığının öyle bir etkisi olmuyor . Kanamam olduğu için mecbur iğne olacağım . Dün yorulmuştum bende ama ona da bağlamıyorum daha önce çok daha fazla yorulduğum olmuştu . Bilemiyorum neden oldu ama gece gece uyku sersemi lavaboda o manzara insana soğuk duş etkisi yapıyor . Uyuyamadım sabaha kadar sonra
Kızlar baya kafaya taktım videoyu tekrar tekrar izledim 17 cm diyorİnternetten araştırdım fl değerini 7 ile çarpınca boy uzunluğu çıkıyormuş kağıtta 1.24 yazıyor çok şükür 8.6 cm çıkıyor rahatladım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun sanada canımumarım düzelir herşey
Aynen zıplıyorduBebiiş buyumuş annesi şukur iyimişbanada soylemedi doktorum niye soylemiyorlar bende anlamadim
Canım geçmiş olsun 10. haftaya kadar sürekli kanaması olan ve hala progestan kullanan biri olarak söylüyorum bebek büyüdükçe risk azalıyor benim bir yerden sonra kanama olmadı bebek büyüdükçe kese etrafına yaptığı baskıyla kanama alanı emiliyor inşAllah senin de öyle olurAma hiç iş yapmamaya çalış bence kısa bir süre de olsa yalnızca tuvalete kalk derim ben dinlenerek geçirdim pek çoğumuz da aynı şekilde kendine çok dikkat et inşAllah geçer ❤
Evet tahmin edebiliyorum gercekten o saatte insan hemen mantiklida dusunemez korkar ..Muhim bisi degildir canim burda cok okuyoruz nerdeyse hic kanamasi olmayan yok gibi artik..sen yinede bu ara cok dikkatli ol dinlenmeye calis yorma kendini bir daha olmaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?