2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cok gecmis olsun Allah yerini doldursun

Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce öğrendim minigimin karnımda olduğunu. Bhcg 45 çıktı. Doktorum 4 gün sonra tekrar kan testi yap dedi. Yarın test günüm ve çok heyecanliyim. Sat 14 ocak. Herkese bebisi hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider ve kucaklarımız ekim ayında dolar :)

Seninle son adet tarihinden tut beta hcg değerine kadar aynı arkadaşım hatta bende yarın doktora gidip kan vereceğim tekar

kızlar bende yarın sabah asm ye gidicem gebelik izlemi başlatmak için normalde asm 8.haftada mi çağırıyordu kalp dinlemek için hatırlayamadım ama ben tahliller için gidicem pazartesi randevu var gitmişken şu ishal durumunu da sorucam ebeye bakalim ne dicek bu arada folbial kullananlar ben 3 gündür kullanmıyorum sanki beni o ishal yapiyo gibi geldi umarım kötü bişey olmaz aradan 6 sene geçince insan acemilesiyormus

3900 den 1250 lilere düştü lekelenmem yok kanamam yok kese şekli düzgün ve haftasıyla uyumlu.Doktor düşmesi iyi değil düşük riskin var ama illa düşecek diyemeyiz dedi.
Progestan vermedi mi canım?

Eğer bebek düşücekse biz naparsak yapalım engelleyemeyiz bekleyeceğiz dedi.sanırım sorunlu olunca gebelik ptogesteron kendiliğinden düşmesini engelliyor.Zaten bu doktotu pek sevmedim cuma günkü randevu hayırlısıyla geçsin değiştireceğim.Çok araştırmadan gittim değerim düşünce randevusu boş ilk doktora girdim.

Zaman gecmiyor sankiii saatler durmuş bugün
6+5 kalp atışı icin erken midir yahu 7+1 i mi beklemeliyim. Hic doktora gitmeme rekoru kırıcam forumda sanırım

Arkadaslar lutfen yardim edin. Ic camasirim islaniyor affedersiniz idrar kacirmis gibi. Su gibi akintim var. 6 haftalik suan. Progestan fitilde kulaniyorum

Canım Ekim annesi değilim ama şuan hamile kalmaya çalışıyorum öyle topikleri gezerken gözüme çarptı mesajın bende geçen ay folbiol kullanıyordum vede o ay çok ishal oldum nedense şimdi sen diyince aklıma geldi ondan mıydı acaba bu arada bu ay Dr maltofer fol yazdı onu kullaniyorum

Selam kızlar bende kan tahlili ile baktirdim.gebelik gorunuyor denildi. Kontrol icin henuz gitmedim. Acaba diyorum kalp atisi vs icin 7nci haftaya mi randevu alsam? Kalp atisi 7nci haftada mi duyuluyordu...Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah saglikla gelsin bebislerimiz. : ))

canim Rabbim sana en kisa en hayirli zamanda bir daha nasip etsin insallah

kalp atisi icin 7.haftaya gun verdi ama 6da kese gorundu birde tahlil yapti belki 6.haftada gitmen iyibolabilir tahliller ocon falan

insallah canim hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…