- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Keseyi görmedik kuzumbenim 1 ocak ama kese genelde beta hcg 2000-3000 arasında gözüküyor.
Sen niye hala test yapıyosun keseyi görmemişmiydin.benim doktor bana kızdı dış gebelik şüphesi yoksa kan takip edilmez ultrason değerleri önemli dedi kendi kendine test yapıp strese girme dedi.
Yarın sabahNe zaman randevun öne al bence.
Nasıl yarı yarıya düştğ kuzumE güzel sabret sabaha kadar ozaman.bak benim değerlerim yarı yarıya düştü yinede doktor çok olumsuz konuşmadı.Sen doktora kadar sakin kalmaya çalış.
Progesteron verseydi3900 den 1250 lilere düştü lekelenmem yok kanamam yok kese şekli düzgün ve haftasıyla uyumlu.Doktor düşmesi iyi değil düşük riskin var ama illa düşecek diyemeyiz dedi.
insallah cok guzel haberler alirsin canim yarinYarın sabah
1 şubat 418
3 şubat 738
7 şubat 1439
11 şubat 1611
Kızlar noluyo sizce
İnş kuzuminsallah cok guzel haberler alirsin canim yarin
Ocean mummy var onu tavsiye ederim. Ne ararsanız var multivitamin demir folik asit OMEGA 3 .kızlar aranızda folik asıt dışında ekstra vitamin alanınız var mı?
Yok lekelenmem ama agrım var doktor olur agrın yumurtaların çok büyük küçülene kadar ağrı yapar dedi elazığ da yasıyom bu sabah malatya ya gittim şimdi geldim göz kararması bas ağrısı yasıyom amaAğrın var mı peki canım ya da lekelenmen?
Yok lekelenmem ama agrım var doktor olur agrın yumurtaların çok büyük küçülene kadar ağrı yapar dedi elazığ da yasıyom bu sabah malatya ya gittim şimdi geldim göz kararması bas ağrısı yasıyom ama
İnş yarın haber veririm kuzumİnşallah herşey yolundadır
Kizlar sat tarihim 9 ocak dün Dr. Gittim kese gorunmedi dediko daha çok küçük gorunmeyebilir yada geç döllenme olmuş olablir diye kan testine yönlendirdi sonuc 356.7 çıktı yani güzel benim merak ettiğim son adet tarihlerinizi yazabilirmisiniz
Merhaba öncelikle hayirli uğurlu olsun. Folbiolun hamile kaldıktan sonra kullanılmasını onermiyorlar, onceden kullanmak lazimmis. Ben folbiol kullaniyordum doktorum degistirdiSelamdoktordan geldim eve keseyi görebildik şükür. Devlet hastanesine gittim eşimi zorla soktum iceri normalde almiyorlarmis buna cok uzuldum Son adet tarihimi sordu doktor sonra keseyi gördü ölçtü 9,5 mm 4,5 mm dedi asistanina. Bana hic bir sey soylemedi 2 hafta sonra gel kalp atisi icin dedi kan idrar testleri verdim. Hic bir sey soramadim doktora cok asık suratlıydı. Bir de folidoce verdi daha once kullanmistim ama baktim biraz pahali onun yerine folbiol kullansam olmaz mi acaba siz ne kullaniyorsunuz?
Tabi söylerim canımcanim iyi bir doktor bulursan banada yazar misin 5 aydan sonra bende orda olucam dogumu orda yapabilirim
Digerleri de gereksiz pahalıMerhaba öncelikle hayirli uğurlu olsun. Folbiolun hamile kaldıktan sonra kullanılmasını onermiyorlar, onceden kullanmak lazimmis. Ben folbiol kullaniyordum doktorum degistirdi
canim dualarimiz seninle bugun doktor sonucunuda soyle merak ederim seni hakkinda hayirlisi olsun kuzum Rabbim yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?