2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Insan anlam veremiyor umursamiyim diyorum o da olmuyor insan takiyor kafasina iste ama ben doktora soyledim olabilir demisti seninde ici rahat olsun:)
Bende de oluyor hatta bu akşam baya baski yapiyor bebiş kendine yer aciyor

Niye ki acaba yani demir ilacı desem 2 gün içmedim geçmedi. Salata ve sulu yemekler de yiyorum. Çok enteresan
Gebelikte oluyor canim rahim bağırsaklara baskı yaptığı icin sindirim sistemi düzgün çalışmıyor demir ve vitamin ilaçları da yapiyor malesef bende bi ara çektim sürekli sis gaz çok kotu hissediyorsun

Geceden iki üç tane gün kurusu bir bardak suya koy sabah ac karnına ye onları suyunu da iç doktorumun tavsiyesiydi yaptim rahatladim her gun mutlaka sabah ac karnina kayisi yerim birakinca kabızlık başlıyor hemen.
yaklaşık 1 kg kayısı yedim heralde

Aynı düşüncelerdeyiz Bi yay burcu efsanesi ayrıca telsiz bncede elzem değil ev cok büyük değilse onu sona bıraktım bende
Ev Büyük olsada annelik çook farklı bir hal kazandırıyor kadına . Ben ikinci çocuğumu çok küçükken gecede ayırdım odayı . Uzaktı ve mık mık yaptığında gayet net duyuyordum

Ev Büyük olsada annelik çook farklı bir hal kazandırıyor kadına . Ben ikinci çocuğumu çok küçükken gecede ayırdım odayı . Uzaktı ve mık mık yaptığında gayet net duyuyordum
Ben smdi den öle oldum her döndüğümde uyanıyorum normalde öle tık deyince uyanan biride değildim ama tedirgin yatınca dediğin gibi olacak uykular haram olacak gencliğim talan olacak zalim dünyaaaa

Aynen böylesi de guzl oldu bu arada senin tahmin tuttu canm nasil basariyorsun bu sirri bize de soyle
Canim diyorum size sirrimi vermem ilk başta 6 7 haftarda atilan ultrasonlarda hele yanilma payi cok duşuk oluyor bende buyuduklari zaman kız erkek aybi duruyor zaten

Ben instagram da bir yer buldum. Onun kumaşlarını çok beğendim.

Eklentiler

• image.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…