Gebelikte oluyor canim rahim bağırsaklara baskı yaptığı icin sindirim sistemi düzgün çalışmıyor demir ve vitamin ilaçları da yapiyor malesef bende bi ara çektim sürekli sis gaz çok kotu hissediyorsun
Geceden iki üç tane gün kurusu bir bardak suya koy sabah ac karnına ye onları suyunu da iç doktorumun tavsiyesiydi yaptim rahatladim her gun mutlaka sabah ac karnina kayisi yerim birakinca kabızlık başlıyor hemen.
yaklaşık 1 kg kayısı yedim heralde
Ev Büyük olsada annelik çook farklı bir hal kazandırıyor kadına . Ben ikinci çocuğumu çok küçükken gecede ayırdım odayı . Uzaktı ve mık mık yaptığında gayet net duyuyordum
Ev Büyük olsada annelik çook farklı bir hal kazandırıyor kadına . Ben ikinci çocuğumu çok küçükken gecede ayırdım odayı . Uzaktı ve mık mık yaptığında gayet net duyuyordum
Ben smdi den öle oldum her döndüğümde uyanıyorum normalde öle tık deyince uyanan biride değildim ama tedirgin yatınca dediğin gibi olacak uykular haram olacak gencliğim talan olacak zalim dünyaaaa
Canim diyorum size sirrimi vermem ilk başta 6 7 haftarda atilan ultrasonlarda hele yanilma payi cok duşuk oluyor bende buyuduklari zaman kız erkek aybi duruyor zaten
Canim diyorum size sirrimi vermem ilk başta 6 7 haftarda atilan ultrasonlarda hele yanilma payi cok duşuk oluyor bende buyuduklari zaman kız erkek aybi duruyor zaten