Ben aslında araba kullanır miyom onu bilemiyorum calisiyorum onun dışında her yere arabayla gidiyoruz dediginiz gibi araba koltugu tek alınsa ilerde ona uygun veya ona uygun olmayan bebek arabası daha mantıklı değil mj
Kızlar hm tulumlar nasıl fiyatlarıda iyi gibi alan ya da daha önce kullanmış olan var mı
Çok teşekkür ederim inşallah iyi oluruzM mertur geçmiş olsun inşallah kanaman tez zamanda biter.uzun süre bende kanama yaşadım ve maalesef igneler bana hiç yaramadı resmen 2 ay adet oldum.Allah sana dayanma gücü versin.Bebek arabasi benimde aklimda karışık hep kışın ne yapacam diyom bi yandan fiyatlar artacak diolar.şimdi bu covid illeti var avm ye gezmeye gidilir mi ? Ama tabi bi lokantaya yemeğe gitsen kucukken ihtiyaç.Daha telsizi biberonu dolabı yatağı var...Al al bitmio ..gönülden neler geçiyor..
Ben de güzel diye duydum. Yalnız bedenler çok azalmamış mı? Hamile giyimi de güzel ama orada da beden sıkıntısı var...Kızlar hm tulumlar nasıl fiyatlarıda iyi gibi alan ya da daha önce kullanmış olan var mı
ne guzel bi oglun bi kizin oluyomus senindeSağolasın canım Rabbim şükür ikisini de tattıracak inşallah
Işte ben de bilemiyorum dogum sonrası durum ne olur kışın çocuğu dışarıda gezdirmek ne kadar doğru yaza kadar da şuan için 1 seneden fazla var bence başlangıç için puset yeterli normalde ben hergün yürüyüşe çıkıyorum eşim diyor kanguru alırız ben taşırım
Hangi ay 2016ne guzel bi oglun bi kizin oluyomus senindebenm de 2016 li oglum var simdi bebisi de kiza benzetti
Evet azalmış ama tulumlar pijama bölümünde bazılarında beden var fiyatlarda iyi geldi ikili üçlü olarak fermuarlılarda var çoklu bodylerde uygunBen de güzel diye duydum. Yalnız bedenler çok azalmamış mı? Hamile giyimi de güzel ama orada da beden sıkıntısı var...
subat 15Hangi ay 2016
Benim oğlumda Ağustossubat 15
Insan anlam veremiyor umursamiyim diyorum o da olmuyor insan takiyor kafasina iste ama ben doktora soyledim olabilir demisti seninde ici rahat olsun:)Evet tuhaf birşeyler oluyor bende de bazen rahimde altta böyle nasıl bişey olduğunuda tam çıkaramıyorum
Ben de aynen böyle düşünüyorum ev zaten küçük 1 yıl sonra kullanacağım şeyi şimdiden almayayım diyorumHer yere arabayla gitsen de gittiğin yer ev değilse bebek sürekli kucakta taşınmıyor . Zaten belli bir zaman sonra kiloları artıyor , o zamana kadar bile küçük bebekken kucağında tut tut belli süre sonra sanki gülle tutuyormuşsun gibi kollar yoruluyor . Veya dışarıda uyusa. Hiç kullanmasan bile uyuduğunda kullanabiliyorsun ama şöyle olabilir şimdi ana kucağı alırsın . Dışarıya çıkacağın zaman bebek arabası bakarsın en azından bir yıl var senin bebek arabası ihtiyacına sanki
Hemen bakıyorum teşekkürlerBende onu yazacaktımilkinde ben bebek arabasını çok önceden aldım ama ilk doğduğu andan itibaren kullanılabilen kanguru almıştım . Bebek arabasını dışarıya çıkarmadım . Hep göğsümde öpüp koklayıp yakınımda durmasına çok alıştım bebek arabasında çok uzak geliyordu
Aldığım kanguruda babybjörn miracle. Bel desteği muhteşem , postürünüz bozulmuyor ❤
Ben süt ve ürünleriyle yaşıyorum resmen süt ayran yoğurt peynir akşam da muzlu süt. Süt tüketmiyorsan yoğurt ayran peynir de iş görür laktoz oranları düşüyor süt urunlerindeSüt içebiliyor musunuz ben içtikten sonra 18 saat kasık agrısı cekiyorum laktozsuz denicem ama böyle sancılanmam normal mi acaba
Gaz yapıyordur laktozsuz dene iyi gelirse gaz sancısıSüt içebiliyor musunuz ben içtikten sonra 18 saat kasık agrısı cekiyorum laktozsuz denicem ama böyle sancılanmam normal mi acaba
Hayirli olsun bir prenses daha geliyorKızlar nasılsınız doktordan geldim bugün cinsiyetimizi çok şükür öğrendik kız dedi doktorumuz ilk başta erkek gibi demiştiNecla34 kuzum galiba bu sefer tutmadı tahminin ☺
Aynı düşüncelerdeyiz Bi yay burcu efsanesiÇok teşekkür ederim inşallah iyi oluruz
Bir defa kışın çıkmam demeyin esas çocuk olduğunda yağmur yoksa koyun bebek arabasına kısa mesafe olsada bir tur atın . Çünkü bebekle kendine bakmakta zorlanacaksın özellikle ilk bebekte , sürekli emziriyor modu , yok gazıydı uykusuz geceydi . Bir çıkıp minikte olsa yürüyüş annenin ruhsal sağlığı için çok çok iyi geliyor . Avm ye gidilmez ama evinin civarında bir tur atabilirsin yağmur olmadığı günlerde
İhtiyaç listelerini çoook uzunda yapabilirsin kendince mantığına göre eleyedebilirsinBence telsiz elzem değil . İlk çocuğuma dolap üç yaşında almıştım . Kendi gardrobumda düzenleme yapıp yer açmıştım . Evi boşuna daraltmak istemedim extra bir dolapla daha . Biberon lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?