2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bnce iyi niyetli böle cadoloz Bi kız değil içine doganı sölüyor coguda tutuyor her ne kdr bende tutmasada
Bende tutmasin isterdim gonlumden kiz geciyordu ama nasip saglikli olsunlar yetr ultrasonda hareketlerini gordukten sonra dedmki kiz erkek ne farkeder bu benm canm ya icimde canm yavrum

Bende tutmasin isterdim gonlumden kiz geciyordu ama nasip saglikli olsunlar yetr ultrasonda hareketlerini gordukten sonra dedmki kiz erkek ne farkeder bu benm canm ya icimde canm yavrum
Ay evet benimki bIr poz verdi yüzünü döndü annesine bakiyordu oyyyy onu yerimm daha karnimda seviyorum gelci ben cocuk hastasi biriyimm deli oluyorum hareket ediyor bazen ben ağzim kulaklarimdaaaa korkuyorum deli diycekler diye bu kari niye gülüyor durup dururken

Orası öle ama ben Bi süre üzülmedim değil ama herseuden önce sağlık kız olup sağlıksız olduktan sonra allahım vermesin hayrlısı böleymiş 2.yi düşünmüyordum belkide düşüneyim diye böle oldu kız olsun diye 2.yide yaparım ben artık

İçine doguyor işte kahve falı gibi Bi çeşit bakıyosun içine doganı yorumluyosun
Yok kız sallama yapmadim baya inceliyorum bilimsel mantiksal olarak herseyimi ortaya atiyorum gine soyluyorum bebiş ilk haftaki ultrasonlarini atinca yanilma payim olmuyor falcida olduk valla allah sonumuzu hayir etsinnnn

Dur annesi bebiş gelsin sen evlat sevgisini tat ben görcem seni o zaman duşunuyon mu duşunmuyon mu

Allah nasp ederse ilk çocuk olucak kuzum , 2 Tane kaybımız var biri kimyasal diğeride kalbi ve gelişim durduğu için 9 haftalıkken aldırmak zorunda kalmıştık
Rabbim kucağina almayi nasip etsinbenimde 2 kere diş gebelik kimyasal normal duşuk ustune bozulmuş gebelik baya sikinti oldu şukur bebişim geldi ❣

Möller s kaça aliyorsun acaba
Canım selam ben en son martta trendyoldan 130 a almışım şimdi baktım. Şuan trend de çok pahalı ama n11 de daha uygun 135 falan. Ben bir tatlı kaşığı veriyorum oğluma ve yaklaşık üç ay gidiyor 250 cc miktarı . İçindeki balık yağı ağır metal içermediği için ve d vitamini de dahil olduğu için hem üç aylık omega hem de d vitaminini karşılamış oluyor aslında.

bizde van merkezdeyz buralar güzel uzuuun süren kışı dışinda
Canım evet biz de o kadar alıştık ki doğuya, doğayı temiz havayı içimize işledik resmen burda. İşte hastane olayları sıkıntısı var. Çok şükür alışveriş online çözülüyor da hastane işleri sıkıntı oluyor doğum zamanı. Onun içinde ailemin yanına gidicem zaten yazın inş

Cok teşekkur ederim cevap için cok incesin

Siz neredeydiniz şuan , ailen nerede

Bende dogudayim nerdesin sen

Canım sen d vitaminini kullanıyosuno şekilde mideni çok bulandırıyorsa tadını hissetmeyeceğin bir yiyepe pıslatıp tüketsen meyve suyu vs gibi. Ben ocean ın d vitaminini almıştım o ayrı da bide şimdi hamile kalınca multi vitaminini aldım ocean mummy adı. Hapın içinde zaten d 3 var o yüzden extra bida pıslamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…