İnşallah canım hayırlısıyla gönlünden geçen olur güzel haberlerini bekliyoruz o zamancanm bilmiyirum ki 12 haftalikken bana da bacak arasi bos gibi yuzde 70 kiz diyebilirz demisti yarin netleşicek cok kaptrdm kendimi kiz olmasna yarn erkek derse baya bi sure toparlanamiycağim kesin
Bunu bizimkilere anlatamazsıntrikotaj aş iş başında.
Doğru ya bi de yakın çevre de bişeyler örüyor bildiğim var bilmediğim de vardır muhakkak en iyisi kalsın
Benim 12:45 canım. En önce benim galiba. Ama akşama haber vericem ben, çünkü kızkardeşimle gidicem. Doktor önce ona söylesin dicem, sonra da şu kız mı erkek mi balonu alıcak kız kardeşim. Eşimle beraber patlatıp beraber öğrenicez.eveet persembe gunki hastaneci tayfa ne durumdasiniz benm kontrolum 2 bucuk ta musait olur olmaz haber edicem sizden de haber bekliyorum
En heyecanlı kontol benceBenim 12:45 canım. En önce benim galiba. Ama akşama haber vericem ben, çünkü kızkardeşimle gidicem. Doktor önce ona söylesin dicem, sonra da şu kız mı erkek mi balonu alıcak kız kardeşim. Eşimle beraber patlatıp beraber öğrenicez.
Ben bir de dune kadar bikac gündür şiş ve gergindim bu sabah baktım karnım küçülmüş kendimi ince hissettim bian şüpheye düştüm dedim bebek nerdeBebeğin hareketlerini hala hissetmeyenler var mı
Bence normal canım bu dönemlerde ödemli/gazlı olabilirsin dedi dün doktorum.Ben bir de dune kadar bikac gündür şiş ve gergindim bu sabah baktım karnım küçülmüş kendimi ince hissettim bian şüpheye düştüm dedim bebek nerdenormal mi
Yeterlilik ve şu belirsizlikte ...Sevindim dert ortağım ne durumdasın hangi aşamadasın
Sağol canımBence normal canım bu dönemlerde ödemli/gazlı olabilirsin dedi dün doktorum.
Bir gün bir günü tutmuyor
Iyyy yeterliliğe girmem gereken zamandan bir sene sonra girmiştimYeterlilik ve şu belirsizlikte ...
Bende çocuk olduğu yok başlayayım dedim hatta tüp bebekte de ümitsiz olduğumdan başladım tedavilere sonra spontane oldu.hatta yeterlilikten sonra transfer yaparım diodum.Ah planlar ah gerçekler...Zaten başka ülkelerde yeterlilik diye sinavda yok bizde bi alışacagelmislik.Iyyy yeterliliğe girmem gereken zamandan bir sene sonra girmiştimevlenince herşeyi sallıyor insan o yüzden babam doktora bitmeden evlenmeyin dedi dinlemedik adamı
beeen bide ikinci gebelik cabuk hissediliyo diyolar hâlâ yokBebeğin hareketlerini hala hissetmeyenler var mı
yaaa ne guzel ufak bi organizasyon nasil mutlu eder siziBenim 12:45 canım. En önce benim galiba. Ama akşama haber vericem ben, çünkü kızkardeşimle gidicem. Doktor önce ona söylesin dicem, sonra da şu kız mı erkek mi balonu alıcak kız kardeşim. Eşimle beraber patlatıp beraber öğrenicez.
Doçentlik sınavı gibi yapıyorlar bizimkiler de iyice abartmışlardı birçok üniversitede uzmanlık alanıyla ilgili yapıyorlar yeterliliği bizde herşey dahildi. Ben de tezi yazıyorum bulantı migren derken bu hafta rahatım dedim bitireyim danışmanım sağolsun yazamadığını pasla dedi ama ben hiçbişey yazmadığımdan utanc tablosu göndermek istemedim. zor ve yorucu bir süreç her aşamada önceki daha kolaydı diyor insan. Allah kolaylık versin bize şu aşamada yapabiliriz kanımca. Ikinci 3 ay rahat geçiyor diyorlar değerlendirelimBende çocuk olduğu yok başlayayım dedim hatta tüp bebekte de ümitsiz olduğumdan başladım tedavilere sonra spontane oldu.hatta yeterlilikten sonra transfer yaparım diodum.Ah planlar ah gerçekler...Zaten başka ülkelerde yeterlilik diye sinavda yok bizde bi alışacagelmislik.
Makine Mühendisliği sizin peki. Bence ne olsa yolla danismanlar iyidir destekler neden danışman olsun ki.Doçentlik sınavı gibi yapıyorlar bizimkiler de iyice abartmışlardı birçok üniversitede uzmanlık alanıyla ilgili yapıyorlar yeterliliği bizde herşey dahildi. Ben de tezi yazıyorum bulantı migren derken bu hafta rahatım dedim bitireyim danışmanım sağolsun yazamadığını pasla dedi ama ben hiçbişey yazmadığımdan utanc tablosu göndermek istemedim. zor ve yorucu bir süreç her aşamada önceki daha kolaydı diyor insan. Allah kolaylık versin bize şu aşamada yapabiliriz kanımca. Ikinci 3 ay rahat geçiyor diyorlar değerlendirelimbu arada bölüm neydi
Benim de gıda mühendisliği. Mühendislik zevkli ya bisey uretiyorsun iş görüyor somutMakine Mühendisliği sizin peki. Bence ne olsa yolla danismanlar iyidir destekler neden danışman olsun ki.
Makine Mühendisliği sizin peki. Bence ne olsa yolla danismanlar iyidir destekler neden danışman olsun ki.
Benim de gıda mühendisliği. Mühendislik zevkli ya bisey uretiyorsun iş görüyor somut
Bende hissetmiyorum hala göbek deliğimin yanında biseyler hissettim dedim doktora bebek orda degil daha hissetmezsin dediBebeğin hareketlerini hala hissetmeyenler var mı
Sanırım benBebeğin hareketlerini hala hissetmeyenler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?