2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım 20 ilk diş çıkmış ve çoktan çürümüş mahvolmuş üstüne dün sağ tarafımda köpek dişinin yanında ki diş kırıldı hava alıyor çok ağrıyor
bnmde 20lik çürük kenardan oyulmus hergun dua ediyorum agrımasın dye ama agrırsada gider cektirirm diş doktorumla konumustuk 2.triemestarda cok ağrın olursa cekeriz demişti bi arastır istersen o diş ağrısı 5 6 ay daha cekilmez ((

Hamileyken müdahale ede biliyorlar mı ki kuzum hani uyuşmasından dolayı falan

Ediyorlar canım hatta özellikle dişi aksatmayın hamile olsanız da deniyor ama şu süreçte gitmek tedirgin edebilir sadece yine de bence bir gerçekten 6 ay o ağrıyla yaşamak daha zor olur ilk üç ayı da geçirdik lokal uyuşturunca çok zararı olmaz sanırım bilgilendirirsin zaten onlar yönlendirir

Yani zor durumda kalırsan yaparız demişti bana bide cok bilgili iyi Bi doktoru sürekli dişlerimi yapar diş tedavim sürerken hamile kaldım bende hatta diş cektirip Bi kuru antibiyotik içerken de hamileymişim tam döllenme zamanlarıymıs

Bizimkisi plansız olduğu için yaptıramadım ben

İnşallah canım 2 gündür çok ağrıyor iki diş birden zaten 20liğin çekilmesi lazım öbürüde dolgu sanırım kuruldu çünkü

Bizimkisi plansız olduğu için yaptıramadım ben
Plansız derken nasıl oluyo bu plansız işleri korunurkenmi kalıyorsunuz cok merak ediyorum bu konuyu biraz özel oldu tabi de bende bu kdr hızlı olcagını düşünmüyordum hatta cekelim dedi doktor 1 ay sonra cekelim dedm hamile kalırsan nolcak dedi bende hemen olmaz ya o iş öle dedim

Benim ilk gebeliğim kalp ve gelişim durduğu için aldırmıştık onun üstüne hamile kalamıyordum hiç üstünden 1,5 sene geçti yeni kaldım yani nasıl olsa olmuyor korunmaya gerek yok mantığındaydım plansızdan ki kastım oydu

Heee anladım cnm o zmn plansız oluyo tabi o zmn insan ne zaman geleceğini tahmin edemiyor şükür ki olmus

Güzelliği ayrı giydirmediğim kullanmadığım şeyleri almıyorum sizin şimdi ev dolu değildir de bizim evler ıvır zıvır doldu
Doğru ya bi de yakın çevre de bişeyler örüyor bildiğim var bilmediğim de vardır muhakkak en iyisi kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…