Geçmiş olsun. Gebelik normalde de bele çok yük bindiren bir şey. İlerledikçe senin için gerçekten zor olacak. Belini güçlendirecek ve esnetecek egzersizler yapman ve kilo almaman çok önemli olacak. Ayrıca hiç eğilmeden sadece çömelerek işlerini görmeye çalış. Bir de fizyoterapiste görünebilirsin. Bazen onların da yapabileceği bir şey olmuyor ama kemik veya kaslarla ilgili bir durum varsa elle tedavi ediyorlar. Çevremde çok faydasını gören oldu. Şifa diliyorum.
Çok geçmis olsun canim..damdan.dusenin halini damdan duser anlar..tahmin edebiliyorum cektigin aciyi ama emin ol ameliyat cozum degil..3 tane fıtık var benimde belimde..sıkıştığinda bırak yurumeyı wc ye emekleyerek gittigim gunleri bilirim..kac.kere ameliyat dendi o haldeyken ben hep alabalık yağıyla masaj yaptirarak düzeldim..kolumdan tutup goturdikleri yere 3.gidisimde ayakkabimi bile kendim giyerek ciktim ..Ama.bu isi bilen biri yapması gerekir arastir bi.cevrende varmı bilmiyorum bulabilirsen tavsiye ederim
ANladım çok önde değil bence ilerde dengeler Suan benimde 5-6 gün önce işte sorun yok .ilk oglumdada öyleydim. Ama çok şükür zamanında geldi .rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Doğumdan sonra 6 ay mi diyorsun canım anlamadım ama kamuda doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere izin veriliyor daha sonra 6 ay boyunca günde 3 saatlik daha sonra ki 6 ay için de 1,5 saat süt izni veriyorlar başka bişey yok tabi eğer ücretsiz izin almak istersen 2 yıla kadar alıyorsun ama büyük ihtimal ücretsiz izin almam ev alma planınız var mecbur ikimizinde çalışması gerek yoksa çocuk evde taş kemirir
Mmertur
polisler 2 kere şark yapıyor benide 2 şark bekliyor yani ben napcam nasıl alıcam bilmiyorum bide işim cok iyi emekli olana kdr çalısablceğim byer yani onuda bırakmak zorunda kalcam en cok ona üzülüyorum beni daha neler bekliyor 2.hayatım nasıl olcak bilmiyorum
3 yıllık biyer cıkarsa öle yapmayı düşünüyorum ama bozuluyor beni yalanımı göndereceksin diyor zaten gelmek istemiyorsun hiç diyor zaten bizim tek sorunumuz bu hayırlısı olsun walla akışına bıraktım işim cok iyi ücretimde öle alıstık bolluga ve 9 yıldır çalısyorum su korona sürecinde 2 aydır evdeyim ama bi gün ieş gideceğimi bildiğim için takmadım dinlendim dedm ben çalısma dan duramam da gittiğim yerde büro açsam defter bulmak sıkıntı napcam bilmiyorum
Sağol canım güle güle kullanın buna benzer bir takım ben de aldım da sembolik isim yazılı bişey olsun istedim aslında vakit bulabilirsem tabi önce öğrenmem lazım ben de yapabilirim evde dikiş makinesi var ama bir yandan da tezimi yazıyorum bu yaz vermezsem atılıcam okuldan
3 yıllık biyer cıkarsa öle yapmayı düşünüyorum ama bozuluyor beni yalanımı göndereceksin diyor zaten gelmek istemiyorsun hiç diyor zaten bizim tek sorunumuz bu hayırlısı olsun walla akışına bıraktım işim cok iyi ücretimde öle alıstık bolluga ve 9 yıldır çalısyorum su korona sürecinde 2 aydır evdeyim ama bi gün ieş gideceğimi bildiğim için takmadım dinlendim dedm ben çalısma dan duramam da gittiğim yerde büro açsam defter bulmak sıkıntı napcam bilmiyorum