2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşallah yerine göre destek alacam 7-8-9 ayda dedi doktor şimdi çok şükür iyiyim

Aynen Canım inşallah bende saracoglu sitesinden bazı yağlar aldım bakalım inşallah

Benim bir haftadan fazla önden gidiyor. Bu Doğum tarihini değiştirebilir dedi erken döllenme olmuştur dedi.
ANladım çok önde değil bence ilerde dengeler Suan benimde 5-6 gün önce işte sorun yok .ilk oglumdada öyleydim. Ama çok şükür zamanında geldi .rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim bebiş olsun kolaylik olur inşallah hem 6 ay falan calişmazsin olmaz mi sonrada iyi bir bakici bulursun belki sıkma canini
Doğumdan sonra 6 ay mi diyorsun canım anlamadım ama kamuda doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere izin veriliyor daha sonra 6 ay boyunca günde 3 saatlik daha sonra ki 6 ay için de 1,5 saat süt izni veriyorlar başka bişey yok tabi eğer ücretsiz izin almak istersen 2 yıla kadar alıyorsun ama büyük ihtimal ücretsiz izin almam ev alma planınız var mecbur ikimizinde çalışması gerek yoksa çocuk evde taş kemirir

Eşini yalnız yolla işin iyiyse , bebek doğduktan sonrada çalışmaya devam edeceksen

Eşini yalnız yolla işin iyiyse , bebek doğduktan sonrada çalışmaya devam edeceksen
3 yıllık biyer cıkarsa öle yapmayı düşünüyorum ama bozuluyor beni yalanımı göndereceksin diyor zaten gelmek istemiyorsun hiç diyor zaten bizim tek sorunumuz bu hayırlısı olsun walla akışına bıraktım işim cok iyi ücretimde öle alıstık bolluga ve 9 yıldır çalısyorum su korona sürecinde 2 aydır evdeyim ama bi gün ieş gideceğimi bildiğim için takmadım dinlendim dedm ben çalısma dan duramam da gittiğim yerde büro açsam defter bulmak sıkıntı napcam bilmiyorum

Ayy okulla uğraşan biri daha var.Bende de aynı dert var.Bir an dert ortağım olarak gördüm seni ..

Muhasebeci misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…