Gıda da yine kız vardır da makinada kaç kız bitirdiniz ayyy ilk hamileliğime götürdünüz beni gerçi ikincide böyleydi . Üçüncüde böyle olacaktı da askıya aldım şuan akademik planlarımı
Gıda da yine kız vardır da makinada kaç kız bitirdiniz ayyy ilk hamileliğime götürdünüz beni gerçi ikincide böyleydi . Üçüncüde böyle olacaktı da askıya aldım şuan akademik planlarımı
Okulda kız arkadaşların oluyor da çalışma hayatı bazen pek öyle olmuyor o yüzden cinsiyet önemsiz iyi kötü arkadaş var hep. biz sansliydik sinifta kizlar vardı tabi yuzde 4 falan elektronikte bizim dönemde hiç kız yoktu.
Bana kuru kayısı zeytinyağ kuru fasulye barbunya işe yaramadı halbuki ben 1 kayisi yesem sabaha kadar wcdwn çıkmazdım.o yuzden dr duphalac şurup yazdı akşamları 1 tatlı kaşığı içiyorum. Bayağı düzeldi bu aralar pek içmiyorum.zararı yokmuş bağırsaktan emilim falan yapiyor diye dr uzun uzun anlatti.İnşallah seninki doğal yolla çözülür.
Gün kurusu bir kaç tane yiyip üzerine su iç, bir kaç yudum da süt iç, çok iyi geliyo. Bi de istersen geceden bir bardak suya 3-4 kayısı veya gün kurusu koy. Sabah uyandığında içindekileri ye ve suyu üzerine iç. En iyi yöntemler bunlar ilaçlar dışında.
Bende çocuk olduğu yok başlayayım dedim hatta tüp bebekte de ümitsiz olduğumdan başladım tedavilere sonra spontane oldu.hatta yeterlilikten sonra transfer yaparım diodum.Ah planlar ah gerçekler...Zaten başka ülkelerde yeterlilik diye sinavda yok bizde bi alışacagelmislik.
Yeterliliğe nasıl hazirlanacaksin peki? Ne zaman giriyorsun Ben de aralık gibi girmem lazım ama şu durumda nasıl yapcam bilmiyorum. Bebeği de strese sokmadan yapmam lazım.
Yeterliliğe nasıl hazirlanacaksin peki? Ne zaman giriyorsun Ben de aralık gibi girmem lazım ama şu durumda nasıl yapcam bilmiyorum. Bebeği de strese sokmadan yapmam lazım.
Plansız derken nasıl oluyo bu plansız işleri korunurkenmi kalıyorsunuz cok merak ediyorum bu konuyu biraz özel oldu tabi de bende bu kdr hızlı olcagını düşünmüyordum hatta cekelim dedi doktor 1 ay sonra cekelim dedm hamile kalırsan nolcak dedi bende hemen olmaz ya o iş öle dedim
Bende ilk evlendim saniyorum hemen yapınca cocuk olacak 6 ay korundum sonra tmm hazirim bu ay cocuk yapalim dedim 1.5 sene uğraştık tabi arada düşüklerimde oldu simdi nasil gülüyorum o hallerime
Benim 12:45 canım. En önce benim galiba. Ama akşama haber vericem ben, çünkü kızkardeşimle gidicem. Doktor önce ona söylesin dicem, sonra da şu kız mı erkek mi balonu alıcak kız kardeşim. Eşimle beraber patlatıp beraber öğrenicez.