2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizde 20 erkek 10 kızdı ama makinede yıllar sonra bir kız gelmişti ne yapacaklarını şaşırmışlardı

Okulda kız arkadaşların oluyor da çalışma hayatı bazen pek öyle olmuyor o yüzden cinsiyet önemsiz iyi kötü arkadaş var hep. biz sansliydik sinifta kizlar vardı tabi yuzde 4 falan elektronikte bizim dönemde hiç kız yoktu.

Ben hala hissetmiyorum. Eşi öndeymiş, doktorum geç hissedersin dedi. Zaten hissetsem rahatlayacağım o kadar kaygılıyım ki her hafta kontrole gidiyorum
Bende kontrole gittiğimde sorcam çsrsamba günü. Hala hissedemezsem mereka ediyorum cinsiyet bitti bu başladı ya

Hayırlı geceler arkadaşlar kabızlık icin ne iyi gelir bilginiz var mı
Bana kuru kayısı zeytinyağ kuru fasulye barbunya işe yaramadı halbuki ben 1 kayisi yesem sabaha kadar wcdwn çıkmazdım.o yuzden dr duphalac şurup yazdı akşamları 1 tatlı kaşığı içiyorum. Bayağı düzeldi bu aralar pek içmiyorum.zararı yokmuş bağırsaktan emilim falan yapiyor diye dr uzun uzun anlatti.İnşallah seninki doğal yolla çözülür.

Hayırlı geceler arkadaşlar kabızlık icin ne iyi gelir bilginiz var mı
Gün kurusu bir kaç tane yiyip üzerine su iç, bir kaç yudum da süt iç, çok iyi geliyo. Bi de istersen geceden bir bardak suya 3-4 kayısı veya gün kurusu koy. Sabah uyandığında içindekileri ye ve suyu üzerine iç. En iyi yöntemler bunlar ilaçlar dışında.

Yeterliliğe nasıl hazirlanacaksin peki? Ne zaman giriyorsun Ben de aralık gibi girmem lazım ama şu durumda nasıl yapcam bilmiyorum. Bebeği de strese sokmadan yapmam lazım.

Bende ilk evlendim saniyorum hemen yapınca cocuk olacak 6 ay korundum sonra tmm hazirim bu ay cocuk yapalim dedim 1.5 sene uğraştık tabi arada düşüklerimde oldu simdi nasil gülüyorum o hallerime

Hadi hayirlisi canim suprizler gelsin insallah gösterirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…