- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
Bende yay ım kesinlikle sorun var okuma kısmında bitiremiyoruz
Evet ben de yaygillerdenSen de yay burcuydun dimibiz de bir ariza var okumayla ilgili doymuyoruz
Akademik bir tarafımız var herhalde. Düşünmeyi mi seviyoruz neBende yay ım kesinlikle sorun var okuma kısmında bitiremiyoruz
eveet persembe gunki hastaneci tayfa ne durumdasiniz benm kontrolum 2 bucuk ta musait olur olmaz haber edicem sizden de haber bekliyorum
Anladım İstanbul'da doktor kendisi Academic Hospital'da. İstanbul'da olsaydın mutlaka tavsiye ederdim ama Bursa'da da iyi doktorlar vardır bir doktora daha görün derim.Ben bursadayım .dediginiz kişi doktorsa yeri nerde
Gıda mühendisliği ya senin? E bebek olunca başka uğraşı kalmiyorEvet ben de yaygillerdenHarbiden niye öyle oldu ya Hangi bölüm senin
Akademik bir tarafımız var herhalde. Düşünmeyi mi seviyoruz neValla doktoradan sonra okumak istemiyorum artık ben kadromu alıp paşa paşa oturcam çocuk büyütcem doçentliğe kadar
Çok geçmiş olsunİnşallah canım 2 gündür çok ağrıyor iki diş birden zaten 20liğin çekilmesi lazım öbürüde dolgu sanırım kuruldu çünkü
Endüstri müh.Gıda mühendisliği ya senin? E bebek olunca başka uğraşı kalmiyor
Kesin kısa sürede en güzel şekilde hazırlamışsındır. Ben de tez yazıyorum hedefim bu karantina dönemini degerlendirip doktoradan kurtulmak zaten atilicam bitirmezsemEndüstri müh.Oğluşla uğraşmak daha eğlenceli valla yani öyledir diye umuyorum
Mesela şimdi 10.45de dersimiz var ve ben sunum yapıcam. Geçen haftada başka bir dersin ödevini sundum. Paartesi başka bir dersten ödevim var. Deli ediyor hocalar beni ya, karantina diye bastılar ödevleri tez aşamasına geçip kurtulmak istiyorum derslerden
Teşekkür ederimmmKesin kısa sürede en güzel şekilde hazırlamışsındır. Ben de tez yazıyorum hedefim bu karantina dönemini degerlendirip doktoradan kurtulmak zaten atilicam bitirmezsem@glnrmde yaydı o da yeterliliğe hazırlanıyor.bol şans kızlar yaparsınız ınanıyorum yaparız
Olur olur merak etme hamilelikte konuları bitir doğumdan 2 ay sonra da tekrara başlarsın hocalar da bilir durumu destek olur.Teşekkür ederimmmEn iyisini yapıyorsun ya en iyi tez bitmiş tezdir. Kolaylıklar diliyorum öğrenci annelere
Şu yeterlilik olayı kafamda büyüyor zaten aralıkta benim. 3 aylık bebeğimle nasıl olcak bilmem
Güzel Haberlerinizi bekliyoruzBenimde 2'de randevumm çok heyecanlıyımmm
Bitiremeyişimiz de yay dan heralde. Istesek herkesten hızlı bitiririz aslında. Ben doktora bitince ne yapacagimi dusunuyorum hayatım boyunca hep bikac
Isle meşguldum. Tek başına işe gidip gelmek bana sıkıcı geliyor. Heralde bu okuma meselesi ondan kaynaklanıyor. Hiç tek oyun oynamam mesela 2 oyunu birden oynarım. Tezi de bitirip bebişte bişeyler yapayım diyorum şuan
Eşim de yay o da mühendis ve yüksek lisansı uzattı doktorada şimdi de evde kıvranıyor ama artık uzatamaz TÜBİTAK projesi olduğu için tezi mecbur bitirmesi lazım. Deneylerini doğumdan önce bitirme yönünde plan yap dedim çevre ilçelere gidecek çünkü Ağustos sonu Eylül başı bitirecek inşallah deneyleri bitirmezse ben onu bitiririmBitiremeyişimiz de yay dan heralde. Istesek herkesten hızlı bitiririz aslında. Ben doktora bitince ne yapacagimi dusunuyorum hayatım boyunca hep bikac
Isle meşguldum. Tek başına işe gidip gelmek bana sıkıcı geliyor. Heralde bu okuma meselesi ondan kaynaklanıyor. Hiç tek oyun oynamam mesela 2 oyunu birden oynarım. Tezi de bitirip bebişte bişeyler yapayım diyorum şuan
Bu aralığı güzel değerlendirip çalışabilirsen başaracağını düşünüyorum bitirelim gitsin. Hocalardan da biraz ipucu alabilirsen çok iyi olur aslında.Teşekkür ederimmmEn iyisini yapıyorsun ya en iyi tez bitmiş tezdir. Kolaylıklar diliyorum öğrenci annelere
Şu yeterlilik olayı kafamda büyüyor zaten aralıkta benim. 3 aylık bebeğimle nasıl olcak bilmem
Ay inşallah bakalım teşekkür ederim.Olur olur merak etme hamilelikte konuları bitir doğumdan 2 ay sonra da tekrara başlarsın hocalar da bilir durumu destek olur.
Eyvah yay burcu eş mi ? Allah kolaylık versinEşim de yay o da mühendis ve yüksek lisansı uzattı doktorada şimdi de evde kıvranıyor ama artık uzatamaz TÜBİTAK projesi olduğu için tezi mecbur bitirmesi lazım. Deneylerini doğumdan önce bitirme yönünde plan yap dedim çevre ilçelere gidecek çünkü Ağustos sonu Eylül başı bitirecek inşallah deneyleri bitirmezse ben onu bitiririm
Bu yazı yeterliliğe vereceğim gibi görünüyor bakalım inşallah tereyağından kıl çeker gibi olurBu aralığı güzel değerlendirip çalışabilirsen başaracağını düşünüyorum bitirelim gitsin. Hocalardan da biraz ipucu alabilirsen çok iyi olur aslında.
Ayy yazık inşallah bitirir benim yüksek de uzamıştı bi dönem erasmustan bir dönem de tezin yoğunluğundan. Bunda da gevşek davrandım. Yayla evli olmak nasıl zevkli ve eğlenceli değil mi cok da mütevaziyizdirEşim de yay o da mühendis ve yüksek lisansı uzattı doktorada şimdi de evde kıvranıyor ama artık uzatamaz TÜBİTAK projesi olduğu için tezi mecbur bitirmesi lazım. Deneylerini doğumdan önce bitirme yönünde plan yap dedim çevre ilçelere gidecek çünkü Ağustos sonu Eylül başı bitirecek inşallah deneyleri bitirmezse ben onu bitiririm
Ay inşallah bakalım teşekkür ederim.
Eyvah yay burcu eş mi ? Allah kolaylık versinNeyse ki Tübitak projesi var yoksa ömür törpüsü olur yaylar keyfi gelince artık bekle dur tez yazacak
Ya yay burcu erkek ve Arslan burcu kadın harika iki ateş grubuyuz birbirimizi kavurup duruyoruzAyy yazık inşallah bitirir benim yüksek de uzamıştı bi dönem erasmustan bir dönem de tezin yoğunluğundan. Bunda da gevşek davrandım. Yayla evli olmak nasıl zevkli ve eğlenceli değil mi cok da mütevaziyizdirEvet bebiş de gelmeden biterse çok iyi olur. Allah kolaylık versin hepimize.
O sizi dengeler sakinliği ve akıllı akıllı konuşmasıyla. Biraz çatlarsınız karşısında ateş grubu çok aceleci havalar sakin ağır hareketliYa yay burcu erkek ve Arslan burcu kadın harika iki ateş grubuyuz birbirimizi kavurup duruyoruzbebiş hava grubu olacak sanırım umarım bizi söndürür daha da alevlendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?