2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayy tüm yaylar aynı mı Çok mütevazidir kendileri buna içimden bile gülemiyorum sesli güldüm türünün tek örneği sanıyordum. Yıllardır yalvarır çocuk erkek olursa kendi ismi olsun diye taviz vermedim hiç tabi de allah da beni gördü kızımız olacak geçen bir isim beğendim içinde baş harfi var birden ısındı isme şimdi de kızlar zekasının %50 sini babadan alıyor diye pek mutlu çok zeki olacakmış

Ya evet tembellikten bahsetmişlerdi terazi için gerçi babam terazidir hiç tembel değildir biz de tembellik yok da işi son ana Bırakmamız hep var o sırada başka iş yapıyoru tembellik yapmıyoruz hareketliyiz dediğin gibi
Evlenmeden iki alanda yüksek lisans yapıyordum atanınca bıraktım birini mecbur evlenince tekrar istifa edip geri döndüm üniversite okuduğum ile bir yıldır evde sıkıntıdan başını yiyordum bebiş geldi ardından corona en iyisi susayım bir süre dedim

Ben de aynı şeyi eşime söylüyorum neyse ki çocuklar zekayı anneden alır diyorum zaten bu özgüven bize şu tezleri bitirtmiyor

Senin de maşallahın varmış. Çılgın işi tam. Isabet olmuş birinin bizi durdurması gerek

Senin de maşallahın varmış. Çılgın işi tam. Isabet olmuş birinin bizi durdurması gerek
Evet ya ama hocam sınav ertelenene kadar doktora derslerine gelirsin diyordu ekim de doğum ne dersi ben bebeğe bakarım sen girersin diyordu hocam da Arslan sınavın ertelenmesine sevinmedim değil arada kapıyı çalıp İngilizce ne alemde çalış çocuk da karnında öğrensin diyor

Kariyer azminiz hiç bitmesin hocan da tam senlik

Ya yay burcu erkek ve Arslan burcu kadın harika iki ateş grubuyuz birbirimizi kavurup duruyoruz bebiş hava grubu olacak sanırım umarım bizi söndürür daha da alevlendirmez
Ya bir de aslan burcusun sen. Ayyy çok kavrulmalik bir ilişki Benim de eşim başak çok sakin bir ilişki yaşıyoruz risk almıyoruz saglimiza dikkat ediyoruz . Beni ağırlaştırıyor. Bebeğimiz de terazi olursa evdeki tek deli ben olacağım.

Tmm Canım inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…