Hayırlısı artık bir dahaki kontrole canımYok tatlım yaa uyuyodu heralde
Hayırlı olsun oğluşunBugün kontrolüm vardı ve cinsiyeti öğrendim zorda olsasırtını dönmüştü biraz rahatsız edip dönünce gördük.. evimize bir Prens gelecekmiş
yaaaaa ama pıtırcığin yaptığına bak hele..ne var göstersen meraklandirmasan annecigini :)Merhaba kızlar ben geldim randevum vardı bugün 10 da büyük bi heyecanla gittimbacak arasi kapali ama kiz olabilir kesin degil dedi bakalim bidahaki kontrole kaldı yine
kontrol geçmeden git bence belki gostercek niye bekliyesin ki 1 ay..ben olsam beklemem yaniHayırlısı artık bir dahaki kontrole canımbenimki de uyuyordu doktor 4 defa bastırdı kıza benziyor dedi ama tam emin değildi. Biz de hemen cümle aleme söyledik şimdi de içime kurt düştü çok merak ediyorum acaba kontrol süresi içinde tekrar mı doktora gitsem diyorum eşim bekle 1 ay sonra gidelim diyor ne yapıcam şaşırdım valla
sen gitmedin henüz sanırim hadi insallah seninki gosterir kendiniSağlık olsun canım cikolata yemedin mi gitmeden
Ay canım valla ben de baklemicem de eşimi ikna edemiyorumkontrol geçmeden git bence belki gostercek niye bekliyesin ki 1 ay..ben olsam beklemem yani
işte bende olur sandım dedm 1 senede anca olur o zaman kdrda toparlanırız maddi manevi hatta şöle sınavım vardı aralık ayında sınav öncesi riske atamam dediğimde herkes hemen olmaz hemen olmaz dedi allahtan dinlememişim kimseyi sınav sonrası denedm hemen olduBende ilk evlendim saniyorum hemen yapınca cocuk olacak 6 ay korundum sonra tmm hazirim bu ay cocuk yapalim dedim 1.5 sene uğraştık tabi arada düşüklerimde oldu simdi nasil gülüyorum o hallerime
Evet bende yay burcuyum.Kesinlikle katiliyorum.lisedeyken ailemi cok yordum annem bizim kız sonradan açıldı diyor.Sen de yay burcuydun dimibiz de bir ariza var okumayla ilgili doymuyoruz
aynı anda birden fazla konuya ilgi duyma yay burcunun en belirgin özelliğidir bide cabuk sıkılırlarBitiremeyişimiz de yay dan heralde. Istesek herkesten hızlı bitiririz aslında. Ben doktora bitince ne yapacagimi dusunuyorum hayatım boyunca hep bikac
Isle meşguldum. Tek başına işe gidip gelmek bana sıkıcı geliyor. Heralde bu okuma meselesi ondan kaynaklanıyor. Hiç tek oyun oynamam mesela 2 oyunu birden oynarım. Tezi de bitirip bebişte bişeyler yapayım diyorum şuan
Evet yani öyle umuyorum inşallah
Ben canım ilk 18. Hafta gibi falan hissettimCanım birşey olduğunu sanmam çünkü bir yerde okumuştum 20 haftalik olana kadar birşey yemezsek bile bebek besleniyormuş bir de söyle düşün oruç tutanlarda var ben de 17 haftalik hamileyim aynen birşey hissetmiyorum hatta tam yazacaktim ne zaman hissettiniz ilk
Ay kızlar dayanamadım haftaya çarşambaya randevuyu aldıminşallah bu sefer kesinleşir cinsiyetimiz
Çok edepli bir kız çocuğu olsa gerekBizim şebek hiç utanmadan gösterdi hemen
sen gitmedin henüz sanırim hadi insallah seninki gosterir kendini
Ayy bizde bu hafta mı gitsek haftaya mı garanti olur bilemedik. Haftaya gitcez. Bizde haber et
Banada senin gibi söyledi bacak arasi kapalı olunca bisey göremeyince kiz olabilir dediHayırlısı artık bir dahaki kontrole canımbenimki de uyuyordu doktor 4 defa bastırdı kıza benziyor dedi ama tam emin değildi. Biz de hemen cümle aleme söyledik şimdi de içime kurt düştü çok merak ediyorum acaba kontrol süresi içinde tekrar mı doktora gitsem diyorum eşim bekle 1 ay sonra gidelim diyor ne yapıcam şaşırdım valla
Ben sanırım ilk kez dün hissettim. 16+5'te. İnsan emin de olamıyor. 24. haftaya kadar yolu var, bence bu aşamada hissetmek istisna diye düşünülebilir.Bebeğin hareketlerini hala hissetmeyenler var mı
İnşallah sorunsuz bir organizasyon olur, güzel bir anı kalır size. Biz erkek olduğunu ultrason sırasında doktor demeden anladık. Her şey ortadaydı gerçektenBenim 12:45 canım. En önce benim galiba. Ama akşama haber vericem ben, çünkü kızkardeşimle gidicem. Doktor önce ona söylesin dicem, sonra da şu kız mı erkek mi balonu alıcak kız kardeşim. Eşimle beraber patlatıp beraber öğrenicez.
İlk hamileliğinse hissetsen bile tam emin olamıyorsun. Bir an oluyor sonra günlerce olmayabilir. Eğer şimdi stres yapıyorsan o zaman neden tekrar hissetmiyorum diye iyice stres olursun. Hiç kontrollerle kendini ve bebeğini yorma rahat ol. Her şey yolunda!Ben hala hissetmiyorum. Eşi öndeymiş, doktorum geç hissedersin dedi. Zaten hissetsem rahatlayacağım o kadar kaygılıyım ki her hafta kontrole gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?