2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Masallah sen iyi tutturmusun ben cok çabaladım

Benim pihtilasmam yok ama canim 5 düşüğüm var tedbir amacli kullaniyorum sabah aksam kullaniyorum hemde doguma kadar kullanacam insallah pihtilasman varsa kesinlikle kullanman lazim

Benim pihtilasmam yok ama canim 5 düşüğüm var tedbir amacli kullaniyorum sabah aksam kullaniyorum hemde doguma kadar kullanacam insallah pihtilasman varsa kesinlikle kullanman lazim
Ben de bugün öğrendim canım iyi ki test yaptırmışım valla hep 0.4lük kullandım şimdiye kadar 0.6yok hiç biyerde Nasıl bulcaz bilmiom seninki kaçlık canım coraspinde kullanıomusun yanında

çabalasaydım olmazdı bu kdr cabuk istemediğim için oldu bnde hep ters gider
Gerçi orasida dogru ben ugrastim uğraştım olmadi tam tatil planlari yapiyordum bir baktim istemedigim ay hamile kalmisim hersey tersine cok istediginde de olmuyor iste

Ben de bugün öğrendim canım iyi ki test yaptırmışım valla hep 0.4lük kullandım şimdiye kadar 0.6yok hiç biyerde Nasıl bulcaz bilmiom seninki kaçlık canım coraspinde kullanıomusun yanında
Aspirini 12.haftada biraktim canim simdi 0.4luk ama sabah aksam olunca 0.8 oluyor galiba evet 0.6 zor bulunuyormuş eczacina siparis verip getirtiyosun

Aspirini 12.haftada biraktim canim simdi 0.4luk ama sabah aksam olunca 0.8 oluyor galiba evet 0.6 zor bulunuyormuş eczacina siparis verip getirtiyosun
Valla çok zor bulunuyor canım eczanelerin kendi depolarında mı ne yokmuş bu iğne nasıl olcak bilmiom doktorla konuşcaz doğuma kadar Nasıl bulcaz bu iğneyi böyle şimdi başka şehirden sipariş ettik bi kutuda da 2tane ne varmış on günlük bulduk ama çok sıkıntı böyle

İnşallah canım 2 gündür çok ağrıyor iki diş birden zaten 20liğin çekilmesi lazım öbürüde dolgu sanırım kuruldu çünkü
Dişi ağrıyanlar kulübüne ben de katıldım
Çok kötü apse yapmış şişti antibiyotik kullanıcam sonra da çekilirse çektiricem yoksa bir daha çekemem bu ağrıyı

Aynen canım biz tez canlılık ettik hemen sağır sultanda duydubenim oğlumda da böyle demişti bir hafta sonra gittik tekrar erkek çıktı. Benim bir dahaki randevu da taa Haziran sonu. Çatlıycam valla meraktan

Panik yapma canım ben hem hap hem 0.6lık kullanıyorum Rabbime sığın bir şey olmaz inşallah doz artmasından korkma

Çok teşekkür ederim 6 yaşında bir oğlum daha var Rabbim uzun ömürler versin Ama çok kaygılı geçiriyorum. arada bir düşüğüm var o mu bu kadar travmatize etti bilemiyorum

Panik yapma canım ben hem hap hem 0.6lık kullanıyorum Rabbime sığın bir şey olmaz inşallah doz artmasından korkma
Ay canım çok sağolll Sende de pıhtı mı vardı ? Şimdi biraz daha iyiyim bide iğneyi bulamadık yok başka şehirden on tane bulduk birkaç yere sorduk bekliyoz doğuma kadar nasıl bulcaz böyle bilmem sen bulabiliomusun canım ? Bide şimdiye kadar 0.4lük kullandım hapta yoktu Allah’a şükür sorun olmadı

Şu anda 0.4 de yok piyasada 0.6 vardır inşallah. Aman bunları hiç kafana takma bence ha 0.4lük ha 0.6 lık hiçbirşey olmaz onu yapıverirsin. Ben de doğuma kadar kullanacağım bulabilirsem tabii Birçok kadın pıhtılaşma sorunu olduğunu bilmeden geçiriyor hamileliğini sen önlemini almışsın gerisini hiçç umursamazdım ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…