Yaa bu haftada bu yapilirmiyaaaaa ama pıtırcığin yaptığına bak hele..ne var göstersen meraklandirmasan annecigini :)
aynı anda birden fazla konuya ilgi duyma yay burcunun en belirgin özelliğidir bide cabuk sıkılırlar
Masallah sen iyi tutturmusun ben cok çabaladımişte bende olur sandım dedm 1 senede anca olur o zaman kdrda toparlanırız maddi manevi hatta şöle sınavım vardı aralık ayında sınav öncesi riske atamam dediğimde herkes hemen olmaz hemen olmaz dedi allahtan dinlememişim kimseyi sınav sonrası denedm hemen oldu
çin takvimi ne cıkıyordu sana kızmıydı :)1 saatim kaldıTürkiyeyle 1 saat fark var ya inşallah
çabalasaydım olmazdı bu kdr cabuk istemediğim için oldu bnde hep ters giderMasallah sen iyi tutturmusun ben cok çabaladım
Benim pihtilasmam yok ama canim 5 düşüğüm var tedbir amacli kullaniyorum sabah aksam kullaniyorum hemde doguma kadar kullanacam insallah pihtilasman varsa kesinlikle kullanman lazimKızlar doktordan aradılar benim kan pıhtı sonucum çıkmış pıhtı varmış iğneyi 0.6 yapsın demiş doktorbu zamana kadar 0.4 kullandım hap yoktu korktum şimdi kendi kendime 0.4 yetersizmiydi diye bide yükseltsin deyince panik yaptım ya sizlerde kullanan varmıydı doğuma kadar
Ben de bugün öğrendim canım iyi ki test yaptırmışım valla hep 0.4lük kullandım şimdiye kadar 0.6yok hiç biyerde Nasıl bulcaz bilmiomBenim pihtilasmam yok ama canim 5 düşüğüm var tedbir amacli kullaniyorum sabah aksam kullaniyorum hemde doguma kadar kullanacam insallah pihtilasman varsa kesinlikle kullanman lazim
Gerçi orasida dogru ben ugrastim uğraştım olmadi tam tatil planlari yapiyordum bir baktim istemedigim ay hamile kalmisim hersey tersine cok istediginde de olmuyor isteçabalasaydım olmazdı bu kdr cabuk istemediğim için oldu bnde hep ters gider
çin takvimi ne cıkıyordu sana kızmıydı :)
Aspirini 12.haftada biraktim canim simdi 0.4luk ama sabah aksam olunca 0.8 oluyor galiba evet 0.6 zor bulunuyormuş eczacina siparis verip getirtiyosunBen de bugün öğrendim canım iyi ki test yaptırmışım valla hep 0.4lük kullandım şimdiye kadar 0.6yok hiç biyerde Nasıl bulcaz bilmiomseninki kaçlık canım coraspinde kullanıomusun yanında
YÜZDE SEKSEN ERKEK O ZMNÇin takvimide neclada erkek dedi
Valla çok zor bulunuyor canım eczanelerin kendi depolarında mı ne yokmuş bu iğne nasıl olcak bilmiom doktorla konuşcaz doğuma kadar Nasıl bulcaz bu iğneyi böyle şimdi başka şehirden sipariş ettik bi kutuda da 2tane ne varmış on günlük bulduk ama çok sıkıntı böyleAspirini 12.haftada biraktim canim simdi 0.4luk ama sabah aksam olunca 0.8 oluyor galiba evet 0.6 zor bulunuyormuş eczacina siparis verip getirtiyosun
Dişi ağrıyanlar kulübüne ben de katıldımİnşallah canım 2 gündür çok ağrıyor iki diş birden zaten 20liğin çekilmesi lazım öbürüde dolgu sanırım kuruldu çünkü
14 erken 17 den sonra başlıyor :)Kaçıncı haftada hissediyorsunuz? Ben şu an 14+1im hicbirsey hissetmiyorum. Var mı yok mu bilmem
Aynen canım biz tez canlılık ettik hemen sağır sultanda duyduBanada senin gibi söyledi bacak arasi kapalı olunca bisey göremeyince kiz olabilir dediben kesinleşmeden kimseye söylemem heralde bide 5,6 hafta sonra görüşelim dedi nasıl bekliycem acaba o kadar zaman bi daha giderim ben
Panik yapma canım ben hem hap hem 0.6lık kullanıyorum Rabbime sığın bir şey olmaz inşallah doz artmasından korkmaKızlar doktordan aradılar benim kan pıhtı sonucum çıkmış pıhtı varmış iğneyi 0.6 yapsın demiş doktorbu zamana kadar 0.4 kullandım hap yoktu korktum şimdi kendi kendime 0.4 yetersizmiydi diye bide yükseltsin deyince panik yaptım ya sizlerde kullanan varmıydı doğuma kadar
Çok teşekkür ederimBen sanırım ilk kez dün hissettim. 16+5'te. İnsan emin de olamıyor. 24. haftaya kadar yolu var, bence bu aşamada hissetmek istisna diye düşünülebilir.
İnşallah sorunsuz bir organizasyon olur, güzel bir anı kalır size. Biz erkek olduğunu ultrason sırasında doktor demeden anladık. Her şey ortadaydı gerçektenUmarım sizin sürpriz bozulmaz.
İlk hamileliğinse hissetsen bile tam emin olamıyorsun. Bir an oluyor sonra günlerce olmayabilir. Eğer şimdi stres yapıyorsan o zaman neden tekrar hissetmiyorum diye iyice stres olursun. Hiç kontrollerle kendini ve bebeğini yorma rahat ol. Her şey yolunda!
Walla Çin takviminde erkek dedi bana ama cinsiyetimiz kız çok şükürÇin takvimide neclada erkek dedi
Ay canım çok sağolllPanik yapma canım ben hem hap hem 0.6lık kullanıyorum Rabbime sığın bir şey olmaz inşallah doz artmasından korkma
Kızlar doktordan aradılar benim kan pıhtı sonucum çıkmış pıhtı varmış iğneyi 0.6 yapsın demiş doktorbu zamana kadar 0.4 kullandım hap yoktu korktum şimdi kendi kendime 0.4 yetersizmiydi diye bide yükseltsin deyince panik yaptım ya sizlerde kullanan varmıydı doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?