2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar anakucağı almayı düşünüyor musunuz otomatikleri var hemde düzleri fiyatlar çok farkediyor sizce gerekli mi ona göre indirim takip edeceğim

Sorma canım ilk bi saat çok taktım korktum şuan iyiyim içimi rahatlattın sağol Tek sorun bulamamak canım şimdilik biraz bulduk yokmuş bu iğneden hiç bulamazsak napcaz onu düşünüyom ona sıkıldım çok

İlk çocukta 17 den 24.haftaya kadar değişiyor ikinci çocukta daha erken hissedebiliyorlar daha erken canım
Saglikli mi degil mi bilmeden ilerliyoruz o zaman :) doktorda bir dahaki randevuyu Haziran ortasına verdi, o zamana iç organlarina bakacakmis.

Kızlar bu sabah bi rüya gördüm ağlayarak ve korkarak uyandım kalktığımda belim ve karnım ağrıyordu karnım çok sertleşmişti normalmidir

Baya varmış detaylı ultrason için mi haziran ortasına çağırdı
Evet Haziran ortası. Geçen haftaki kontrolde el ayak parmak boyun falan ölçtü not aldı. Bir sorun yok dedi gönderdi. Haziran ortası da organlarına bakılacak dedi. Ben yurt dışında yaşıyorum. Burada mı geç çağırıyorlar anlamadım. Şu an 14.haftamin içindeyim. 10. Haftamda Panaroma testi yaptırıp anormallik var mı diye baktirmistik özel bir klinikte. Onun sonucu iyi geldi, içim biraz rahat ama yine de tekmeleri hissedene kadar sanırım ne olup bittiğini bilmeden yasayacagim

Benim doktorumda ayda bir çağırıyor tabi dayanabilirsem. Evet hissedene kadar böyle geçecek bende merak ediyorum sürekli eve bir ultrason cihazı alsak

Nezaman yaptilar yani kacinci haftanda sana pihtilasma icin test bende 0.4 oksapar ve aspirin kullaniyorum 6. Ayda yapicam tahlil ona gore kesicez ya da devam edicez dedi bilmiyorum benim nolucak

Kızlar anakucağı almayı düşünüyor musunuz otomatikleri var hemde düzleri fiyatlar çok farkediyor sizce gerekli mi ona göre indirim takip edeceğim
Ben anakucağı almayı düşünüyorum ama o elektriklilerden değil. Kimi bebek onlarda uyuyormuş, kimisi yarım saat oyalanıyormuş ama kimine de bir faydası olmuyormuş. Gelecek bebeğin huyunu bilmediğimden o kadar para harcayamam sanırım.

Bende pahallı bişey istemiyorum aslında çok kullanamayacak e bebek çok fonksiyonlu otomatikleri var salıncak gibi fiyatlarıda diğerlerine göre daha uygun o hoşuma gitti

Kızlar bu sabah bi rüya gördüm ağlayarak ve korkarak uyandım kalktığımda belim ve karnım ağrıyordu karnım çok sertleşmişti normalmidir
Rahatsızlığından dolayı kötü rüya görmüşsün bendede oluyo biterim agrırken uyanmadıgımda rüyamda hissediyorum uyandıgımda anlıyorum sebebini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…