Şu anda 0.4 de yok piyasada 0.6 vardır inşallah. Aman bunları hiç kafana takma bence ha 0.4lük ha 0.6 lık hiçbirşey olmaz onu yapıverirsin. Ben de doğuma kadar kullanacağım bulabilirsem tabii Birçok kadın pıhtılaşma sorunu olduğunu bilmeden geçiriyor hamileliğini sen önlemini almışsın gerisini hiçç umursamazdım ben olsam
Sorma canım ilk bi saat çok taktım korktum şuan iyiyim içimi rahatlattın sağol Tek sorun bulamamak canım şimdilik biraz bulduk yokmuş bu iğneden hiç bulamazsak napcaz onu düşünüyom ona sıkıldım çok
Dişi ağrıyanlar kulübüne ben de katıldım
Çok kötü apse yapmış şişti antibiyotik kullanıcam sonra da çekilirse çektiricem yoksa bir daha çekemem bu ağrıyı
Evet Haziran ortası. Geçen haftaki kontrolde el ayak parmak boyun falan ölçtü not aldı. Bir sorun yok dedi gönderdi. Haziran ortası da organlarına bakılacak dedi. Ben yurt dışında yaşıyorum. Burada mı geç çağırıyorlar anlamadım. Şu an 14.haftamin içindeyim. 10. Haftamda Panaroma testi yaptırıp anormallik var mı diye baktirmistik özel bir klinikte. Onun sonucu iyi geldi, içim biraz rahat ama yine de tekmeleri hissedene kadar sanırım ne olup bittiğini bilmeden yasayacagim
Evet Haziran ortası. Geçen haftaki kontrolde el ayak parmak boyun falan ölçtü not aldı. Bir sorun yok dedi gönderdi. Haziran ortası da organlarına bakılacak dedi. Ben yurt dışında yaşıyorum. Burada mı geç çağırıyorlar anlamadım. Şu an 14.haftamin içindeyim. 10. Haftamda Panaroma testi yaptırıp anormallik var mı diye baktirmistik özel bir klinikte. Onun sonucu iyi geldi, içim biraz rahat ama yine de tekmeleri hissedene kadar sanırım ne olup bittiğini bilmeden yasayacagim
Kızlar doktordan aradılar benim kan pıhtı sonucum çıkmış pıhtı varmış iğneyi 0.6 yapsın demiş doktor bu zamana kadar 0.4 kullandım hap yoktu korktum şimdi kendi kendime 0.4 yetersizmiydi diye bide yükseltsin deyince panik yaptım ya sizlerde kullanan varmıydı doğuma kadar
Nezaman yaptilar yani kacinci haftanda sana pihtilasma icin test bende 0.4 oksapar ve aspirin kullaniyorum 6. Ayda yapicam tahlil ona gore kesicez ya da devam edicez dedi bilmiyorum benim nolucak
Kızlaaaar benimde belli oldu. Kızımız oluyor. Geçen hafta erkek diyen doktora gittim, bu hafta kız dedi. Balonlu organizasyonu da yaptık, çok güzel bi süpriz oldu
Ben anakucağı almayı düşünüyorum ama o elektriklilerden değil. Kimi bebek onlarda uyuyormuş, kimisi yarım saat oyalanıyormuş ama kimine de bir faydası olmuyormuş. Gelecek bebeğin huyunu bilmediğimden o kadar para harcayamam sanırım.
Kızlaaaar benimde belli oldu. Kızımız oluyor. Geçen hafta erkek diyen doktora gittim, bu hafta kız dedi. Balonlu organizasyonu da yaptık, çok güzel bi süpriz oldu
Ben anakucağı almayı düşünüyorum ama o elektriklilerden değil. Kimi bebek onlarda uyuyormuş, kimisi yarım saat oyalanıyormuş ama kimine de bir faydası olmuyormuş. Gelecek bebeğin huyunu bilmediğimden o kadar para harcayamam sanırım.
Bende pahallı bişey istemiyorum aslında çok kullanamayacak e bebek çok fonksiyonlu otomatikleri var salıncak gibi fiyatlarıda diğerlerine göre daha uygun o hoşuma gitti