Nezaman yaptilar yani kacinci haftanda sana pihtilasma icin test bende 0.4 oksapar ve aspirin kullaniyorum 6. Ayda yapicam tahlil ona gore kesicez ya da devam edicez dedi bilmiyorum benim nolucak
CCikilop1
merak etme fiziki rahatsızlığından dolayı öyle bir rüya görmüşsün. Endişe etme bir sıkıntı yok.
Benim tuvalet ihtiyacım gelince gece mesane ağrımdan bile görüyorum kötü rüya.
Kızlaaaar benimde belli oldu. Kızımız oluyor. Geçen hafta erkek diyen doktora gittim, bu hafta kız dedi. Balonlu organizasyonu da yaptık, çok güzel bi süpriz oldu ❤
Bende dün rüya gördüm doguma gidiyorum ama sancı mancı hiç bsy yok ben nasıl dohurcam diyorum sonra o arada noluyo bilmiyorum dogum yaptın diyorlar ben hiç bsy hissetmedim diyorum karnıma bakıyorum karnımda dikiş var narkoz almıstım daha önce o 2 3 saat hayatından siliniyor resmen rüyamda da öleydi cok takıyorum galiba ben yine bilinç altı rüyaları rüya yarıştırmak isteyen varsa cıksın karsıma
Kızlaaaar benimde belli oldu. Kızımız oluyor. Geçen hafta erkek diyen doktora gittim, bu hafta kız dedi. Balonlu organizasyonu da yaptık, çok güzel bi süpriz oldu ❤
Hangilerini yaptılar bilmiyorum arayıp söylediler kan pıhtı için gerekli olanları yaptırdı herlde doktorum.6 aya kadar kullanacaksan zaten yolu yarılamış oluyorsun sonuna kadar kullansanda olur tedbir amaçlı
Kızlar doktordan aradılar benim kan pıhtı sonucum çıkmış pıhtı varmış iğneyi 0.6 yapsın demiş doktor bu zamana kadar 0.4 kullandım hap yoktu korktum şimdi kendi kendime 0.4 yetersizmiydi diye bide yükseltsin deyince panik yaptım ya sizlerde kullanan varmıydı doğuma kadar
Canım hangi test olduğunu öğrenebilir misin acaba. Ben de şuan bu sıkıntıyı yaşıyorum. Daha önce gittiğim doktorlar sende pıhtılaşma yok demişlerdi. Şimdi ilçede gittiğim doktor ise coraspin de kullan diyor. Ben 12.haftada a-ptt diye bi test yapmıştım ama o iğnenin dozajını ayarlamak içinmiş yani öyle dedi bu doktor. Coraspin kullanmam gerekir mi gerekmez mi onu bilmiyorum şuan Daha önce kullandığımda kahverengi akıntım olmuştu. Tam kan hemogram tahlili yap dedi doktor. Yarın sağlık ocağına gidecem inşAllah ama o kadar kafam karıştı ki. Bi ya kullanmadığım için bi sıkıntı olursa diyorum bi de ya kullanırsam fazla gelir kanama felan yaparsa diye endişeleniyorum
Hangilerini yaptılar bilmiyorum arayıp söylediler kan pıhtı için gerekli olanları yaptırdı herlde doktorum.6 aya kadar kullanacaksan zaten yolu yarılamış oluyorsun sonuna kadar kullansanda olur tedbir amaçlı