2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nezaman yaptilar yani kacinci haftanda sana pihtilasma icin test bende 0.4 oksapar ve aspirin kullaniyorum 6. Ayda yapicam tahlil ona gore kesicez ya da devam edicez dedi bilmiyorum benim nolucak
Ben 12.haftalarda yaptırdım iyikide yaptırmışım. Seninki neden 6.aya kadar ?

Bende dün rüya gördüm doguma gidiyorum ama sancı mancı hiç bsy yok ben nasıl dohurcam diyorum sonra o arada noluyo bilmiyorum dogum yaptın diyorlar ben hiç bsy hissetmedim diyorum karnıma bakıyorum karnımda dikiş var narkoz almıstım daha önce o 2 3 saat hayatından siliniyor resmen rüyamda da öleydi cok takıyorum galiba ben yine bilinç altı rüyaları rüya yarıştırmak isteyen varsa cıksın karsıma

Bilmiyorum doktor oyle demisti hangi tahlil yaptilar resmi varsa yollar misin kendim yaptiririm en azindan
Hangilerini yaptılar bilmiyorum arayıp söylediler kan pıhtı için gerekli olanları yaptırdı herlde doktorum.6 aya kadar kullanacaksan zaten yolu yarılamış oluyorsun sonuna kadar kullansanda olur tedbir amaçlı

Canım hangi test olduğunu öğrenebilir misin acaba. Ben de şuan bu sıkıntıyı yaşıyorum. Daha önce gittiğim doktorlar sende pıhtılaşma yok demişlerdi. Şimdi ilçede gittiğim doktor ise coraspin de kullan diyor. Ben 12.haftada a-ptt diye bi test yapmıştım ama o iğnenin dozajını ayarlamak içinmiş yani öyle dedi bu doktor. Coraspin kullanmam gerekir mi gerekmez mi onu bilmiyorum şuan Daha önce kullandığımda kahverengi akıntım olmuştu. Tam kan hemogram tahlili yap dedi doktor. Yarın sağlık ocağına gidecem inşAllah ama o kadar kafam karıştı ki. Bi ya kullanmadığım için bi sıkıntı olursa diyorum bi de ya kullanırsam fazla gelir kanama felan yaparsa diye endişeleniyorum

Hangilerini yaptılar bilmiyorum arayıp söylediler kan pıhtı için gerekli olanları yaptırdı herlde doktorum.6 aya kadar kullanacaksan zaten yolu yarılamış oluyorsun sonuna kadar kullansanda olur tedbir amaçlı
Benim dusuncemde o yonde kullanmaya devam etmek isterim ne olur ne olmaz diye riske atmak istemiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…