- 11 Şubat 2020
- 134
- 162
- 18
- 35
gozlerin aydin olsn canm
super canm gozun aydn olsunKızlaaaar benimde belli oldu. Kızımız oluyor. Geçen hafta erkek diyen doktora gittim, bu hafta kız dedi. Balonlu organizasyonu da yaptık, çok güzel bi süpriz oldu
Tamam canım sorarım bi doktoruma.Pıhtı varmı yok mu diye bakılan bir test yaptık ama sende de yapılmışmıydı böyle bi test yok dediklerine göre yapıldı galiba. Şimdiki doktorun neden coraspin kullan dedi acabaCanım hangi test olduğunu öğrenebilir misin acaba. Ben de şuan bu sıkıntıyı yaşıyorum. Daha önce gittiğim doktorlar sende pıhtılaşma yok demişlerdi. Şimdi ilçede gittiğim doktor ise coraspin de kullan diyor. Ben 12.haftada a-ptt diye bi test yapmıştım ama o iğnenin dozajını ayarlamak içinmiş yani öyle dedi bu doktor. Coraspin kullanmam gerekir mi gerekmez mi onu bilmiyorum şuanDaha önce kullandığımda kahverengi akıntım olmuştu. Tam kan hemogram tahlili yap dedi doktor. Yarın sağlık ocağına gidecem inşAllah ama o kadar kafam karıştı ki. Bi ya kullanmadığım için bi sıkıntı olursa diyorum bi de ya kullanırsam fazla gelir kanama felan yaparsa diye endişeleniyorum
İğne kullanıyormuşsun canım kaçlık kullanıyorsun ? Bide a-PTT’yi yaptırdığında dozun kaç olması gerekiyormuş ?Canım hangi test olduğunu öğrenebilir misin acaba. Ben de şuan bu sıkıntıyı yaşıyorum. Daha önce gittiğim doktorlar sende pıhtılaşma yok demişlerdi. Şimdi ilçede gittiğim doktor ise coraspin de kullan diyor. Ben 12.haftada a-ptt diye bi test yapmıştım ama o iğnenin dozajını ayarlamak içinmiş yani öyle dedi bu doktor. Coraspin kullanmam gerekir mi gerekmez mi onu bilmiyorum şuanDaha önce kullandığımda kahverengi akıntım olmuştu. Tam kan hemogram tahlili yap dedi doktor. Yarın sağlık ocağına gidecem inşAllah ama o kadar kafam karıştı ki. Bi ya kullanmadığım için bi sıkıntı olursa diyorum bi de ya kullanırsam fazla gelir kanama felan yaparsa diye endişeleniyorum
Bencede kullan normalde gerek görmese 3.ayda kesebilirdi 6aya kadar dediğine göre bencede sonuna kadar devam et geçmişte kayıp falan yaşamışmıydın ? Birde tüp bebek mi benim ki tüp bebekBenim dusuncemde o yonde kullanmaya devam etmek isterim ne olur ne olmaz diye riske atmak istemiyorum acikcasi
Şimdiki doktor iğne +coraspin kullan dediTamam canım sorarım bi doktoruma.Pıhtı varmı yok mu diye bakılan bir test yaptık ama sende de yapılmışmıydı böyle bi test yok dediklerine göre yapıldı galiba. Şimdiki doktorun neden coraspin kullan dedi acabaiğne de kullan dedi mi ? Benimde kanama alanım vardı en son ilk başta iğneyle ecoprin kullanıyordum ama kanama olunca ecoprin kesti iğneyle devam ettim. Sende de kanama alanımı vardı canım ?
0,4 lük canım iğnem. Urfadaki doktorum öyle kullanmaya devam et dediİğne kullanıyormuşsun canım kaçlık kullanıyorsun ? Bide a-PTT’yi yaptırdığında dozun kaç olması gerekiyormuş ?
Bende onu merak ediyorum canım bazıları iğnenin yanında coraspinde veriyor bana daha öyle bşey demedi ama neye göre veriyorlar acaba onu benim sadece 0.6yaptı iğneyi ozaman Şendere pıhtı var galiba böyle verdiklerine göreŞimdiki doktor iğne +coraspin kullan dedi
0,4 lük canım iğnem. Urfadaki doktorum öyle kullanmaya devam et dedi
Hahaha aynenYuzde 1i senin tahminden mi indirdin necla için hahateşekkür ederimm
Her biri farklı bişe diyor. Doğuma kadar kullanacaksın demişti ilk yazan doktor. Ben şimdi merkeze gidemediğim için ilçedeki doktora gidiyorum o da coraspin de kullan dedi. Neye göre veriyolar dozu nasıl ayarlıyorlar hiç anlamadım her biri farklı konuşuyorBende onu merak ediyorum canım bazıları iğnenin yanında coraspinde veriyor bana daha öyle bşey demedi ama neye göre veriyorlar acaba onu benim sadece 0.6yaptı iğneyi ozaman Şendere pıhtı var galiba böyle verdiklerine görebende pıhtı çıkmasa kesecektik iğneyi.Kaçıncı haftaya kadar kullan dedi iğneyi belli mi ?
Hayirli olsun prensesinsana ne tahminde bulunmuştum
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah.kizlar bizm de kesinleşti kizcem gökcekuşum yolda cok sukur4 boyutlu renkli usg de gordum bugun nasl belli herşeyi burnu agzi elleri allahm hic kalkmak istemedm muayneden
Benim yanildiklarimda doktorlarda yaniliyor geneldeErkek demiştin bana canım, ama kızmış. Tabi geçen hafta aynı doktor erkek demişti. Bu hafta kız dedi.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah.
Kesinlikle öyle ortası yok bu işin ben doktoruda sordum bunu herkes farklı bir yöntem uyguluyor dedim doktorda dedi bize bi sonuna kadar kullanın diyorlar bi 3ayda kesin bi hapta verin gibi gibi şeyler anlattı herkes farklı uyguluyor dedi bende aylardır düşünürüm bu konuyuHer biri farklı bişe diyor. Doğuma kadar kullanacaksın demişti ilk yazan doktor. Ben şimdi merkeze gidemediğim için ilçedeki doktora gidiyorum o da coraspin de kullan dedi. Neye göre veriyolar dozu nasıl ayarlıyorlar hiç anlamadım her biri farklı konuşuyor
Erkek anneleri takımına hoş geldin canım
Senin kanama alanı bitti mi canımTamam canım sorarım bi doktoruma.Pıhtı varmı yok mu diye bakılan bir test yaptık ama sende de yapılmışmıydı böyle bi test yok dediklerine göre yapıldı galiba. Şimdiki doktorun neden coraspin kullan dedi acabaiğne de kullan dedi mi ? Benimde kanama alanım vardı en son ilk başta iğneyle ecoprin kullanıyordum ama kanama olunca ecoprin kesti iğneyle devam ettim. Sende de kanama alanımı vardı canım ?
Canım pıhtılaşma konusu çok derin çünkü doktorların farklı görüşte olması iki gruba ayrılıyorlar.Kesinlikle öyle ortası yok bu işin ben doktoruda sordum bunu herkes farklı bir yöntem uyguluyor dedim doktorda dedi bize bi sonuna kadar kullanın diyorlar bi 3ayda kesin bi hapta verin gibi gibi şeyler anlattı herkes farklı uyguluyor dedi bende aylardır düşünürüm bu konuyu
Seninde gozun aydın olsun saglikla gelsin gokcekuşkizlar bizm de kesinleşti kizcem gökcekuşum yolda cok sukur4 boyutlu renkli usg de gordum bugun nasl belli herşeyi burnu agzi elleri allahm hic kalkmak istemedm muayneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?