2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tamam canım sorarım bi doktoruma.Pıhtı varmı yok mu diye bakılan bir test yaptık ama sende de yapılmışmıydı böyle bi test yok dediklerine göre yapıldı galiba. Şimdiki doktorun neden coraspin kullan dedi acaba iğne de kullan dedi mi ? Benimde kanama alanım vardı en son ilk başta iğneyle ecoprin kullanıyordum ama kanama olunca ecoprin kesti iğneyle devam ettim. Sende de kanama alanımı vardı canım ?

İğne kullanıyormuşsun canım kaçlık kullanıyorsun ? Bide a-PTT’yi yaptırdığında dozun kaç olması gerekiyormuş ?

Benim dusuncemde o yonde kullanmaya devam etmek isterim ne olur ne olmaz diye riske atmak istemiyorum acikcasi
Bencede kullan normalde gerek görmese 3.ayda kesebilirdi 6aya kadar dediğine göre bencede sonuna kadar devam et geçmişte kayıp falan yaşamışmıydın ? Birde tüp bebek mi benim ki tüp bebek

Şimdiki doktor iğne +coraspin kullan dedi
İğne kullanıyormuşsun canım kaçlık kullanıyorsun ? Bide a-PTT’yi yaptırdığında dozun kaç olması gerekiyormuş ?
0,4 lük canım iğnem. Urfadaki doktorum öyle kullanmaya devam et dedi

Şimdiki doktor iğne +coraspin kullan dedi

0,4 lük canım iğnem. Urfadaki doktorum öyle kullanmaya devam et dedi
Bende onu merak ediyorum canım bazıları iğnenin yanında coraspinde veriyor bana daha öyle bşey demedi ama neye göre veriyorlar acaba onu benim sadece 0.6yaptı iğneyi ozaman Şendere pıhtı var galiba böyle verdiklerine göre bende pıhtı çıkmasa kesecektik iğneyi.Kaçıncı haftaya kadar kullan dedi iğneyi belli mi ?

Her biri farklı bişe diyor. Doğuma kadar kullanacaksın demişti ilk yazan doktor. Ben şimdi merkeze gidemediğim için ilçedeki doktora gidiyorum o da coraspin de kullan dedi. Neye göre veriyolar dozu nasıl ayarlıyorlar hiç anlamadım her biri farklı konuşuyor

Hayirli olsun prensesinsana ne tahminde bulunmuştum

Erkek demiştin bana canım, ama kızmış. Tabi geçen hafta aynı doktor erkek demişti. Bu hafta kız dedi.

kizlar bizm de kesinleşti kizcem gökcekuşum yolda cok sukur4 boyutlu renkli usg de gordum bugun nasl belli herşeyi burnu agzi elleri allahm hic kalkmak istemedm muayneden
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah.

Kesinlikle öyle ortası yok bu işin ben doktoruda sordum bunu herkes farklı bir yöntem uyguluyor dedim doktorda dedi bize bi sonuna kadar kullanın diyorlar bi 3ayda kesin bi hapta verin gibi gibi şeyler anlattı herkes farklı uyguluyor dedi bende aylardır düşünürüm bu konuyu

Senin kanama alanı bitti mi canım

Canım pıhtılaşma konusu çok derin çünkü doktorların farklı görüşte olması iki gruba ayrılıyorlar.
ama burada en önemlisi senin geçmişin ve doktorun tecrübesi benim doktorum ilk düşüğümü yaptım ve direkt pıhtılaşma testine yönlendirdi biz ozaman yapmak istemedik genetik vs. sonra ikinci düşüğümü yaşadım ve tekrar söyledi bu testi yaptır diye.
gerçektende direkt çıktı düşükten sonra ve hemen hamilelikte coraspirin ve 0,6lık iğne verdi. Ünide başka bir hocada aynı iğnenin 0,4lüğünü kullanmamı söylemişti ama ben kendi doktorumu dinledim bu sefer. Sen tüp bebekten ötürüde kullanıyor olabilirsin başlarda ama doktorun teste yönlendirmiş ne güzel iyi de etmiş çıktıysa hangi değerde pıhtılaşman varsa ona uygun dozu ve hapı uygun görüyorlar. Çok araştırdım ben bilmiyorum ben de böyle şekillendi doz ayarı filan ve doktora güvenle bitiyor cidden tecrübe çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…