2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlaaaar benimde belli oldu. Kızımız oluyor. Geçen hafta erkek diyen doktora gittim, bu hafta kız dedi. Balonlu organizasyonu da yaptık, çok güzel bi süpriz oldu
Yaaa ben sizin kız olacak diye düşündüm Canım ama hayırlısı inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Gerçektende öyle canım çok derin bir konu her doktor farklı söylüyor ama çok haklısın yapılmadı gereken bir test bilmek gerekiyor ne olduğunu doktorum sağolsun iyi ki istemiş bu testi bazı doktoralar direk 3 aydan sonra test yapmadan da kesebiliyorlar Bu devrede dediğin gibi doktor giriyor çok sağol canım beni aydınlattığın için

Ne demek canım benim doktorun süreci güzel ilerletmiş hayırlısı olsun hakkımızda sağsalim alalım kucaklarımıza inşallah

Merhaba arkadaşlar Bebek bakımçantaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir öneriniz var mı?

Tebrik ederimm saglicakla al kucağına inşallah

Teşekkür ederim canım, sana da hayırlı olsun oğlun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

Yaaa ben sizin kız olacak diye düşündüm Canım ama hayırlısı inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺
Artık herkese kız dedim. Detaylı da değişirse bilmem, kendi doktoruma gidicem o zaman cinsiyet için ilk defa. Daha ondan duymadım Teşekkür ederim canım, hepimi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Doktorunla konus canim sabah aksam 0.4luk olsa bulmasida kolay

Kızlaaaar benimde belli oldu. Kızımız oluyor. Geçen hafta erkek diyen doktora gittim, bu hafta kız dedi. Balonlu organizasyonu da yaptık, çok güzel bi süpriz oldu
Hayırlı olsun canim kesinlesmesi guzel hazırlıklara başlarsın insallah tekrar değiştirmez doktor fikrini

Günaaaydıııın herkese :)
Hamile taytı alan var mı ? :) pamuk olmayan, iç göstermeyen tayt arıyorum

Günaaaydıııın herkese :)
Hamile taytı alan var mı ? :) pamuk olmayan, iç göstermeyen tayt arıyorum
Bende arıyorum canım, bulan haber versin. E-bebekten aldım bi tane henüz gelmedi. Bugün gelirse nasıl olduğu hakkında yazarım. Denemek amaçlı aldım, fiyatı da uygundu.

Bende arıyorum canım, bulan haber versin. E-bebekten aldım bi tane henüz gelmedi. Bugün gelirse nasıl olduğu hakkında yazarım. Denemek amaçlı aldım, fiyatı da uygundu. ☺
Onu gördüm canım geldiğinde beni etiketler misin kalitesini bilemedim.
Ben böyle tayt kumaşı istiyorum ne kumaşı oluyor bilmiyorum pamuk olana tüy kıl yapışıyor sevmiyorum.

Onu gördüm canım geldiğinde beni etiketler misin kalitesini bilemedim.
Ben böyle tayt kumaşı istiyorum ne kumaşı oluyor bilmiyorum pamuk olana tüy kıl yapışıyor sevmiyorum.
Bende öyle arıyorum Ama evde falan giyerim diye aldım fiyatı uygun diye. Artık belden sıkıyo herşey. Çok azıcık karnım çıkmasına rağmen rahat etmiyorum. Ben hayatta gidip görmeden almazdım ama bu durumda mecbur kalıyoruz. Yine güzel tayt bulup alan olursa bize de haber versin

Bi de bebekle ilgili eşyalar falan da olur. Bunları paylaşma zamanımız geldi artık. Herkes alışverişe başlamıştır.

Ben suwenden emzirme atleti aldım, çoooook beğendim. Şu an indirimde. Atlet arayan varsa baksın, gerçekten harika.

Bir de şu geceliği aldım Suwenden yine, onunda kalitesi kumaşı duruşu çok çok güzel ve yarı fiyatına düşünce çok uyguna geliyor.

Eklentiler

• 45CBCB23-9F76-44BA-8390-B4A90BC5587E.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…