2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bencede kullan normalde gerek görmese 3.ayda kesebilirdi 6aya kadar dediğine göre bencede sonuna kadar devam et geçmişte kayıp falan yaşamışmıydın ? Birde tüp bebek mi benim ki tüp bebek
Evet ilk bebeğim 9.haftada karnimda ölmüştü ben sonrasında genetik tahlil yaptırdım orda taşıyıcı olduğum gebelikte pihtilasmam olduğu ortaya çıkınca iğne ve aspirin başlandı normal yolla gebelik benim tüp değil canim

Ben DeFacto ve LC Waikiki sen aldım internetten arada çok indirim oluyor takip et özellikle LC çok uygun 20 ser TL'ye tayt t-shirt pantolon şort falan aldım hatta bazısı 15tl ye falan geldi tatarlar çok rahat ben eski hiçbir seyimi giyemiyorum karnımı rahatsız ediyor hemencik

Hepsine bakıyorum canım. Kumaşları nasıl, güzel mi? Bir sürü model var, birbirinden farklarını anlayamıyoruz netten.

Anladım canım ozaman sen de doğuma kadar kullan bence hatta bazen doğumdan sonra belli bir süre kullanılıyormuş

Merhaba arkadaşlar ☺ Bebek bakımçantaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir öneriniz var mı?

Ben şu an aklımda olan şey, sırt çantası şeklinde olması ve siyah, gri gibi eşimin de rahatlıkla kullanacağı bir renk olması. onun rahat olması çok önemli

Günaaaydıııın herkese :)
Hamile taytı alan var mı ? :) pamuk olmayan, iç göstermeyen tayt arıyorum

Ben henüz tayt almadım ama dün h&m'den birkaç pantolon sipariş ettim. Birkaç gün önce indirim yoktu şimdi indirime girmiş.

Hepsine bakıyorum canım. Kumaşları nasıl, güzel mi? Bir sürü model var, birbirinden farklarını anlayamıyoruz netten.
Aldigim taytlar pamuklu sanirim biraz tuy topluyor ama ben evdede giydim disardada yikayinca birseyi kalmiyor ama aldigim sort ve pantolon super cikti hem.de cok uygun ama indirimde yakalamakta onemli suan taytlar 30 tl den basliyor en kotu evde giyersin

Anladım canım ozaman sen de doğuma kadar kullan bence hatta bazen doğumdan sonra belli bir süre kullanılıyormuş
Bakalim suan icin dozunda falan sorun yasamadim bebegin gelisimi normal gidiyor cunku doktorumuz ne diyecek hayirlisiyla bir doguralim saglikla da 6 ay kullanmisim igneyi 9 ayda kullanirim yani

O kadar çok çeşit var ki. Kafam allak bullak oldu

Kızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkar cinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah

Necla kız demiştin
Hayirli olsun canim oğlusun erkekler gecti kızları sayi olarak bir ben kaldim galiba cinsiyet ogrenemeyen bide gecmis olsun insallah zamanla yukari cikar

Merhaba arkadaşlar ☺ Bebek bakımçantaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir öneriniz var mı?
Canım ben şunları çok beğendim ama fiyatları biraz yüksek. Bazen indirim oluyo, o zaman almak mantıklı. Kaliteli çantalar çünkü.

Eklentiler

• 016600E9-4BB9-4296-ADBA-3AF34F455EAF.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 88297A24-C5A4-4F35-964E-64A3F4991886.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 43
O
Hayirli olsun canim oğlusun erkekler gecti kızları sayi olarak bir ben kaldim galiba cinsiyet ogrenemeyen bide gecmis olsun insallah zamanla yukari cikar

teşekkür ederim inşallah çıkar şimdi ayağa kalkmamam gerekiyor çok zor benim içinde

Kızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkar cinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah

Necla kız demiştin
Hayırlı olsun canımmm.

Kızlar hamak indirime girmiş katlanıyor hemde çok hoşuma gitti

Eklentiler

• CD46E952-B459-40B6-99C9-00F1245F6722.webp
    23 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…