Ay canim hayirlisi olsunKızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkarcinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah
Necla kız demiştin
Sevimdim senin adina hayirli olsun canimBugün kontrole gittim akıntı oldugu için hiç bir sorun yokmuş çok şükürNecla34 tahminin tuttu %99 erkek. Bir kızım vardı birde oğlum oluyo çok şükür
Kızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkarcinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah
Necla kız demiştin
Hemen bende bakayım çok derli toplu duruyor ☺ Mommy bag diye bir çantayı çok öneriyorlar ama inanılmaz pahalıCanım ben şunları çok beğendim ama fiyatları biraz yüksek. Bazen indirim oluyo, o zaman almak mantıklı. Kaliteli çantalar çünkü.
Bazen kordon yüzünden erkek diyormuş doktorlar şimdi iyice büyümüştür değişmez bence ama insan bir şok olurSelam kızlaar. Bende doktora gittim bugün. 12. Haftada erkek demişti 16. Haftada bugün kız dedi çok şaşırdım ya. Varmı böyle başına gelen yada duyan 3.kez değişirmiki İyice kafamız karıştı
Hemen bende bakayım çok derli toplu duruyor ☺ Mommy bag diye bir çantayı çok öneriyorlar ama inanılmaz pahalı
Hayırlı olsun canım.Selam kızlaar. Bende doktora gittim bugün. 12. Haftada erkek demişti 16. Haftada bugün kız dedi çok şaşırdım ya. Varmı böyle başına gelen yada duyan 3.kez değişirmiki İyice kafamız karıştı
Ay canim hayirlisi olsuntahminim keşke tutsaymiş
Evet cnm ikili testte erkeğe benzemiyor dedi perinatolog kendi Dr um %51 erkek olabilir demişti şimdide kesinleştiSevimdim senin adina hayirli olsun canimsen bir ara sanki yazmistin necla tahminin tutmadi diye yanniş mi hatirliyorum neyse tutmuş sevindim
Hayırlı olsun canımmm.
Hayırlı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah
maşallah
Hayırla uğurla gelsin inşallah ❤❤❤
Hayırlı olsun sizede tebrik ederimBunlar çok büyük canım, valiz gibi biraz. Bi de
her yerde bunlardan var, ucuzundan pahalısına bulabiliyorsun. Ama ben sırta asmalı tarzların daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum, bebek arabasına da takılabiliyor çünkü. Taşırken de daha rahat taşınıyor.
Hayırlı olsun canım.Benimde 12. haftada tahmin yapabilirim diyen doktor kız demişti. Geçen hafta farklı bi doktor erkek dedi, dün erkek diyen doktora gittim yine. Bu sefer kız dedi. Biz de kızımız olucak dedik herkese. Artık değişirse bi daha bilemiyorum.
Anladim canim sağlikla gelsin bebişinEvet cnm ikili testte erkeğe benzemiyor dedi perinatolog kendi Dr um %51 erkek olabilir demişti şimdide kesinleşti
Aynen şok oldum. Çünkü erkek bilerek 1 aydan fazla sevdim alıştım şimdi farklı geldi. Çok garip gerçektenBazen kordon yüzünden erkek diyormuş doktorlar şimdi iyice büyümüştür değişmez bence ama insan bir şok olurdetaylı ultrasonu bekleyin yinede
Doğru diyorsun sağlikli hayirli evlat olsunlar gerisini rabbim ne nasip ederse şukur evlat duygusunu tattirdi bize rabbim sağlikkla gelsin prensinkeşke demek istemiyorumgüzel olurdu bir kızım olsaydı . Sağlıklı gelir inşallah . Sen kız deyince baktırmak bile istemedim
Çok teşekkür ederim canımAnladim canim sağlikla gelsin bebişin
Bunlar çok büyük canım, valiz gibi biraz. Bi de
her yerde bunlardan var, ucuzundan pahalısına bulabiliyorsun. Ama ben sırta asmalı tarzların daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum, bebek arabasına da takılabiliyor çünkü. Taşırken de daha rahat taşınıyor.
Haklısın canım bunlar çok büyük ama ne övgü yağdırıyorlar. Bende sırt çantası bakayım. Ne kadar süre bu çantalar kullanılıyor?
Çok şükürteşekkür ediyorum ❤❤❤
Erkekten sonra kız denk getiren şanslılardansınhatta nadir çevremde ilki erkek olan arkadaşlarımın devamı da erkek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?