2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkar cinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah

Necla kız demiştin
Ay canim hayirlisi olsuntahminim keşke tutsaymiş

Bugün kontrole gittim akıntı oldugu için hiç bir sorun yokmuş çok şükür Necla34 tahminin tuttu %99 erkek. Bir kızım vardı birde oğlum oluyo çok şükür
Sevimdim senin adina hayirli olsun canim sen bir ara sanki yazmistin necla tahminin tutmadi diye yanniş mi hatirliyorum neyse tutmuş sevindim

Kızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkar cinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah

Necla kız demiştin
maşallah
Hayırla uğurla gelsin inşallah

Canım ben şunları çok beğendim ama fiyatları biraz yüksek. Bazen indirim oluyo, o zaman almak mantıklı. Kaliteli çantalar çünkü.
Hemen bende bakayım çok derli toplu duruyor ☺ Mommy bag diye bir çantayı çok öneriyorlar ama inanılmaz pahalı

Eklentiler

• B41A9A44-1C22-4C74-9C6B-13F0FEBE1A46.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Selam kızlaar. Bende doktora gittim bugün. 12. Haftada erkek demişti 16. Haftada bugün kız dedi çok şaşırdım ya. Varmı böyle başına gelen yada duyan 3.kez değişirmiki İyice kafamız karıştı

Bazen kordon yüzünden erkek diyormuş doktorlar şimdi iyice büyümüştür değişmez bence ama insan bir şok olur detaylı ultrasonu bekleyin yinede

Hemen bende bakayım çok derli toplu duruyor ☺ Mommy bag diye bir çantayı çok öneriyorlar ama inanılmaz pahalı

Bunlar çok büyük canım, valiz gibi biraz. Bi de
her yerde bunlardan var, ucuzundan pahalısına bulabiliyorsun. Ama ben sırta asmalı tarzların daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum, bebek arabasına da takılabiliyor çünkü. Taşırken de daha rahat taşınıyor.

Hayırlı olsun canım. Benimde 12. haftada tahmin yapabilirim diyen doktor kız demişti. Geçen hafta farklı bi doktor erkek dedi, dün erkek diyen doktora gittim yine. Bu sefer kız dedi. Biz de kızımız olucak dedik herkese. Artık değişirse bi daha bilemiyorum.

Hayırlı olsun sizede tebrik ederim

Bazen kordon yüzünden erkek diyormuş doktorlar şimdi iyice büyümüştür değişmez bence ama insan bir şok olur detaylı ultrasonu bekleyin yinede
Aynen şok oldum. Çünkü erkek bilerek 1 aydan fazla sevdim alıştım şimdi farklı geldi. Çok garip gerçekten

keşke demek istemiyorum güzel olurdu bir kızım olsaydı . Sağlıklı gelir inşallah . Sen kız deyince baktırmak bile istemedim
Doğru diyorsun sağlikli hayirli evlat olsunlar gerisini rabbim ne nasip ederse şukur evlat duygusunu tattirdi bize rabbim sağlikkla gelsin prensin

Venuseva Haklısın canım bunlar çok büyük ama ne övgü yağdırıyorlar. Bende sırt çantası bakayım. Ne kadar süre bu çantalar kullanılıyor?

teşekkür ediyorum ❤❤❤

Erkekten sonra kız denk getiren şanslılardansın hatta nadir çevremde ilki erkek olan arkadaşlarımın devamı da erkek oldu
Çok şükür Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize Benim 3. Bebek şansım yok kalbimden dolayı bu nedenle bence Allah gönlüme göre verdi
grupta başka arkadaşlarımızda var

Bence çanta için çok acele etmeyin veya uygun birşey alın bebek arabasıyla çanta çok rahat . asıyorsun arabaya ama bebek ayaklanıpta yürümeye başlayınca bebek arabası angarya oluyor diye Yanına almıyorsun haliyle her zaman yürümüyor o zamanda kucağına alıyorsun . Hem bebek hem çanta , yanında her zaman biride olmuyor bu defa annede başlıyor bel , sırt , boyun ağırları bebek arabalarının çantaları oluyor , ilk önce onu deneyin bakın nasıl yetiyor mu yetmiyor mu insan birşeyleri kullandıkça fikir sahibi oluyor ona göre ileriki zamanlar aslında şurasıda şöyle olmalıymış dediğinizde ona göre birşey alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…