Hiç böyle düşünmemiştimBence çanta için çok acele etmeyin veya uygun birşey alınbebek arabasıyla çanta çok rahat . asıyorsun arabaya ama bebek ayaklanıpta yürümeye başlayınca bebek arabası angarya oluyor diye Yanına almıyorsun haliyle her zaman yürümüyor o zamanda kucağına alıyorsun . Hem bebek hem çanta , yanında her zaman biride olmuyor bu defa annede başlıyor bel , sırt , boyun ağırları bebek arabalarının çantaları oluyor , ilk önce onu deneyin bakın nasıl yetiyor mu yetmiyor mu insan birşeyleri kullandıkça fikir sahibi oluyor ona göre ileriki zamanlar aslında şurasıda şöyle olmalıymış dediğinizde ona göre birşey alırsınız
Cok tatlı görünüyo ama ben böle bsy giyip yatsam sabah kafama kdr toplanmış kalkarım hiç yatamıyorum böle seylerleBir de şu geceliği aldım Suwenden yine, onunda kalitesi kumaşı duruşu çok çok güzel ve yarı fiyatına düşünce çok uyguna geliyor.
Hayırlı olsun cnm Çin takvimi tuttu mu peki burda sohbet ettiğimiz hamişlerin cogu irkek cıktı bu anketi kim kız işaretleyenler hep sessiz seyircilerKızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkarcinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah
Necla kız demiştin
Zaten senin bebek arabasının çantası çok güzel hiç almana gerek yok benceHiç böyle düşünmemiştim ❤ Çok mantıklı
Sleepy gündüz için cok iyi diyorlar biraz büyünce geceleri prima gündüz sleepy önermiyorlar fiyatıda iyi düşmüş gercekten ben önce prima denicem 1 paket aldım smdilik ama göbek bagı oyuntulumu onu anlamadımEvet aktüelciniz geldi
Sleepy kendi sitesinde sevgi dolu kampanya var bi incelemenizi öneririm
Ben 210 adet bebek bezini 108 liraya aldım
Çin tuttu bendeHayırlı olsun cnm Çin takvimi tuttu mu peki burda sohbet ettiğimiz hamişlerin cogu irkek cıktı bu anketi kim kız işaretleyenler hep sessiz seyirciler
Aynı oldu bendede tuzlu ekşi yedim hep geriden geliyodu minikti hepÇin tuttu bendeama burda yazılan erkek bebeğin gelişimi önden oluyor fln o uymadı . İlk başlarda geriden geliyordu biraz tembel terazi dediler ya burada arkadaşlar canım turşu, erik ekşi şeyler istedi Çin takvimi dışında hiçbir belirti erkekler için söylenenler değildi
Benim de oğlumda canım turşu eksi çekiyordu herkes kız dedi yani ye eksiyi çıkar ayseyi ye tatlıyı çıkar hakkiyi yalan olduÇin tuttu bendeama burda yazılan erkek bebeğin gelişimi önden oluyor fln o uymadı . İlk başlarda geriden geliyordu biraz tembel terazi dediler ya burada arkadaşlar canım turşu, erik ekşi şeyler istedi Çin takvimi dışında hiçbir belirti erkekler için söylenenler değildi
Sleepy gündüz için cok iyi diyorlar biraz büyünce geceleri prima gündüz sleepy önermiyorlar fiyatıda iyi düşmüş gercekten ben önce prima denicem 1 paket aldım smdilik ama göbek bagı oyuntulumu onu anlamadım
Benim ilk ikisinde hamileliğim aynıydı . Tatlıya düşmüştüm . Bunda hamileliğim farklı olunca acaba dedim ama değilmişBenim de oğlumda canım turşu eksi çekiyordu herkes kız dedi yani ye eksiyi çıkar ayseyi ye tatlıyı çıkar hakkiyi yalan oldu
Hele birde tatlıdan midem bulaninca hepten yalan oldu
3. erkek mi geliyorBenim ilk ikisinde hamileliğim aynıydı . Tatlıya düşmüştüm . Bunda hamileliğim farklı olunca acaba dedim ama değilmiş
İlkinde sürekli Prima premium care kullandım . İkincide de onu aldım ama aşırı pişik yaptı . Kıpkırmızı oluyordu poposu ve kaçırılması imkansız olan yerden kaka kaçırıyordu hatta müşteri hizmetleriyle bile görüşmüştüm . Kullandığım paketi istediler gönderdim . Sonra huggies e geçmiştim çoook memnundum ki Türkiye’den çekildi marka . Sonra sleepy denedim . Bu defa yenidoğandan itibaren sleepy Almayı düşünüyorumEvet aktüelciniz geldi
Sleepy kendi sitesinde sevgi dolu kampanya var bi incelemenizi öneririm
Ben 210 adet bebek bezini 108 liraya aldım
Üçüncü erkek geliyor3. erkek mi geliyor
Bende ondan korkuyorum ikizlerim de erkek olursa evde babaları dahil 4 erkek
Ben yazacaktım prima kaçırıyor diye belki bir tek bende olmuştur dedim vazgeçtim bizimki çişini bire tasiriyordu bezi değiştirirken üstünü de komple değiştirmek zorunda kalıyordum hele birde geceleri uzun süre kalınca kucağıma alınca bile fışkırıyor..İlkinde sürekli Prima premium care kullandım . İkincide de onu aldım ama aşırı pişik yaptı . Kıpkırmızı oluyordu poposu ve kaçırılması imkansız olan yerden kaka kaçırıyordu hatta müşteri hizmetleriyle bile görüşmüştüm . Kullandığım paketi istediler gönderdim . Sonra huggies e geçmiştim çoook memnundum ki Türkiye’den çekildi marka . Sonra sleepy denedim . Bu defa yenidoğandan itibaren sleepy Almayı düşünüyorum
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahÜçüncü erkek geliyor
Deneye yanıla öğreneceğiz canım. Prima çok pişik yapıyor diyorlar artı olarak içinde parfüm olduğu için içime bi sinmedi.Sleepy gündüz için cok iyi diyorlar biraz büyünce geceleri prima gündüz sleepy önermiyorlar fiyatıda iyi düşmüş gercekten ben önce prima denicem 1 paket aldım smdilik ama göbek bagı oyuntulumu onu anlamadım
Sleepy gerçekten hızlı bi giriş yaptı ve çok tutuldu anneler taradından. Bende araştırmalarıma göre en içime sinen o oldu aldık bir paket bakalım nasıl gelecekİlkinde sürekli Prima premium care kullandım . İkincide de onu aldım ama aşırı pişik yaptı . Kıpkırmızı oluyordu poposu ve kaçırılması imkansız olan yerden kaka kaçırıyordu hatta müşteri hizmetleriyle bile görüşmüştüm . Kullandığım paketi istediler gönderdim . Sonra huggies e geçmiştim çoook memnundum ki Türkiye’den çekildi marka . Sonra sleepy denedim . Bu defa yenidoğandan itibaren sleepy Almayı düşünüyorum
Yinede değmezmi ki oyunu olması mantıklı gelmişti banagöbek bağı oyutunlu olmasada olur. Bezi bağlayınca önden bir tık geriye kıvırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?