2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Neyse dogduktan sonra da bu önerileri paylasırız burda inşallah

15. haftadan önce yapılan cinsiyet tahminlerini öneme almayın diyorlar. Bu cinsiyet kesindir bir daha değişmez bence. Hayırlı olsun, güle güle büyütün.

Az önce detaylı ultrason için randevu aldım. Onlar nasıl fiyatlar?! Bir de zaman ne çabuk geçiyor, yakında yolu yarılayacağız. Karışık duygular içindeyim.

Az önce detaylı ultrason için randevu aldım. Onlar nasıl fiyatlar?! Bir de zaman ne çabuk geçiyor, yakında yolu yarılayacağız. Karışık duygular içindeyim.
300-500 değişiyor valla. Muayene ücreti hariç bir de. Ben üniversite hastanesinde çektirip doktoruma göstereceğim. Daha uyguna geliyor.

Kızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkar cinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah

Necla kız demiştin

Hayırlı uğurlu olsun plesanta da akıllı olsun, cici cici uygun yerine geçsin

Yazıların ile kıyaslarsak çok güzel öğretirsin bence

Teşekkür ederim canım burda büyüyenlerin genellikle bir aksanı oluyor türkçe konuşurken şükür o bende yok hatta kuzenlerim de söyler türkçen düzgün diye inşallah çocuğuma da aktarabilirim benim için anadilini bilmesi önemli

Kızlar bişe sorcam. Bebek odası yapcakmısınız ilk etapta. Bizim çocuk odamız var fakat ev borcumuz var şimdilik. Doğumdan önce de yapabiliriz ama sıkışırız biraz. Fazla eşyaları yatak döşek vs. ordan almak için dolap yaptırmam lazım önce. Doğumdan bikaç ay sonra rahat yapabiliriz. Ben sadece beşik almayı düşünüyordum 5 6 ay sonrada odasını kurarım diyordum ama geçen bi akadaşım sonradan odaya zor alışıyor felan dedi. İlk bebeği olanlar nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ve tecrübeli anneler nasıl yaptınız nasıl daha iyi ?

İmkanınız yoksa acelesi yok canım bir bebeğin ilk zamanlar ihtiyacı olan tek şey anne baba sevgisi karnının doyması ve uyku bunları odası olmadan da verebileceksiniz ben odayı acil birşey olarak görmüyorum heleki ilk aylar anneyanı beşiği yeterli olacaktır. Ben kendi şahsıma annemler odasını almak istediği için uygun ve hoşuma giden olursa alcam ama mecburi mi değil.

Canım oda yapmayı düşünüyorum ben ama biraz büyük beşik alıcam çünkü tam manasıyla 1 yaşına kadar anne yanında yatar diyorlar. Ama ben odasında emzirme öğlen uykuları vs. zaman geçiririz diye düşünüyorum bide kıyafetlerinin düzeni için şart oda.
ama şuan sıkışacaksan doğumdan sonra da istediğin gibi yapsan bir şey olmaz gibi bence sonuçta anne yanı daha önemli canım

Ben bebek odasi dogumdan once yapmayi dusunuyorum donusen besik karyolalar var onlardan alicam beyaz bir dolabim var onun sadece kulplarini degistircem ama ilk etapta zaten bebek icin anne yani besigi dusunuyorum zaten yanimda olacak ilk zamanlar bence aciliyeti yok bence odanin en azindan ilk 3-4 ay

Cok tatlı görünüyo ama ben böle bsy giyip yatsam sabah kafama kdr toplanmış kalkarım hiç yatamıyorum böle seylerle
Sesli güldüm Ben de belim açıksa hayatta uyuyamam mutlaka ustumdekini altindakinin lastigiyle kapatmam lazim pijama forever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…