2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet hm e bende baktım güzel şeyler var karar veremiyor insan geldimi aldıkların resim atabilirmisin
Henüz gelmedi polonunkiler gelmişti tekrar verdim sipariş kumaşları çok güzel indirim de var şimdi gelenleri atayım

Eklentiler

• 93E6C2BA-934E-4B89-9C53-3D72730DD131.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 61
Canım ilk zamanlar kadar olmasa da bende de ara ara alıyor rahim büyüdüğü için bence sen De kötü düşünme o zonklamaları bazen vajinadan bile hissediyorum ben plasenta aşağıda mı diye korktum doktora sordum arka duvarda sorun yok dedi kan akışı o bölgeye doğru arttığı için de olabiliyor. Hatta doktorum senin kilonu bilmiyorum ama zayıf olduğun için her hareketinde rahim bir miktar kasılır onu hissediyorsun demişti bebek hareketlerini henüz ben de hissetmiyorum ama nerede olduğunu anlıyorum hareket ettiği zaman sıkma canını normal bunlar

BEN e nabızdan aldım devlete randevuyu arayıp almadım ki kuzum arayıp mı belirteyim
Canım belirtmek de fayda var çok yoğun değildir hastaneler belki ama ne kadar az beklersen o kadar iyi olur sanırım ya da başka bir güm tekrar gitmek zorunda kalmazsın

Yok şu an GAP bende almıyorum oğlumdan kalanları kullanıcam ama bebek arabamı odası İçin son 1 yıldır para Biriktiriyorum iyi ki biriktirmişim
Hımm bu yönden iyi tabi kaliteli almak 2.cocuga da kullanıyorsun ama 2.ninde cinsiyeti ne olur kim bilir bende para biriktirmişim ama hiç bebek arabasına gideceğini tahmin etmezdim

Kızlar mühendisinoğlu sayfasında minoris markasını öneriyordu anneler gününe özel indirim var deterjan ve şampuan aldım ben daha erken aslında ama açmadıktan sonra saklayabiliyormuşuz ileride dolar arttığı için sanırım artacak herşeyin fiyatı ufak ufak bütçe ayırabildilçe almaya başladım ben de
Bu arada deneyimli anne adaylarına sorayım müslin bez için önereceğiniz bir marka var mi instegramda bir iki sayfa gördüm ama emin olamadım öyle bir sektör olmuş ki puşet örtüsünden bebek arabası örtüsüne kadar modeller var ben sadece iki tane almayı düşünüyorum birini evde kullanırım birini dışarıda diye

Eklentiler

• A84D1146-A28E-4288-BD15-A32A4B51E236.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 51
Hımm bu yönden iyi tabi kaliteli almak 2.cocuga da kullanıyorsun ama 2.ninde cinsiyeti ne olur kim bilir bende para biriktirmişim ama hiç bebek arabasına gideceğini tahmin etmezdim
Benim oğlum var inşallah şimdide kızım olacak ben giysilerin çok net çizgileri olmadıkça cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum O yüzden abisinden baya Kıyafet giyecek inşallah 1 Koca poşet ayırdım Parayı direkt bu ihtiyaçlar İçin biriktirdim içime sinerek alabileyim diye Oğlumda öyle şansım olamadı çünkü

Bu arada trendyolda chakra indirimdeydi daha gelmedi dokusunu bilmiyorum ama bir carters bir tane chakra tulum almıştım ikisine birbirine yakın fiyattı ikisi de carters geldi kumaşı güzel 3 ay almıştım yorumlarda beden küçük yazdığı için 3 aya göre küçük ona göre alırsınız şu an çoğu marka yeni sezon ürünlerini çıkarttı çok tatlı elbiseler görüyorum ama seneye artık

Daha vakit var girer yine indirime
yaa inşallah canım, çok önemli ateş ölçer ve kalibirasyonu düzgün olan birşey almak lazım. fiyatlar kafayı yemiş dün stok kalmadığını görünce nasıl üzüdüm

chakra anın dokusu çok güzel, güle güle giysin bebiş

Bu arada İdil baby, soobe ve panço ürünlerini kullanan deneyimli anneler varsa onlar da yazabilir mi nasıl kaliteleri mağazalar açılsa da benim çok seçeceğim yok bulunduğum yerde olsa da gidip bakıp netten daha uyguna almayı planlıyorum evlenirken de öyle yapmıştım

yaa inşallah canım, çok önemli ateş ölçer ve kalibirasyonu düzgün olan birşey almak lazım. fiyatlar kafayı yemiş dün stok kalmadığını görünce nasıl üzüdüm
Uygulamayı indirmiş miydin hemen bildirim geliyor jokerden aslında

Hım anladım cnm Allah giydirmeye nsaip etsin inş küçükken pembe mor gibi keskin renkler olmadıgı sürece giydirilir tabi zaten ziyan olmasın yazık günah olur ben de bu konuda meslek gereği cok takıntılıyım sanırım

İnşallah daha iyi olursun neler aldın mesela
İnşallah Canım Allah razı olsun .2 adet 3 ay zıbın 4 adet yeni doğan .3 takım elbise takım.corap battaniye gibi bayağı şeyler aldım .benim ilk cocuk erkek olduğu icin ondan kalanlar da çok var kullanmadığım ona göre ayarlayacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…