2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Neden erken olsun neredeyse yolu yarıladık :)
Ben alacağım markaları favorilere atıp bekliyorum indirime girdiği zamanda alıyorum. Elbet alınacak sonuçta
Aynen çok şükür az kaldı yarılanacak ama yinede acele etmek istemedim

Canım carters trendyoldan mi baktın instegramda reklam görünce tıkladım bir bakayım diye erkek bebek bedenler bar çeşit biraz daha az ama mesela fotodaki anneler gününe özel üçlü 108 lira

Eklentiler

• 0BABB215-669B-4EEA-9A5F-22401FAD2C6D.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 21
Canım carters trendyoldan mi baktın instegramda reklam görünce tıkladım bir bakayım diye erkek bebek bedenler bar çeşit biraz daha az ama mesela fotodaki anneler gününe özel üçlü 108 lira
Cartersin kendi sitesinde bu attığım

Ordanda baktım cnm beğendiğim modellerde beden yoktu dinozorlu falan ama buda güzelmiş tekrar detaylı bakıcam

Canım müslin için kumaş satan yer var instagram ve normal siteleri de var. Orda hem uguna geliyor metreyle satılıyo, hemde çok çeşit desen var. Kenarlarını yapabilir ya da yaptırabilirsen öyle almak daha mantıklı. İntaşlar diye yaz instagram veya nete.

idil baby güzel bir çok ürünü kullandım , memnun kaldım . Sobeyi anasınıfına giderken oğluma almıştım . GAPle gönderiyordum okula boya , leke , deliklerle gelmeye başlayınca o zaman aldım. Normal kalite, ağız burun biraz kayıyor ama üründen ürüne de değişiyor . Panço da fena değil . Uygunsa alınabilir . Her zaman zevkime göre bulamıyorum oradan . Tasarımları demode geliyor Parasına göre

En son 23 nisanda balkondan istiklal marsi okurken hem okudum hem agladim esimde bakıp bakıp gülüyordu midem bulanir cikaririm otururum saatlerce aglarim basim agrim ağlarım esim artik ilgilenmiyor herseye agliyosun nede olsa diye

Benim arkadaşımın da kızı var onda da göbekte tüylenme çok olmuş. Hormonlarla alakalı bişey cinsiyetle alakalı değil sanırsam
Hormonlarla alakalı evet , erkek bebekte vücutta testesteron hormonu arttığı için kıllanmaya sebep oluyor. Kız bebekte östrojen artıyor vücutta o da kılların dökülmesine sebep olur. Hatta erkek bebeğe hamileyken saçların gürleşip güzelleşme sebebide bu o yüzden şaşırdım kızda nasıl kıllanma oluyor diye

Oğlumun pembe , koyu Fuşya tişörtü vardı . Sarı makosenleri sen nasıl yaysın

jokerden almıştım ben müslin dediğin gibi her marka yaptı neredeyse . Jokerdeki tam pamuktu

Oğlumun pembe , koyu Fuşya tişörtü vardı . Sarı makosenleri sen nasıl yaysın
Ay biraz büyüsün o renkleri bende giydircem bebekken olmuyo zaten kızmınerkkemi anlamak zor yani ilk 3 ayda ondan bahsediyorum ben eşime bile pembe alıyorum benden sonra pembe gitmeye basladı adam

En son 23 nisanda balkondan istiklal marsi okurken hem okudum hem agladim esimde bakıp bakıp gülüyordu midem bulanir cikaririm otururum saatlerce aglarim basim agrim ağlarım esim artik ilgilenmiyor herseye agliyosun nede olsa diye
Aaa sen ayarı kaçırmışsın bak yarın bigün trip atıp kızıp ağlarsan adam sallamayacak

Evet ama sadece o hormonlar değil başka hormonlar ve değişimi tüylenmeye sebep oluyor onun için hem kız bebekte hem de erkek bebekte olabiliyor. Bazı insanlarda da tüylenme çok olmaz çünkü o insanın hormonları çok yükselmez değişmez yani kişiye göre değişiyor bu durum

ben soobeyi de çok beğeniyorum hem fiyatı uygun hem tasarımları çok tatlı :)

İnşAllh canım Kilomu bilmek istemezsin Ben aşırı kilolu hamile kaldım ama buna da şükür ne yapalım inşAllah büyüme ağrılarıdır 4. Ay bitecekken artık hala tam sevinememek çok kötü ama sakin olmak gerekiyor gerçekten stres de çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…