Aynen çok şükür az kaldı yarılanacak ama yinede acele etmek istemedimNeden erken olsun neredeyse yolu yarıladık :)
Ben alacağım markaları favorilere atıp bekliyorum indirime girdiği zamanda alıyorum. Elbet alınacak sonuçta
Canım carters trendyoldan mi baktın instegramda reklam görünce tıkladım bir bakayım diye erkek bebek bedenler bar çeşit biraz daha az ama mesela fotodaki anneler gününe özel üçlü 108 liraErkek Bebek anneleri kıyafetleri nereden alıyorsunuz bir kız annesi olarak çok zorlanıyorum yavaştan başlıyım dedim amagözüm hep kız kıyafetlerine gidiyo şimdilik carters favorim ama onunda beğendiklerimin bedenleri hep tükenmiş
Cartersin kendi sitesinde bu attığımCanım carters trendyoldan mi baktın instegramda reklam görünce tıkladım bir bakayım diye erkek bebek bedenler bar çeşit biraz daha az ama mesela fotodaki anneler gününe özel üçlü 108 lira
Benim arkadaşımın da kızı var onda da göbekte tüylenme çok olmuş. Hormonlarla alakalı bişey cinsiyetle alakalı değil sanırsamkızda kıllanma olması çok ilginç , oğlun olmasın senin %100 kız mi dedi
Ordanda baktım cnm beğendiğim modellerde beden yoktu dinozorlu falan ama buda güzelmiş tekrar detaylı bakıcamCanım carters trendyoldan mi baktın instegramda reklam görünce tıkladım bir bakayım diye erkek bebek bedenler bar çeşit biraz daha az ama mesela fotodaki anneler gününe özel üçlü 108 lira
Canım müslin için kumaş satan yer var instagram ve normal siteleri de var. Orda hem uguna geliyor metreyle satılıyo, hemde çok çeşit desen var. Kenarlarını yapabilir ya da yaptırabilirsen öyle almak daha mantıklı. İntaşlar diye yaz instagram veya nete.Kızlar mühendisinoğlu sayfasında minoris markasını öneriyordu anneler gününe özel indirim var deterjan ve şampuan aldım ben daha erken aslında ama açmadıktan sonra saklayabiliyormuşuz ileride dolar arttığı için sanırım artacak herşeyin fiyatı ufak ufak bütçe ayırabildilçe almaya başladım ben de
Bu arada deneyimli anne adaylarına sorayım müslin bez için önereceğiniz bir marka var mi instegramda bir iki sayfa gördüm ama emin olamadım öyle bir sektör olmuş ki puşet örtüsünden bebek arabası örtüsüne kadar modeller var ben sadece iki tane almayı düşünüyorum birini evde kullanırım birini dışarıda diye
Ben sana ne demiştimHımm bu yönden iyi tabi kaliteli almak 2.cocuga da kullanıyorsun ama 2.ninde cinsiyeti ne olur kim bilirbende para biriktirmişim ama hiç bebek arabasına gideceğini tahmin etmezdim
Bu arada İdil baby, soobe ve panço ürünlerini kullanan deneyimli anneler varsa onlar da yazabilir mi nasıl kaliteleri mağazalar açılsa da benim çok seçeceğim yok bulunduğum yerde olsa da gidip bakıp netten daha uyguna almayı planlıyorum evlenirken de öyle yapmıştım
En son 23 nisanda balkondan istiklal marsi okurken hem okudum hem agladim esimde bakıp bakıp gülüyorduBende de oluyor normalde hiç duygusal biri değilimdir ama su an Müge anlı da kayıp kardes annelerini filan buluyorlardı ona bile ağlıyordum o kdr ağlarım ama yine annemle zıtlasıyoruz tellerime cok iyi basıyor eşimde değil benm de o kdr duygusallıhıma ragmen kendmi bagırncagır kavga ederken buluyorum
Hormonlarla alakalı evet , erkek bebekte vücutta testesteron hormonu arttığı için kıllanmaya sebep oluyor. Kız bebekte östrojen artıyor vücutta o da kılların dökülmesine sebep olur. Hatta erkek bebeğe hamileyken saçların gürleşip güzelleşme sebebide buBenim arkadaşımın da kızı var onda da göbekte tüylenme çok olmuş. Hormonlarla alakalı bişey cinsiyetle alakalı değil sanırsam
Oğlumun pembe , koyu Fuşya tişörtü vardı . Sarı makosenleriHım anladım cnm Allah giydirmeye nsaip etsin inş küçükken pembe mor gibi keskin renkler olmadıgı sürece giydirilir tabi zaten ziyan olmasın yazık günah olur ben de bu konuda meslek gereği cok takıntılıyım sanırım
Kızlar mühendisinoğlu sayfasında minoris markasını öneriyordu anneler gününe özel indirim var deterjan ve şampuan aldım ben daha erken aslında ama açmadıktan sonra saklayabiliyormuşuz ileride dolar arttığı için sanırım artacak herşeyin fiyatı ufak ufak bütçe ayırabildilçe almaya başladım ben de
Bu arada deneyimli anne adaylarına sorayım müslin bez için önereceğiniz bir marka var mi instegramda bir iki sayfa gördüm ama emin olamadım öyle bir sektör olmuş ki puşet örtüsünden bebek arabası örtüsüne kadar modeller var ben sadece iki tane almayı düşünüyorum birini evde kullanırım birini dışarıda diye
Ay biraz büyüsün o renkleri bende giydircem bebekken olmuyo zaten kızmınerkkemi anlamak zor yani ilk 3 ayda ondan bahsediyorum ben eşime bile pembe alıyorum benden sonra pembe gitmeye basladı adamOğlumun pembe , koyu Fuşya tişörtü vardı . Sarı makosenlerisen nasıl yaysın
Aaa sen ayarı kaçırmışsın bak yarın bigün trip atıp kızıp ağlarsan adam sallamayacakEn son 23 nisanda balkondan istiklal marsi okurken hem okudum hem agladim esimde bakıp bakıp gülüyordumidem bulanir cikaririm otururum saatlerce aglarim basim agrim ağlarım esim artik ilgilenmiyor herseye agliyosun nede olsa diye
BendeeeAy biraz büyüsün o renkleri bende giydircem bebekken olmuyo zaten kızmınerkkemi anlamak zor yani ilk 3 ayda ondan bahsediyorum ben eşime bile pembe alıyorum benden sonra pembe gitmeye basladı adam
Evet ama sadece o hormonlar değil başka hormonlar ve değişimi tüylenmeye sebep oluyor onun için hem kız bebekte hem de erkek bebekte olabiliyor. Bazı insanlarda da tüylenme çok olmaz çünkü o insanın hormonları çok yükselmez değişmez yani kişiye göre değişiyor bu durumHormonlarla alakalı evet , erkek bebekte vücutta testesteron hormonu arttığı için kıllanmaya sebep oluyor. Kız bebekte östrojen artıyor vücutta o da kılların dökülmesine sebep olur. Hatta erkek bebeğe hamileyken saçların gürleşip güzelleşme sebebide buo yüzden şaşırdım kızda nasıl kıllanma oluyor diye
ben soobeyi de çok beğeniyorum hem fiyatı uygun hem tasarımları çok tatlı :)Bu arada İdil baby, soobe ve panço ürünlerini kullanan deneyimli anneler varsa onlar da yazabilir mi nasıl kaliteleri mağazalar açılsa da benim çok seçeceğim yok bulunduğum yerde olsa da gidip bakıp netten daha uyguna almayı planlıyorum evlenirken de öyle yapmıştım
bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim :) şimdi indiriyorum, haberim yoktu uygulamasındanUygulamayı indirmiş miydin hemen bildirim geliyor jokerden aslında
Aynen kızlar saklıyor erkekler gösteriyorInsallah canim ogrenirim pazartesi ogrenince yazarim gosterirse tabi cok nazli kesin kiz olacak diyorum ama erkekler hemen gösteriyormuş
İnşAllh canımCanım ilk zamanlar kadar olmasa da bende de ara ara alıyor rahim büyüdüğü için bence sen De kötü düşünme o zonklamaları bazen vajinadan bile hissediyorum ben plasenta aşağıda mı diye korktum doktora sordum arka duvarda sorun yok dedi kan akışı o bölgeye doğru arttığı için de olabiliyor. Hatta doktorum senin kilonu bilmiyorum ama zayıf olduğun için her hareketinde rahim bir miktar kasılır onu hissediyorsun demişti bebek hareketlerini henüz ben de hissetmiyorum ama nerede olduğunu anlıyorum hareket ettiği zaman sıkma canını normal bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?