2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bencede böle benm arkadasım 2 erkek dogurdu ikisinde de kirpiği kaşı döküldü cok garip Bi sekilde brn ondan korkmuştum ama smdi ye kdr olmadı öle bsy kirpik dökülüncecok kötü oluyor ya

Ay biraz büyüsün o renkleri bende giydircem bebekken olmuyo zaten kızmınerkkemi anlamak zor yani ilk 3 ayda ondan bahsediyorum ben eşime bile pembe alıyorum benden sonra pembe gitmeye basladı adam
Ay evet ya ilk aylar giydirmicem ben de kız mi erkek mi belli olsun. Çünkü ben hiç anlamazdım bebeklerin cinsiyetini annesine çaktırmamak için cabaladigim oldu

Bencede böle benm arkadasım 2 erkek dogurdu ikisinde de kirpiği kaşı döküldü cok garip Bi sekilde brn ondan korkmuştum ama smdi ye kdr olmadı öle bsy kirpik dökülüncecok kötü oluyor ya
Aaa dökülen hiç duymadım aynen kötü olmuş o. Ama tüylenme olamayan duydum. Görüncemde hiç tüylenme olmamış mesela ve oğlu var
l
Sonra dökülmüş mü peki bu çok önemli
Evvet doğumdan hemen sonra geri dökülmüş hepsi. Onun için kesinlikle alma dedi bana. Alırsan kalınlaşır ve dökülmez dedi

Onun bence depoları boştur. Vitamin mineral eksiği vardır emzirme döneminde benimde çok oluyor saçlarda fln dökülme çok şükür kaş kirpik olmadı da . Kan değerlerine baktırmak gerek düzenli benim saçlarımın yarısı birinde gitti neredeyse

Saç konusunda bende öleyim normalde de dökülüyodu baktırmıstım dahiliyede d vitamini eksikti takviye aldım düzelmedi sonra egzama oldu iyice arttı hamile kalınca devam etti su an demirmilacı iyi geldi oda cok değil malesef sebebi belirsiz

Sonradan çıkan kıllar dökülüyor korkma
Önceden belli belirsiz tüylerim vardı. Şimdi belirginleşti ve kalinlastilar gibi hissediyorum. Eşim bile farketti. Hiç aldırmayayım o zaman dökülsün bi kendi

arkadaşlar hamileliğiniz kaçıncı haftasında göğüs hassasiyetiniz tamamen geçti?

Önceden belli belirsiz tüylerim vardı. Şimdi belirginleşti ve kalinlastilar gibi hissediyorum. Eşim bile farketti. Hiç aldırmayayım o zaman dökülsün bi kendi
Benim de öyle hiç yoktu ilk aydan çıktılar şuan baya bi uzadılar. Çok estetik durmuyolar ama olsun aynen ben de almicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…