2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Masallah canim ne yedin ne içtin bizlerede söylede öyle beslenelim tombik bebisler cok tatli oluyor tabi onceligi saglikli olmasida
Acikcasi ekstrem ne yedim bilmiyorum.bol calsiyum protein agirlikli beslenmistim..cokça balık et yedim..süt çok içmistim..toplamda 7 kiloyla hamileligimi bitirdim.. ama zaten yuksek kiloyla hamile kalmistim..4.5 oglan.cikti geriye bisi kalmadı
bebege giden kan akımı cok iyiydi oyle diyordu doktorum onla ilgili heralde

Ayy desene bizi büyük bir cümbüş bekliyor

Ben de görmüştüm buna benzer biseyi 125 liraydi

Ben de görmüştüm buna benzer biseyi 125 lira demişti ekte bu ne kadarmış
Bu sayfayada bakabilirsiniz yorumları hep iyi geçen hafta 10 lu hastane çıkışı indirimde 130du bugün 160 olmuş ben isimden emin olamadığım için bekliyorum ama alana kadar fiyatlar iyice yükselecek heralde

Eklentiler

• 735D425E-5E98-4432-922E-71A3BB42464E.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 34
Soobe nin ürünleri güzel hem de çok uygun indirimleri yakalarsan dahada uyguna geliyor..

Ayy bide ikiz iki cinsiyet olursa size çift alışveriş
Kesinleşsin de alırım ben kumbara kurmuştum onu patlattık arada kenara ufaktan para atıyorum son aya yuklenmeyelim diye.. Aslında cikabilsek ben her çıktığında birşeyler alırım ozaman göze gelmiyor oğlumda öyle yapmıştım..

Demi bende kendime arada erken mi diyorum sonrada aldığım iki üç parça yavaş yavaş tamamlarım en azından diyorum

Ben idil baby ve pançonun çok fazla ürünunü kullandim kesinlikle.cok kaliteli tavsiye ederim gozun kapali alabilirsin..sobe hiç almadim fikrim yok

Demi bende kendime arada erken mi diyorum sonrada aldığım iki üç parça yavaş yavaş tamamlarım en azından diyorum
Ben alışverişe çıktığımda fazla kıyafet almadım maşallah her beğendiğimi almistim
İyi de oldu alıyorsun almıyorsun bitmiyor, birde 8. Ayimda gittim alışverişe hemen yoruluyordum dakka başı oturup dinleniyorum cevremdekiler alışverişini erken yapma diyordu ama pişman oldum.. Tecrübe oldu bana bu seferki alisverisi 6. Ayda yapicam

Canım carters trendyoldan mi baktın instegramda reklam görünce tıkladım bir bakayım diye erkek bebek bedenler bar çeşit biraz daha az ama mesela fotodaki anneler gününe özel üçlü 108 lira
Buna baktımda bedeni yokki cnm en küçük bedeni var sadece oda carters İn kalıpları çok küçük oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…