2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet uzun süre ayakta kalır yada fazla oturursam kuyruk kemiğim sırtım belim agrıyo sürekli uzanırdam sıkıntınyok bgn işe gittim pertim cıktı 5 saat çalıstım sadece sırt bel cok fena
Evet canım belli bir şekilde uzun süre durunca ağrı yapıyor hep aynı şekilde durmamak gerekiyormuş rahim büyüdüğü içinde etki ediyor herlde hepsi birleşiyor

Hayırlı geceler arkadaşlar ebebekten ürünler almıştım.6 tane ürün eksik gelmiş .aradım açmıyorlar eskiden böyle değildi eger bu haftaya kadar açmazsa tüketici hakeme şikayet edecem
Bende e bebek yorumlarında rastladım o yüzden ortalık biraz düzelince gidip almaya karar verdim Audreyhorne küvet seti geldi mi indirime girmesini bekliyordum fakat kırık geldi farklı geldi gibi yorumlar var

Kızlar kilo durumlariniz nasıl kim ne kadar aldı

Valla bn tartilmadm daha ama almisa benziyorum.Gidmedm uzun zamandr doktora iste yarin gidebilirim randevular hep dolu insallah cok sira beklmeyiz.Cinsiyetide ogrenirz.:) Oglumda ta 21. Haftada hissetmistm bunda masallah iki haftadr basldi pitir pitir atiyor

Bence ogrenirssin yarın ben de ilkte 20. Haftada hiseetim ama şimdi 16.haftada hissediyorum

Bence ogrenirssin yarın ben de ilkte 20. Haftada hiseetim ama şimdi 16.haftada hissediyorum

Insallah canm ogrenirz viatminlerimde bitmisti zatn baklam ne yazicak siz ne kullaniyorsnz bu arada bn ikiliyi yaptirmadm gidersem uclu tarama yapilicak Sabahtan mi gitmem greek yoksa ogleden sonrada olur mu zatn oruc tutuyorm aclik tokluk fark etemz sanirim

Aç veya yok farketmez canım ben decavit ve bir de Demir ilacı kullanıyorum tabi içerik aynı olan başka isimler de yazabiliyorlar doktora göre değişiyor yazdir canım mutlaka ilaçları

Aç veya yok farketmez canım ben decavit ve bir de Demir ilacı kullanıyorum tabi içerik aynı olan başka isimler de yazabiliyorlar doktora göre değişiyor yazdir canım mutlaka ilaçları
Sagol canm teşekkür ederim :) sen ogrendin mi cinsiyetini bebegin

Öğrendim canım geçen hafta kızım olacak inşallah bir de oğlum var 2.5 yaşında şimdi isim telaşı var
Masallah Allah bagislasin bnimde oglum var iki yasinda Bnde kiz olirsa Zümra koymak istiyorum kiza odaklandim hic erkek ismi dusunmedm :)

Kızlar hüma bebeyi bilen var mı. Bi arkadaş tavsiye etti 3 parça aldım 120 liraya. Ben bayıldım ürünlerine gelmedi tabi daha ama arkadaşımın gelmiş çok güzelmiş ürünleri pamuk gibi diyo. Aldığım iki parçanın fotosunu atıyorum. Siz de bi bakın

Eklentiler

• 20200513_013839.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20200512-164920_Chrome.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 45

Ay cok tatlii kizmii geliyorr:) Saglikla giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…