2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım burdakilerin aynısı ya da benzerleri minicityde daha uygun fiyatları Ankara’da mağazası var biz yeğenime bikac bişey almıştık güzeldi orayada bakabilirsin

Canım burdakilerin aynısı ya da benzerleri minicityde daha uygun fiyatları Ankara’da mağazası var biz yeğenime bikac bişey almıştık güzeldi orayada bakabilirsin
Baktım canım. Da tükendi diyo çoğuna ve burdaki gibi çok ürün yok ve bunlar kadar tatlı ürünler görmedim ya. Bilmiyorum ya bulamadım ya da bana öyle geldi

Bnde oglumun butun kiyafetlerini mini cityden almistim hem uygun hemde kaliteliydi Ankaranin neresinde oturuyorsunz

Benim de dün dikkatimi çekti biraz araştırdım genel olarak herkes memnun ama genelde bebeğini emzirirken diğer memeden akan sütü ve kalan son sütü çekmekte kullanılmış.Sanki işe falan gideceksek tek mochi ile olmayacak galiba

Günaydın kızlar bugün nerdeyse ilk kez sizden gaza gelip sabah sabah BİM’e gittik daha 8:45 de kapının önünde kuyruk vardı Nerdeyse ilk kez aktüel ürün almak için sıraya girdim yoksa hiç takip etmezdim iş çıkışı bişeyler almak için girdiğimizde işimize yarayan bişey kaldıysa alıp çıkardım bugün şok oldum millet ne kadar erkenden gelip sıra olmuş neyse bizde o akıma kapılıp bi kaç parça bişey aldık şükür istediklerimin hepsini aldım işe yarar veya yaramaz çok bi kaybım olmayacak yaklaşık 150 TL ye baya bişey aldım

Günaydın canım güle güle kullansın bebişin canım, aynen ben de 8.45 te kuyruktaydım. Şükür istediklerimi alabildim:)

Ben de öyle düşünüyorum bir de çiftli kullanım çalışan için çok daha uygun

Yaaa bende hemen başlayayım. Yoga ya gidiyordum yeni hamile olduğumda ama virüs falan ara verdik hemen başlayayım çok ağrım oluyor bir de sezaryen dikişim de ağrıyor Acıların kadınına döndüm
Yok canım hiç yapmadım Google’da da yazıyor iyi geliyormuş denemek lazım
Ben youtube'a pregnancy stretching, lower back pain relief, prenatal stretching filan yazıp çıkan videoları takip ettim. İnşallah size de iyi gelir.

E
Bende e bebek yorumlarında rastladım o yüzden ortalık biraz düzelince gidip almaya karar verdim Audreyhorne küvet seti geldi mi indirime girmesini bekliyordum fakat kırık geldi farklı geldi gibi yorumlar var
Evet canım geldi önce Farklı bir model gönderdiler sonra ben arayınca aldığım modeli gönderdiler çok beğendim takımı

Kızlar merhaba instagramda gezerken mochi diye bir süt sağma aleti gördüm. Fikrinizi almak istedim.

O pompa benim de dikkatimi çekti. Süt artırmak veya memeleri rahatlatmak için işe yarar diye düşündüm. Fiyatı 100 lira civarında, işe yaramazsa da çok fazla bir para değil. Ben emzirme döneminde çalışmayacağım, çalışanlar için yeterli olur mu bilmiyorum.

Fiyatı iyiymiş, denenebilir o vakit Fikirleriniz için çok teşekkür ederim

Ben az önce girdiğimde hepsi vardı yenidoğan seti alıp cıktım sadece kuyruk yoktu ya cazip gelme heralde bana

Benim de annem sıraya girdi çok şükür alabilmiş istediklerimden küçük yer olunca ilk girmiş zaten Hastane çıkışı çok küçük diye almamış göğüs pompası 1 tane gelmiş almış şükür Reflü yatağı ve diğer her şey kaliteli güzel dedi bakalım inşAllah kullanışlı olurlar

Eklentiler

• 94F8DC88-F625-43AD-9B51-96757106A161.webp
    25 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…