- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Kabul etmek en iyisi dediğin gibi yoksa her yapılan yanlışa bahane bulmak ile geçiyor zamanBenim de ailem öyle bunu itiraf etmek çok zor ama artık çekinmiyorum öyle ne yapayımikiniz mutluysanız gerçekten gerisi çok boş bunlar da tuzu biberi olsun galiba bazı insanlar ilk önce ailesiyle nasıl basedecegini öğreniyor bu hayatta
Allah yardımcın olsun canim gerçekten kötünün kötüsü var. Insan hep olmayanı istiyor inan olup burnundan getirmesi de çok zor. Ben de uzaktayım senden bir farkım olmayacak çocuk konusunda tüp bebek zamanı annemi cagirdim geldi diye milletide topladı benim evime yemeğe çağırdı eniştesini kimsenin yanında uzanamadım. Misafire hizmet etmek zorunda kaldım. Yani inan gelmese daha iyiydi bide millete açıklama yapmak zorunda kalıyorsun durduk yere. Herkesin derdi kendine büyük ama evet bu da geçecek tabiki mevzu en az hasarla geçmesini temenni etmekBenim annem ben çocukken vefat etti.benim çocuklarımın arası 4 yaş biri 1 yaşındayken biri 5 yaaşındaydı hiç unutmam o zamanlarımı 1 saatliğine birine bırakabilsem şöyle ni kahve içebilsem diye çok ağlamışlığım vardır.kardeşlerimdende uzak bir ildeydim keşke sağ olsada söylense küssem sonra barışsam.O yüzden annelerinizin yaptıklarını çok takmayın kafaya yeterki sağ sıhatli olsunlar çocuklarınız bayramlarda annaane eli öpsün.Kayınvalideye gelince çok maddi desteği oldu inlar etmem Allah razı olsun.8 yıldır beraber yaşıyoruz 83 yaşında psikoz hastası banyosunu bile ben yaptırıyorum.Ama artık son raddesindeyim herşeyin.Bebekte geleceği için artık evini ayırmaya karar verdij yardımcı tutucaz yanına.Yani boş verin be kızlar kötünün kötüsü var kucağınıza alınca göreceksiniz bi gülüş nasıl tüm çileye değermiş buda geçecek diyin geçiyo.
Ayy canım durum gerçekten kötüymüş o aileye sinir oldumAy böyle hikayeleri duyunca imreniyorum. Ayrı ev tutmak ne güzel bir düşünce. bizimkiler de kına gecemin olduğu gece hazırladığım susledigim gelin yatağında yattilar hic sikilmadan. Zaten bursadan düğüne gelme paralarını eşim ödedi. Burada gelin almaya benim arabamla geleceklerdi daha yıllar önce para biriktirip aldığım arabamla. Kızdım eşime yuh dedim lütfen gelin alma için araba kiralayın. Ah ah bak aklıma geldi şimdi o günler.
2 3 tane bilezik takın dedik set filan hikaye hayal onlar zaten. Bize dediler ki siz altın için kredi çekin ama biraz fazla çekin ödememiz gereken borçlar var bize verirsiniz kalanını. Yine kızdım tabi. Borçları da düğün borcu değil he düğünü eşimle yaptık tamamen evde hala perde yok yani yavaş yavaş yapıyoruz. Borçları ben eşimle tanışmadan önce olanlar. Ben nasıl seveyim şimdi?
Allah akıl fikir versinSelam hanımlar, 5. tüp bebek denememde hamile kaldım o kadar çok operasyon iğne ilaç acı yaşadım ki bir ben bilirim bir Allah. Görümcem aradı geçen gün bana sipariş veriyor 2. çocuğu da 2 sene sonra yapacakmışım sonra tamammış bu iş. Çocuk olmadan hamilelik neymiş ki asıl çocuk varken hamile kalında anlarmışım zorluğunu. Sinirlerim o kadar bozuldu ki anlatamam. İnsanlar nasıl bu kadar kötü nasıl bu kadar başkalarının hayatına müdahale hakkını kendinde buluyor anlamıyorum.
O kadar kızıyorum ki, çocuk yap baskılarına bitti sandım şimdi de 2. çocuk için yapacaklar sanırım. Allah herkese temiz kalp versin, vicdan versin,
çünkü tüp bebek ile hamile kalmak çok kolay elde edilmiş gibi gözüküyor uzaktan maddi manevi çekilen çileyi kimse anlamıyor malesefÇok üzüldüm bilmiyorum normalde de hep yapardı takmamayı öğrenmiştim ama hamilelik daha hassas bir dönem daha çok etkilendim sanırım. 2 tüpüm de kapalı benim, eşim defalarca çocuk yapmayalım dedi ben üsteledim. mutluluğumu yaşayacağıma maruz kaldığım şeylere şaşırıyorum. herkes onun kadar şanslı olamıyor istediği zaman hamile kalabilsin, Allah hepimizi kalbi temiz insanlarla karşılaştırsın
Bncede kendmi yırtmaya üzmeye gerek yok zaten bsy yapamıyorsun oda onun annesi kendisi görsün eşin kendisi anlasın çoğuda toz konduramaz ama oda sıkıntı ama soncta hergün seninle birlikte annesiyle değil böle Bi savas içinde olmaksa kötü ama en son insanı bu raddeye getiriyorlar neyse smdi senn bide ikiz daha cok kıskanacak desene Eşinde daha cok ilgilenecek mecbur zaten ikisine bir sen yetişemezsin ohhh çatlasın da patlasınNe güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin
Benim kv de taki taktı))) hastaneye geldi şöyle çevreyi bir süzdü esimin ona verdiği paralar ile yaptığı çeyreği göstere göstere taktı havasını atarakhimmmm oğlum gelip beni niye almıyor diye saydirarak tabi sanki oğlunu ben bırakmamışim başka derdim yok sakin anneni getirme demişim gibi davrandı
Artık bu durumlara gülüyorum okadar kendimi yırtmaya değmezmiş diyorum aklı selim bir insan olsaydı daha yeni sezeryan dan çıkan birine bunları söylemezdi diye düşünüyorum..
Aynen ya ben onları takmayı yıllar evvel biraktimBncede kendmi yırtmaya üzmeye gerek yok zaten bsy yapamıyorsun oda onun annesi kendisi görsün eşin kendisi anlasın çoğuda toz konduramaz ama oda sıkıntı ama soncta hergün seninle birlikte annesiyle değil böle Bi savas içinde olmaksa kötü ama en son insanı bu raddeye getiriyorlar neyse smdi senn bide ikiz daha cok kıskanacak desene Eşinde daha cok ilgilenecek mecbur zaten ikisine bir sen yetişemezsin ohhh çatlasın da patlasın
Canim sen Polyanna olmussunda haberin yokAllah a şükür kayınvalide ve kayınpeder konusunda çok şanslıyım ☺ adamlar doğumda sırf ben rahat edeyim diye başka ilden gelip burdan 1 aylığına ev tutmayı düşünüyorlar sizi rahatsız etmeyelim diyorlarkayınvalidem şimdiden gidip bana doğum hediyesi olarak altın bilezik almış bide bebek eşyaları için size para göndericez istediğinizi alın diyorlar. Allah a şükür ekonomik durumumuz gayet iyi bebeğimize herşeyi alabilecek olmamıza rağmen onların bu kadar ince düşünmesi beni çok mutlu ediyor
Amin canım, benimkinin senle alakası yok ben çok dolmuşum paylaşmak istedim, insan hamilelikte çok hassas oluyor normalde başa çıkabileceğim birşeyle başa çıkamadığımı hissettim. Allah herkesin kalbine merhamet versin, sonuçta merhametsiz olunca kendileri daha mutsuz oluyor esasen, biz iki ağlıyoruz üzülüyoruz ama mutlu yuvamızda huzurumuzla yaşamaya devam ediyoruz. Hele de bebeklerimiz dünyaya gelince mutluluğumuz daha da katlanacak inşallah sağlıkla gelsinler başka birşey istemiyorumKızlar formu kaynana görümce anne baba aile sorunları formuna cevirdik suçlusu benim sanırım ben başlattım ama herkesde Bi dert varmıs ya aileden ya kayınvalideden o yüzden kimse kendni yalnız hissetmesin sadece ben yasıyorum sanmasın eşlerimiz cocuklarımız iyi olsun Allah bizi onlarla sınamasın en zoru da evlatlar sınanmaktır belkide sınav mızı böle veriyoruz kimseye muhtac etmesin Allah deyip noktayı koyayım dedim
Ilahi sen hic güleceğim yoktu allahta seni güldürsün benimde kv dünya dursa umrunda degil 60 yasinda ama goren 90 sanar benden gecti benden bisey beklemeyin deyip durur kimseye faydası da yok zararida mesela bir sürü torunu var ama benim daha ilk sonucta hicbisey yapamam ben bilmem elimden gelmez ilklere cok yaptim deyip duruyor bananeyseAynen ya ben onları takmayı yıllar evvel biraktim
Bir şarkı vardı oyna hopla kaynana dilini topla kaynana oğlun beni istiyor çatla patla kaynana..
Esimle onun karşısına geçip güya şaka yapıyorum gibi bunu söyleyip göbek atıyordum eşim gülüyordu ama o kendini yiyiyordu
Benden size gelsin Kk güzel anneleri sizi uzduklerinde açıp oynayın iyi geliyor tey tey oyna hopla kaynana
Ben açtım ben konu misafirden kaynana ya geldiKızlar formu kaynana görümce anne baba aile sorunları formuna cevirdik suçlusu benim sanırım ben başlattım ama herkesde Bi dert varmıs ya aileden ya kayınvalideden o yüzden kimse kendni yalnız hissetmesin sadece ben yasıyorum sanmasın eşlerimiz cocuklarımız iyi olsun Allah bizi onlarla sınamasın en zoru da evlatlar sınanmaktır belkide sınav mızı böle veriyoruz kimseye muhtac etmesin Allah deyip noktayı koyayım dedim
Ondan önce anne muhabbeti yaptım diye hatrlyrm ama dogru dur biri okusa Ekim anneleri bebekleri ini unutmus kadınlar matinesine cevirmiş der ama buda iyi geliyo insanaBen açtım ben konu misafirden kaynana ya geldi
Bosverin tatsız olayları mucizelerimize tutunalim Allahın bize verdiği en değerli hediyeler onlar bırakın kendini bilmezler konuşsun
Ay aman aman maşallah diyelim de büyük şans amaAyy canım durum gerçekten kötüymüş o aileye sinir oldumAllah a şükür bizim düğünde adamlar herşeyi ödedi üstüne bize hediye olarak beğendiğimiz bi arabayı biz alıp borcunu onlar ödedi sonrada hadi Allah yolunuzu açık etsin dediler. Kayınvalidem eşime çok düşkün her gün telefonla arıyor ama kadın sürekli her aramasında inşAllah sizi rahatsız etmiyorumdur çok çekiniyorum diyor bende özellikle kadını arayıp hal hatır soruyorum. Benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çok çekmiş çok sessiz sakin bi kadın şimdi kendisi gelinine karşı aynı şeyleri yapmayayım diye kendi oğlunu ararken bile çekiniyor bu haline çok üzülüyorum. Ankaralı olanlar bilir kazan ilçesinin eti güzel olurmuş bende fırın torbasında kürek etine bayılırım onlara tatile gittiğimiz bi gün kadıncağız sırf ben seviyorum diye Ankara merkezden kazana et almaya gitmişler şimdi ben bu kadar ince düşünen bi kadına nasıl saygısızlık ederim.
Ben hep söylerim zaten o ailede en anlaşamadığım kişi eşim diyeCanim sen Polyanna olmussunda haberin yokmasaallah diyeyim ins iliskiniz hep boyle devam eder ☺
Kendi ailemden yanada eşimin ailesinden yanada gerçekten çok şanslıyım Allah a şükür hiç şikayetim yokAy aman aman maşallah diyelim de büyük şans ama
Kendi ailemden yanada eşimin ailesinden yanada gerçekten çok şanslıyım Allah a şükür hiç şikayetim yokbenimde tek sorun görüncem var annesigil bile onunla baş edemiyor beni çok rahatsız ediyor ama Allah tan aynı ilde değiliz konuşmuyorum oluyor bitiyor tek tatillerde eşimin ailesinin yanına gittiğimizde samimiyetsiz konuşmalarına laf sokmalarına katlanmak zorunda kalıyorum. Bazen bende ona lafı sokuyorum bi atışıyoruz öyle olunca kayınvalidem hemen üzülüyor bende ya sabır deyip susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?