2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
hayır ya eşi öndeymiş bu nedenle geç hissedersin dedi doktorum ama içim rahat etmiyor ki
Aaa ilk defa duydum canım olsun ya üzülme bebeğin sağlıklı olsunda allahm sağ salim kucağımıza aldırsı. İnşallah

Aynen bende göbeğimin hemen altında hissediyorumm hep bide şey dedi geçen gün doktorum gündüz tekmeleyen bebek uslu olurmui gece uyur gündüz uyanık olurmuş inşallah öyle olur

Ay ağzın bal yesin inşallah benimkide uslu olur da fazla uykusuz bırakmaz uykuya düşkün annesini

Kızlar çok afedersiniz. Az önce lavaboya gittiğimde sonrası çok yoğun bi akıntı gördüm. Yoğun ve mukusluydu. İlk defa o kadar yoğun gördüm. Diğer türlüsü hep olur. Böyle bi akıntı normal mi. Çok korktum. İnternette nişan fotoğrafına baktım. Kansız mukuslu bi fotoğraf aynı benimki gibiydi. Ağrım sızım yok bebeği de hissediyorum ama yine de çok korkuyorum normal mi sizde de oldu mu hiç. O dediğim şey değildir dimi bilenler cevap yazabilir mi lütfen

4. ayların başında oluyor. hiç korkma lütfen canım, doktoruna söyleyince probiyotik öneriyor zaten birkaç güne kullanmasan bile o yoğunluğu kaybediyor.

4. ayların başında oluyor. hiç korkma lütfen canım, doktoruna söyleyince probiyotik öneriyor zaten birkaç güne kullanmasan bile o yoğunluğu kaybediyor.
Ayy oluyor dimi. İlk defa böyle bişe gördüm ödüm koptu. Enfeksiyon felandır o zaman 3 gün sonra iğne yazdırmaya gidicem söylerim. Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi rahatlattın

Ayy oluyor dimi. İlk defa böyle bişe gördüm ödüm koptu. Enfeksiyon felandır o zaman 3 gün sonra iğne yazdırmaya gidicem söylerim. Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi rahatlattın
kıyamam içini ferah tut, zaten 3 güne geçer hayırlısıyla :

O nişandan sonra suyunda gelmesi lazım Allah göstermesin nişan geldikten sonra suda geliyor diye biliyorum ama ikimci gebeliği olanlar daha iyi bilir de senn ki normal gibi enfeksiyon olabilir yada kıvamı değişiyor bazen sulu gibi bazen yogun oluyo ben dede cok fazla oldugu için

Ayy Allah göstermesin yani vaktinde göstersin ne bilim yoğun diye korktum ya. Takip ettiğim uygulamada da sormuştum biri o akıntı olduktan sonra açılmam oldu yazmış doktora git diyo Allahım öyle bişey olmasın ya gece gece nasıl gidecez doktora

O tarz seyler var ilerleyen haftalarda belki erken dogum riski olanlarda da olabilir içimizi ferah tutalım kendnizi bu kdr dinlemeyelim bence yoksa nette mecburen her ayrıntıyı yazmak zorundalar okudukça kendimize göre yorumluyoruz doktoruna sor sadece bende arayıpnyazabiliyorsan

Artık hepimiz yavaş yavaş hissediyoruz minikleri benimki de sabah hareketli öğlene kadar sonra bir duruluyor aksam geri başlıyor göbeğimin hemen altında hissediyorum.
Ben bu aksam cok az hissettim ilk kez ama supruntu gibi biseydi gaz mi degil mi arada kaldim bikackez duyunca bebek hareketi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…