2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sizin perinatolog ne dedi peki size bende çarşamba günü perinatologa görüneceğim.

Canım keçiboynuzu özünü tavsiye ederim

Arkadaşlar karın ve kasık ağrılarınız hala oluyor mu yoksa tamamen geçti mi? Ben 16.haftamdayim karnım ağrıyor ara ara. Şiddetli değil hafif. Karnım mi rahmim mi bilmiyorum. Bir de bebeğinizin hafif tekmelemelerini en erken ne zaman hissettiniz?

tekmeyi hemen hissedemezsin. önce hareket hissedebilirsin. ben 15te hissettim çok nadir hissim oluyor ama net değil daha.

Selam canım, benim yaşım 40 bende de 2’li test 1:465 çıkmıştı, daha sonra fatal dna testi yaptırdım temiz çıktı o zaman çok araştırmıştım, hakkaten 1000’in altındaki değerde doktorlar perinatolojiye yönlendiriyor. İçini ferah tut, aynı acıyla iki kere sınanmazsın bir önceki oldu ve bitti artık geride kaldı..

Peki birşey sorucam şekerler, 19. Haftadayım, ara ara regl ağrısı hissediyo musunuz siz de
Kasıklarımda cok hafif ve nadir. Her gün değil. Belki bir kaç dakika sürüyor sadece. Aynı şekilde rahmimde ya da karnımda da oluyor benim. O garip geliyor. O ne ağrısı anlayamadim.

tekmeyi hemen hissedemezsin. önce hareket hissedebilirsin. ben 15te hissettim çok nadir hissim oluyor ama net değil daha.
Ne gibi bir his? Ben hissetsem de anlamlandirabilecegimi sanmıyorum. Bazen gazım oluyor. Bazen hafif ağrı. Elinizi koyup da mi hissettiniz yoksa koymadan mi? Ben bazen elimi karnimin üstüne koyup bekliyorum ama birşey olmuyor

Allah razı olsun duanızda beni unutmayın çarşamba hayırlı haberler alayım inşaAllah

Sizin perinatolog ne dedi peki size bende çarşamba günü perinatologa görüneceğim.
Perinatolog ve kendi doktorum aynı yerde birbirleriyle iletişim halinde. O yüzden sadece doktorumla görüştüm. O da test sonucun iyi çıktı, sadece yaş riskin var demişti. Detaylı ultrasona gelirsin dedi. Onu da aynı perinatologda yaptırıcam.

Ne gibi bir his? Ben hissetsem de anlamlandirabilecegimi sanmıyorum. Bazen gazım oluyor. Bazen hafif ağrı. Elinizi koyup da mi hissettiniz yoksa koymadan mi? Ben bazen elimi karnimin üstüne koyup bekliyorum ama birşey olmuyor
böyle balık süzülmesi gibi, ya da kelebek çırpınması gibi anlık hareket.belkş farkedilmiyor bile. bu benim 2.gebeliğim o yüzden erken hissetmiş olabilirim. ama ilkinde de 15de hissettim.

İki uc sayfayi okuyorum her gelisimde.. Dolayisiyla az biraz geriden geliyorum :)) Annelerden bahsedilmis.. Bende bahsetmek istedim ..İkinci gebeligimi yasiyorum. Hicbir zaman manevi bir destek gormedim.. Annem de oyle kayinvalidem de...Annem boyleyken kayinvalidemi elestiremiyorum bile.. Ve cevremde annesiyle iliskisi iyi olanlara , annesinin her konuda yaninda olanlari gorunce imrenmiyor degilim.. :/ Bazen kendimi de elestiriyorum. Bende mi acaba sorun diye.. yok ama degil.. annemin yuzune de soyluyorum.. buna ragmen boyle. Umursuzlar.. Detaya girebilecegim o kadar yasanmislik var ki.. iki gebeligimde de ozellikle ilk uc ayi cok zor gecirdim.. Gebeligini guzel gecirenlere de imreniyorum :) ilk gebeligimi yasarken bi daha hamile kalmak mi asla diyordum destek de goremeyince.. :)

Her kaynana aynı değil canim ama kıskanç bir kaynana tam bu saydıkları mızı yapıyor
İnşallah seninki öyle değildir
Allah a şükür kayınvalide ve kayınpeder konusunda çok şanslıyım adamlar doğumda sırf ben rahat edeyim diye başka ilden gelip burdan 1 aylığına ev tutmayı düşünüyorlar sizi rahatsız etmeyelim diyorlar kayınvalidem şimdiden gidip bana doğum hediyesi olarak altın bilezik almış bide bebek eşyaları için size para göndericez istediğinizi alın diyorlar. Allah a şükür ekonomik durumumuz gayet iyi bebeğimize herşeyi alabilecek olmamıza rağmen onların bu kadar ince düşünmesi beni çok mutlu ediyor

Anladım hayırlı haberler alırız hepimiz inşaAllah

Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin

Benim kv de taki taktı))) hastaneye geldi şöyle çevreyi bir süzdü esimin ona verdiği paralar ile yaptığı çeyreği göstere göstere taktı havasını atarak himmmm oğlum gelip beni niye almıyor diye saydirarak tabi sanki oğlunu ben bırakmamışim başka derdim yok sakin anneni getirme demişim gibi davrandı
Artık bu durumlara gülüyorum okadar kendimi yırtmaya değmezmiş diyorum aklı selim bir insan olsaydı daha yeni sezeryan dan çıkan birine bunları söylemezdi diye düşünüyorum..

Aile desteği çok önemli olmayınca birsey kaybetmiyorsun ama olunca da çok mutlu oluyorsun))) anlıyorum sizi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…