2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Iliski oldu mu cnm ondan sonra da gelebilir

Sonradan sorunca yazdı insan ilkinden söyler fazlaydı diye. Onun çok fazla olmuş benimki çok azdı ve şuan normal akıntıya döndü. İnşAllah normaldir yarın sorcam doktora

Bende de oluyor hatta çok ayakta durduğumda hissediyorum kanamadan korkuyorum hemen lavaboya gidiyorum idrarda ve kültürde de bir problem çıkmadı doktorum normal dedi

Sonradan sorunca yazdı insan ilkinden söyler fazlaydı diye. Onun çok fazla olmuş benimki çok azdı ve şuan normal akıntıya döndü. İnşAllah normaldir yarın sorcam doktora
O zmn rahat ol cnm normale döndüyse sıkıntı olmaz allahın izniyle ben olumsuz seyleri okumuyorum duymuyorum inanmıyorum valla bu aralar

Bende de oluyor hatta çok ayakta durduğumda hissediyorum kanamadan korkuyorum hemen lavaboya gidiyorum idrarda ve kültürde de bir problem çıkmadı doktorum normal dedi
O bende de çok oluyor canım bu biraz farklıydı yani ayrıntıya girmek istemiyorum da farklıydı her zamankinden çok yoğundu

O zmn rahat ol cnm normale döndüyse sıkıntı olmaz allahın izniyle ben olumsuz seyleri okumuyorum duymuyorum inanmıyorum valla bu aralar
En güzeli sağlıkla gelsinler hepsi sıkıntı olmayacak inşAllah senin bebeğinde. Ben detaylı ultrason yaptırmicam hem sürekli gittiğim hastanede yapmıyorlarmış devlette de çok vaka var sıra yok vs. hem de olumsuz konuşurlarsa sonradan geçecek bişey için hiç takmamazlık edemem ben. Takmamak lazım sonradan geçecek şeyleri söyleyip korkutuyorlar insanları. Sen de takılma lütfen canım bi sıkıntı olmicak inşAllah

Kızlar bu virüs için Eylül Ekim gibi ikinci bi dalga bekleniyormuş Allah izin verirse tamda bizim bebeklerin doğum zamanına denk geliyor bunu kafama çok takıyorum.

Uzmanlar grip ve zatürre aşısı olunmasını tavsiye ediyormuş hamile iken biz bu aşıları olabiliyor muyuz bi bilginiz var mı?

Canım bence bunları şimdiden düşünüp kendini strese sokma. Grip gibi aşılar canlı virüs aşısı olmadığından hamilelikte yaptırabiliyoruz. Ama böyle şeyleri hiç kafana takma, güzel şeyler düşün.

Selam kızlar nasılsınız?
Cook devamsızlık yapmışım cok.. oku oku bitmedi Son 50 sayfada pes ettim
Cinsiyetler öğrenilmiş, ciciler alınmış İyi günlerde kullanın inşallah
Ben de AÖF sınavları bitirdim, 1 battaniye bitmek üzere, daha iki tane orecegim.
Son 1 haftadır ellerimde uyuşma , karıncalanma oluyor, sabahları ellerim sis kalkıyorum, yumruk yapamıyorum o derece. Doktorumla görüştüm kalsiyum takviyesine başladık , biraz iyi geldi ama asıl sorun ödem kaynaklı karpal tünel sendromu sanırım. Uyurken iki elim ve kollarım epey kötü oluyor. Birkaç gün önce birden +4 kilo çıktım tartıda , bu da odemin çokluğunu gösterdi bana. İki gündür zencefil, nane, limon, salatalık ekleyip.beklettigim suyu içiyorum, daha fazla su icmeye özen gosteriyorum, tartildigimda -2 kg çıktım bugün. Bir kısmını atmışım odemin
An itibariyle 20. Haftanın ilk gunundeyim Bebek hareketleri nasıl oluyor bilemiyorum ama içimde bir kıpırdanma var bunu hissediyorum Yaş kaç olursa olsun tecrubesizlik oluyor, ikinci üçüncü gebeliğini yaşayanlar bu kipirdanmalarin anlamını daha iyi bilebiliyor
Kontrole son 8 gün, bayramın hemen ertesi günü randevumuz. Bakalım minnoş hanım ne alemde

S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller

ay o karpal tünel sendromu bende ilk doğum sonrası oldu. sağ bileğim çok fenaydı kızımı emziremiyordum baş parmağımı oynatamadığımdan. 2aya yakın sürdü. 2 doktora gittim birisi steroid iğnesi yaparız dedi. emzirdiğim için istemedim. profa gittim o da bunun müdahalesi çok kısa lokal anestezi ile hemen bilekten kesi atıp sinirleri ayırıyoruz dedi ama sendeki durum hamilelik kaynaklı doğumu da yeni yapmışsın ödemler vs gidince belki de şikayetin kalmayacak dedi. gerçekten de öyle oldu. biraz acısını çektim ama sonradan geçti. sen yazınca içimi döktüm direk

Haklısın canım ama bu haber kanallarını izledikçe insan kafasına ister istemez takıyor
Grip aşısını bu virüs olmasaydı bile kesinlikle öneriyorlar bebeği ilk 6 ay gripten koruyormuş ama zatürre aşısı hakkında yeterli Bilgi yokmuş.

Hayırlı geceler bende çok şükür iki gündür paşamı tekrar hissediyorum.kac gündür arada iş yapıyordum mecbur ondan hissedemiyordum bence ama çok şükür iyiyim ama havalar çok sıcak şimdiden zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…