2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
okudum Allah yardmcısı olsun

Canım anne olarak anlıyorum paniklisin ve haklısın ama sana tavsiyem rabbimden gelene razı ol gerisi rabbimden inşallah bir şey olmaz o şekil düşün Allah’ın izniyle

Hangi formda o magnezyum? Magnezyum sitrat kullanmanı tavsiye ederim. Venatura ya da magnimore plus olabilir tablet şeklinde, şeker içermiyor, biyoyararlanimi yüksek formda

Canim bu şekilde pek bir faydasi olmaz sana mideye gitmeden ağzida emiliyor ekmeğe surup kullanmani tavsiye ederim
D vitamini yağda eriyen vitamindir. Ekmeğe sürüp yemek emilimi azaltır. Sprey şeklinde olanlar genellikle zeytinyağı iceriyor ve emilim için en doğru halı bu. Eskiden ampulü bir kaşık zeytinyağının içine kırıp içiyordum, şimdi zeytinyağı içeren sprey ya da damla ürünleri kullanıyorum.

Çünkü tiroid hormonu üretilirken magnezyum kullanılıyor, sürekli takviye kullanmamız gerekiyor magnezyum oksit formlarını veriyor genellikle, okside olmuş magnezyum ise yaramıyor maalesef. Sitrat, malat, glisinat formları kullanılmalı.

Kızlar bu diş ağrısı beni öldürecek ne yapabilirim ?
Benim de dişim tuttu. Gittim dış hekimime, alt damakta olduğu için oraya yapacağı iğne düşüğe sebep olabiliyormuş, üst damak olsa yapardım ama alta birşey yapamam dedi. Ağrı için karanfil yağını önerdi

Bugün kontrolüm vardı bebişlerim iyiydi çok şükür cinsiyet kesinleşti bir kızım bir oğlum oluyor eve gelene kadar arabada oyun havasi açıp oynadık esimle
Ayy süper yaa ikizin en güzel hali sağlıkla kavuşun insallah

Benden başka bebeğine bir çöp dahi almamış olan var mı? Kargo bedava yapmak için hamile kotunun yanında göğüs pedi almıştım, ama o da bana sayılır galiba.
Bimden aldığım 5li zıbın, alt açma zimbirtisi, süt pompası ve ağız mendilleri o saymazsak henüz birşey almadım. Şimdiden alıp da evi ingil cingilla doldurmak istemiyorum. Daha evde badana yapılacak, ortalık toz duman olacak. Zaten birkaç parça yenidoğan şeydi dışında birşey almayacağım. Küçüldükçe yenisi alınır nasılsa. Beşik de sonraki iş, park yatak almayı düşünüyorum. Bebek arabasi da bence şimdiden gerekli birşey değil. Kimse çıplak açıkta kalmaz, zamanı gelince hepsi alınır diye düşünüyorum çok mu rahatım ne

Gebelikte ödem kaynaklı olabiliyormuş, geciciymis. Başka büyük dertler olmasın da razıyım ben bunlara. Herkes farklı şeyler yaşıyor işte gebelikte, benim şansıma da bu çıktı demek ki

Yok ben o kdr cok duydumki öle söylenenleri o yüzden rahatladım ama bazen dogum sonrası müdahaleşer için detaylı yapmak gerekiyor diyorlardı bende o yuzden yaptırdım 3lü 4lü yaptırmadım hatta Bi daha hamile kalırsam 2li bile yaptırmam sadece detaylı yaptırırım onuda meraktan

Gebelikte ödem kaynaklı olabiliyormuş, geciciymis. Başka büyük dertler olmasın da razıyım ben bunlara. Herkes farklı şeyler yaşıyor işte gebelikte, benim şansıma da bu çıktı demek ki
Tekrar hoşgeldin öncelikle Çok üzüldüm erken başlamasına çünkü o sıkıntıyı kızımda son iki ay çekmiştim ve Dr um yapacak bişey yok demişti maalesef. Gece oluyor ve kollarım tamamen uyuşuyordu kalktığımda bi süre bardak tutamayacak halde oluyordum. Bol sabır ve kolaylık diyorum

Merhaba hoşgeldin sen ve ben grubun fenomenleriyiz boş birakma buralaricanim doktorlardan ne zaman almişsam boyle kullan dediler sen onlardan maşallah daha iyi biliyorsun seni dinleyeyim grubun doktoru demekki yanniş kullanmişim

Bende de kaç gündür varis başladi kasiklarima kadar geldi sol bacağimda baldirdaydi şimdi kasiklarima geldi cok ağrim var yuruyemiyorumm☹

Hoşbulduk Evet ya , ilk olduğu gece kalktım, eşim oturuyordu, ellerim, ellerim diye sizlandim durdum, ovaladi etti ama nafile. Dün iyi kalktım, bugün şiş, bütün gün elim kolum tutmuyo diye yattım Ödeme çok yatkın bir bünyem var, ondan herhalde. Napalim sabredecegiz, ben bu minnosu 9 yıl bekledim, birkaç ay da böyle dişimi sıkabilirim O iyi olsun, sağlıkla gelsin de

Merhaba hoşgeldin sen ve ben grubun fenomenleriyiz boş birakma buralaricanim doktorlardan ne zaman almişsam boyle kullan dediler sen onlardan maşallah daha iyi biliyorsun seni dinleyeyim grubun doktoru demekki yanniş kullanmişim
Maalesef fonksiyonel bakış açısı olmayan doktorlarin çoğu , emilimi düşük formları ve kullanış şekillerini tavsiye ediyorlar. Boşuna dememişler bana damdan duseni getirin diye Damdan düşenin alası olarak buradayım

Bende de kaç gündür varis başladi kasiklarima kadar geldi sol bacağimda baldirdaydi şimdi kasiklarima geldi cok ağrim var yuruyemiyorumm☹
Geçmiş olsun, önceden var mıydı? Varis de büyük dert. Bende yok ama bu hareketsizlikte olacak diye korkuyorum

Canım detaylı yaptırdın mı sen

karpal tünel korkulu rüyam benimde malesef oglumda son iki ay çıkmıştı bunda şimdiden başladım 10 gündür elime hiçbirşey alamıyorum gece uyuyamıyorum sürekli uykudan uyandırıyor kolum uyuşuyor ağrısından kollarımı kesip atsam rahatlıycskmışım gibi geliyor..nasıl geçicek bu gebelik bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

ya benim hesabımdamı problem var anlamadım ..giriş yapamıuorum sayfaya yarım saatte bir sayfayı zor açıyorum..hesaptan çıkınca. normal gezebiliyorum sayfaları..niye böyle oldu fikri olan varmı 2 gündür böyle gündüz hiç açmadı bile sayfayı

3 gün önce balkonu temizledim ertesinde mutfağa başlayacaktım yavaş yavaş temizleyeyim dedim ama nerdee.. El kol ne kıymetli birseymis diyorum Telefonu bile almadım elime kaç gündür.. biraz hareketli olabilsem belki bu kadar olmaz diyorum ama evdekal evdekal içimiz çıktı evde kalmaktan

Ederiz tabi ki canım en kısa zamanda rabbim size sağlıklı hayırlı evlatlar nasıpetsin inşallah

Tesekkur ederim Önceki gebeligimde cikmişti onda sağdaydi şimdi solda başladi

Kizlar biliyorum fal gunah ama baktiriyorum ara ara iki kontrolumdede doktor bebegin cinsiyeti icin kesin kiz dedi. Falimda da bi kac seferdir hep erkek cikiyo. Bu da benim kafami kurcaliyo.. hislerimde erkek cunku ruyamdada hep erkek bebek goruyorum (tersi cikar derler genelde ) ama doktorlar cok net kiz oldgu konusunda . Fala inanma derler inanacak gibi oluyorum doktorlar net oldugu halde. Galiba buyuk gunahta isliyorum bu durumda...

Rabbim ikinizinde kucağını doldursun insallah isteyen herkese nasip olsun

oo sen temizliğe girişebilmişin yinede iyisin..ben komple iptal oluyorum çok zor bi durum anlatamıyosun derdini kimseye ..sabah pişmiş yumurtanın kabuğunu soyup koyamadım çocuğun önüne ağladım resmen bu kadar aciz durumdayım diye..iyi ki annem var hem ben hem çocuğum perişanız yoksa..dişimi fırçalayamadım akşam tutamıyorum birşeyi bıçak keser gibi bir acı olamaz böyle birşey,,hem acı hem ağrı hem uyuşma karıncalanma...dert babası gibiyim deşmeyin beni son bir haftadır isyanlardayım..yinede şaziment iyi olsun napalım onun canı saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…