okudum Allah yardmcısı olsunS.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden. ❤❤❤
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller
Canım anne olarak anlıyorum paniklisin ve haklısın ama sana tavsiyem rabbimden gelene razı ol gerisi rabbimden inşallah bir şey olmaz o şekil düşün Allah’ın izniyleHaklısın canım ama bu haber kanallarını izledikçe insan kafasına ister istemez takıyor ☺
Grip aşısını bu virüs olmasaydı bile kesinlikle öneriyorlar bebeği ilk 6 ay gripten koruyormuş ama zatürre aşısı hakkında yeterli Bilgi yokmuş.
Çok haklısın canım ama tedbirsiz tevekkülde olmaz biz tedbirimizi alalım gerisi Allah ın takdiri zatenCanım anne olarak anlıyorum paniklisin ve haklısın ama sana tavsiyem rabbimden gelene razı ol gerisi rabbimden inşallah bir şey olmaz o şekil düşün Allah’ın izniyle ☺
Hangi formda o magnezyum? Magnezyum sitrat kullanmanı tavsiye ederim. Venatura ya da magnimore plus olabilirSelam kızlar ben de ekim annesi olacağım inşallah ilk gebeliğim. Magnezyum kullanan veya migren hastası olan var mı aranızda bana gebelikte migren atağı olmuyor dendi ama 2 günde bir gelen atağa ağrı kesici de fayda etmiyor. Doktorum suda eriyen magnezyum verdi o da şekerli tadı içemiyorum ve sanırım magnezyum eksikliğinden oluyorbu arada ben de Lierac kullaniyorum ve yağlı olmadığı icin memnunum ama etki eder mi bilemiyorum.
D vitamini yağda eriyen vitamindir. Ekmeğe sürüp yemek emilimi azaltır. Sprey şeklinde olanlar genellikle zeytinyağı iceriyor ve emilim için en doğru halı bu. Eskiden ampulü bir kaşık zeytinyağının içine kırıp içiyordum, şimdi zeytinyağı içeren sprey ya da damla ürünleri kullanıyorum.Canim bu şekilde pek bir faydasi olmaz sana mideye gitmeden ağzida emiliyor ekmeğe surup kullanmani tavsiye ederim
Çünkü tiroid hormonu üretilirken magnezyum kullanılıyor, sürekli takviye kullanmamız gerekiyorTeşekkür ederim olur demi annemde ağrı olur benimde çok oluyordu dedi bide uzanınca geçince rahatladım. Doktor tiroid problemleri olanlarda kramp daha çok olur dedi sabah akşam maden suyu iç demişti baya azalmıştı magnezyumda verdi ama vitamini zor içiyorum
Benim de dişim tuttu. Gittim dış hekimime, alt damakta olduğu için oraya yapacağı iğne düşüğe sebep olabiliyormuş, üst damak olsa yapardım ama alta birşey yapamam dedi. Ağrı için karanfil yağını önerdiKızlar bu diş ağrısı beni öldürecek ne yapabilirim ?
Ayy süper yaaBugün kontrolüm vardı bebişlerim iyiydi çok şükür cinsiyet kesinleşti bir kızım bir oğlum oluyor eve gelene kadar arabada oyun havasi açıp oynadık esimle
Bimden aldığım 5li zıbın, alt açma zimbirtisi, süt pompası ve ağız mendilleri o saymazsak henüz birşey almadım. Şimdiden alıp da evi ingil cingilla doldurmak istemiyorum. Daha evde badana yapılacak, ortalık toz duman olacak. Zaten birkaç parça yenidoğan şeydi dışında birşey almayacağım. Küçüldükçe yenisi alınır nasılsa. Beşik de sonraki iş, park yatak almayı düşünüyorum. Bebek arabasi da bence şimdiden gerekli birşey değil. Kimse çıplak açıkta kalmaz, zamanı gelince hepsi alınır diye düşünüyorumBenden başka bebeğine bir çöp dahi almamış olan var mı? Kargo bedava yapmak için hamile kotunun yanında göğüs pedi almıştım, ama o da bana sayılır galiba.
Gebelikte ödem kaynaklı olabiliyormuş, geciciymis. Başka büyük dertler olmasın da razıyım ben bunlara. Herkes farklı şeyler yaşıyor işte gebelikte, benim şansıma da bu çıktı demek kiay o karpal tünel sendromu bende ilk doğum sonrası oldu. sağ bileğim çok fenaydı kızımı emziremiyordum baş parmağımı oynatamadığımdan. 2aya yakın sürdü. 2 doktora gittim birisi steroid iğnesi yaparız dedi. emzirdiğim için istemedim. profa gittim o da bunun müdahalesi çok kısa lokal anestezi ile hemen bilekten kesi atıp sinirleri ayırıyoruz dedi ama sendeki durum hamilelik kaynaklı doğumu da yeni yapmışsın ödemler vs gidince belki de şikayetin kalmayacak dedi. gerçekten de öyle oldu. biraz acısını çektim ama sonradan geçti. sen yazınca içimi döktüm direk
Yok ben o kdr cok duydumki öle söylenenleri o yüzden rahatladım ama bazen dogum sonrası müdahaleşer için detaylı yapmak gerekiyor diyorlardı bende o yuzden yaptırdım 3lü 4lü yaptırmadım hatta Bi daha hamile kalırsam 2li bile yaptırmam sadece detaylı yaptırırım onuda meraktanEn güzelisağlıkla gelsinler hepsi sıkıntı olmayacak inşAllah senin bebeğinde. Ben detaylı ultrason yaptırmicam hem sürekli gittiğim hastanede yapmıyorlarmış devlette de çok vaka var sıra yok vs. hem de olumsuz konuşurlarsa sonradan geçecek bişey için hiç takmamazlık edemem ben. Takmamak lazım sonradan geçecek şeyleri söyleyip korkutuyorlar insanları. Sen de takılma lütfen canım bi sıkıntı olmicak inşAllah
Tekrar hoşgeldin öncelikleGebelikte ödem kaynaklı olabiliyormuş, geciciymis. Başka büyük dertler olmasın da razıyım ben bunlara. Herkes farklı şeyler yaşıyor işte gebelikte, benim şansıma da bu çıktı demek ki
Merhaba hoşgeldin sen ve ben grubun fenomenleriyiz boş birakma buralariHangi formda o magnezyum? Magnezyum sitrat kullanmanı tavsiye ederim. Venatura ya da magnimore plus olabilirtablet şeklinde, şeker içermiyor, biyoyararlanimi yüksek formda
D vitamini yağda eriyen vitamindir. Ekmeğe sürüp yemek emilimi azaltır. Sprey şeklinde olanlar genellikle zeytinyağı iceriyor ve emilim için en doğru halı bu. Eskiden ampulü bir kaşık zeytinyağının içine kırıp içiyordum, şimdi zeytinyağı içeren sprey ya da damla ürünleri kullanıyorum.
Çünkü tiroid hormonu üretilirken magnezyum kullanılıyor, sürekli takviye kullanmamız gerekiyormagnezyum oksit formlarını veriyor genellikle, okside olmuş magnezyum ise yaramıyor maalesef. Sitrat, malat, glisinat formları kullanılmalı.
Benim de dişim tuttu. Gittim dış hekimime, alt damakta olduğu için oraya yapacağı iğne düşüğe sebep olabiliyormuş, üst damak olsa yapardım ama alta birşey yapamam dedi. Ağrı için karanfil yağını önerdi
Ayy süper yaaikizin en güzel hali sağlıkla kavuşun insallah
Bimden aldığım 5li zıbın, alt açma zimbirtisi, süt pompası ve ağız mendilleri o saymazsak henüz birşey almadım. Şimdiden alıp da evi ingil cingilla doldurmak istemiyorum. Daha evde badana yapılacak, ortalık toz duman olacak. Zaten birkaç parça yenidoğan şeydi dışında birşey almayacağım. Küçüldükçe yenisi alınır nasılsa. Beşik de sonraki iş, park yatak almayı düşünüyorum. Bebek arabasi da bence şimdiden gerekli birşey değil. Kimse çıplak açıkta kalmaz, zamanı gelince hepsi alınır diye düşünüyorumçok mu rahatım ne
HoşbuldukTekrar hoşgeldin öncelikleÇok üzüldüm erken başlamasına çünkü o sıkıntıyı kızımda son iki ay çekmiştim ve Dr um yapacak bişey yok demişti maalesef. Gece oluyor ve kollarım tamamen uyuşuyordu kalktığımda bi süre bardak tutamayacak halde oluyordum. Bol sabır ve kolaylık diyorum ❤
Maalesef fonksiyonel bakış açısı olmayan doktorlarin çoğu , emilimi düşük formları ve kullanış şekillerini tavsiye ediyorlar. Boşuna dememişler bana damdan duseni getirin diyeMerhaba hoşgeldin sen ve ben grubun fenomenleriyiz boş birakma buralaricanim doktorlardan ne zaman almişsam boyle kullan dediler sen onlardan maşallah daha iyi biliyorsun seni dinleyeyim grubun doktoru demekki yanniş kullanmişim
Geçmiş olsun, önceden var mıydı? Varis de büyük dert. Bende yok ama bu hareketsizlikte olacak diye korkuyorumBende de kaç gündür varis başladi kasiklarima kadar geldi sol bacağimda baldirdaydi şimdi kasiklarima geldi cok ağrim var yuruyemiyorumm☹
Canım detaylı yaptırdın mı senYok ben o kdr cok duydumki öle söylenenleri o yüzden rahatladım ama bazen dogum sonrası müdahaleşer için detaylı yapmak gerekiyor diyorlardı bende o yuzden yaptırdım 3lü 4lü yaptırmadım hatta Bi daha hamile kalırsam 2li bile yaptırmam sadece detaylı yaptırırım onuda meraktan
3 gün önce balkonu temizledim ertesinde mutfağa başlayacaktım yavaş yavaş temizleyeyim dedim ama nerdee.. El kol ne kıymetli birseymis diyorumkarpal tünel korkulu rüyam benimde malesefoglumda son iki ay çıkmıştı bunda şimdiden başladım 10 gündür elime hiçbirşey alamıyorum gece uyuyamıyorum sürekli uykudan uyandırıyor kolum uyuşuyor ağrısından kollarımı kesip atsam rahatlıycskmışım gibi geliyor..nasıl geçicek bu gebelik bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Ederiz tabi ki canım en kısa zamanda rabbim size sağlıklı hayırlı evlatlar nasıpetsin inşallahS.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Hayırlı kandiller
Tesekkur ederimHoşbuldukEvet ya , ilk olduğu gece kalktım, eşim oturuyordu, ellerim, ellerim diye sizlandim durdum, ovaladi etti ama nafile. Dün iyi kalktım, bugün şiş, bütün gün elim kolum tutmuyo diye yattım Ödeme çok yatkın bir bünyem var, ondan herhalde. Napalim sabredecegiz, ben bu minnosu 9 yıl bekledim, birkaç ay da böyle dişimi sıkabilirim O iyi olsun, sağlıkla gelsin de
Maalesef fonksiyonel bakış açısı olmayan doktorlarin çoğu , emilimi düşük formları ve kullanış şekillerini tavsiye ediyorlar. Boşuna dememişler bana damdan duseni getirin diyeDamdan düşenin alası olarak buradayım
Geçmiş olsun, önceden var mıydı? Varis de büyük dert. Bende yok ama bu hareketsizlikte olacak diye korkuyorum
Rabbim ikinizinde kucağını doldursun insallah isteyen herkese nasip olsunS.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Hayırlı kandiller
oo sen temizliğe girişebilmişin yinede iyisin..ben komple iptal oluyorum çok zor bi durum anlatamıyosun derdini kimseye ..sabah pişmiş yumurtanın kabuğunu soyup koyamadım çocuğun önüne ağladım resmen bu kadar aciz durumdayım diye..iyi ki annem var hem ben hem çocuğum perişanız yoksa..dişimi fırçalayamadım akşam tutamıyorum birşeyi bıçak keser gibi bir acı olamaz böyle birşey,,hem acı hem ağrı hem uyuşma karıncalanma...dert babası gibiyim deşmeyin beni son bir haftadır isyanlardayım..yinede şaziment iyi olsun napalım onun canı saolsun3 gün önce balkonu temizledim ertesinde mutfağa başlayacaktım yavaş yavaş temizleyeyim dedim ama nerdee.. El kol ne kıymetli birseymis diyorumTelefonu bile almadım elime kaç gündür.. biraz hareketli olabilsem belki bu kadar olmaz diyorum ama evdekal evdekal içimiz çıktı evde kalmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?