Hangi formda o magnezyum? Magnezyum sitrat kullanmanı tavsiye ederim. Venatura ya da magnimore plus olabilir
tablet şeklinde, şeker içermiyor, biyoyararlanimi yüksek formda
D vitamini yağda eriyen vitamindir. Ekmeğe sürüp yemek emilimi azaltır. Sprey şeklinde olanlar genellikle zeytinyağı iceriyor ve emilim için en doğru halı bu. Eskiden ampulü bir kaşık zeytinyağının içine kırıp içiyordum, şimdi zeytinyağı içeren sprey ya da damla ürünleri kullanıyorum.
Çünkü tiroid hormonu üretilirken magnezyum kullanılıyor, sürekli takviye kullanmamız gerekiyor
magnezyum oksit formlarını veriyor genellikle, okside olmuş magnezyum ise yaramıyor maalesef. Sitrat, malat, glisinat formları kullanılmalı.
Benim de dişim tuttu. Gittim dış hekimime, alt damakta olduğu için oraya yapacağı iğne düşüğe sebep olabiliyormuş, üst damak olsa yapardım ama alta birşey yapamam dedi. Ağrı için karanfil yağını önerdi
Ayy süper yaa
ikizin en güzel hali
sağlıkla kavuşun insallah
Bimden aldığım 5li zıbın, alt açma zimbirtisi, süt pompası ve ağız mendilleri o saymazsak henüz birşey almadım. Şimdiden alıp da evi ingil cingilla doldurmak istemiyorum. Daha evde badana yapılacak, ortalık toz duman olacak. Zaten birkaç parça yenidoğan şeydi dışında birşey almayacağım. Küçüldükçe yenisi alınır nasılsa. Beşik de sonraki iş, park yatak almayı düşünüyorum. Bebek arabasi da bence şimdiden gerekli birşey değil. Kimse çıplak açıkta kalmaz, zamanı gelince hepsi alınır diye düşünüyorum
çok mu rahatım ne