2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet tersi çıkabiliyor bende ruyamda bi cocuk gördüm ve hatta ismimi asaf kurun dedi doktora gittim kiz olabilir dedi kesin konuşmadı
Tamamen bilincalti olduğunu düşünüyorum canim Hayırlısını olsun hakkimizda

Seninki daha ağır durumda anlaşılan.. Bazı sabah yumruk yapamiyorum elimi , kollarım tutuk ellerim uyuşuk kalkıyorum, sonradan yavaş yavaş açılıyor, bazı sabah da hiç yok gibi kalkıyorum. Napalim sayılı gün geçecek , başka risk oluşturacak sıkıntılarımız olmasın da ..

Siz böyle cinsiyet değişti vs yaziyorsunuz ya , DNA sonucundan şüphe etmeye basladim Utanmasam doktora sorucam eminiz di mi diye

Amin inşallah en büyük derdimiz bu olsun napalım..geçici Allahtan biraz zor ama geçecek

Ben fala baktırmayı bırakmaya karar verdiğim gün gene bir falcıdaydım yanımdaki kız arkadaşım lavaboya gitti hemen arkasından arkadaşımı tarif ederek sana büyü yapmış dedi e dedim ne olacak dedi ben çözebilirim orda dank etti ayy dedim teşekkürler ben bir düşüneyim. Yani fal işi ticaret işi ha bazı insan sarrafları var bir bakışta kişinin neler yaşadığını tahmin edebilen ama bu iş tecrübeyle orantılı bilimsel bir durum. Inanilacak bir durum yok bakan kişiye göre bazen tutar bazen tutmaz sallamasyon

Teşekkür ederim canım ben de pastil şeklinde olanlardan başladım şimdi daha rahatım epey olmuş gelmeyeli demek ki

Bende ilk Esra olan sandım ama değilmişböle dokuna dokuna almak istiyorum deyince direk dedim bu hanım heralde sonra tekrar baktım
Evet o kısmı atlamışım Hala görerek dokunarak almak istiyorum. Bı tek bime gelenlere dokunabildim şimdiye kadar

Günaydın Kızlar,
Ya genelde benim sorularım es geçiliyor ama yine de soracağım belki yaşan vardır
Son zamanlarda çok fazla akıntım var doktor fitil verdi 2 kez kullandım ama azalmadı bile.
Bu haftalarda su kaçırma oluyormuş acaba su mu kaçırıyorum bebeğimin suyu mu azalıyor diye düşünmekten edemiyorum.
Neredeyse 4 saatte 1 iç çamaşırı değiştirsem yeridir baya baya akıntı var

Evet o kısmı atlamışım Hala görerek dokunarak almak istiyorum. Bı tek bime gelenlere dokunabildim şimdiye kadar
Walla ben gittim Bi kaç mağazaya yolumun üstündeydi bide eğlenceli oluyo zaten kalabalıkta değil

gebelikte artıyor akıntı , su kaçmıyordur bence . Benimde son günlerde aşırı arttı . Yarın dr randevum var soracağım ilk soru . Geldiğimde yazarım sana da

gebelikte artıyor akıntı , su kaçmıyordur bence . Benimde son günlerde aşırı arttı . Yarın dr randevum var soracağım ilk soru . Geldiğimde yazarım sana da
Umarım öyledir canım zaten çok su içebilen biri değilim aklımda sürekli bu var. Doktor randevuma da daha 10’gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…