Yarın randevum var nihayet bebişim hakkında detaylı Bilgi alacağım yalnız çocukları bırakacak yer yok, gideceğim yerde mesafeli inşallah ceza fln yazmazlar
Günaydın Kızlar,
Ya genelde benim sorularım es geçiliyor ama yine de soracağım belki yaşan vardır
Son zamanlarda çok fazla akıntım var doktor fitil verdi 2 kez kullandım ama azalmadı bile.
Bu haftalarda su kaçırma oluyormuş acaba su mu kaçırıyorum bebeğimin suyu mu azalıyor diye düşünmekten edemiyorum.
Neredeyse 4 saatte 1 iç çamaşırı değiştirsem yeridir baya baya akıntı var
Tatlım su gibi akıntı durumunu bir kez mantar enfeksiyonu ile yaşamıştım daha önce. Onda da tek bir fitil vermişti doktorum, hemen fayda etmişti. En iyisi doktorunla görüş en doğrusunu o şekilde öğrenirsin
Günaydın Kızlar,
Ya genelde benim sorularım es geçiliyor ama yine de soracağım belki yaşan vardır
Son zamanlarda çok fazla akıntım var doktor fitil verdi 2 kez kullandım ama azalmadı bile.
Bu haftalarda su kaçırma oluyormuş acaba su mu kaçırıyorum bebeğimin suyu mu azalıyor diye düşünmekten edemiyorum.
Neredeyse 4 saatte 1 iç çamaşırı değiştirsem yeridir baya baya akıntı var
Cnm benmde öle günde 3 kere çamasır değiştiriyorum hatta yetmiyor diye selpak koydum oda tahriş etti sürekli ıslak kalmasından asırı derecede rahatsızım sordum doktora tarif de ettim bana fitil bile vermedi hala öle devam ediyor sürekli sil sil valla acımaya başladı kremde kullanamıyoruz bide böle normal zamandaki akıntı gibide değil daha sulu eğer mantar enfeksiyon yoksa cok kafana takma hepde ben cvblıyorum bu sorunu ama tatmin olmuyorsun benden anladım ben
Oturduğum yer konut bölgesi, pek mağaza yok civarda. AVM ye gitmem lazım, ona da şimdilik gitmiyorum. En son geçen hafta iç camasirlarim sıkmaya başlayınca eşimi yolladım e bebekten hamile kulodu aldirdim
Oturduğum yer konut bölgesi, pek mağaza yok civarda. AVM ye gitmem lazım, ona da şimdilik gitmiyorum. En son geçen hafta iç camasirlarim sıkmaya başlayınca eşimi yolladım e bebekten hamile kulodu aldirdim
Hımm o zmn hiç gitme daha iyi tabi benm evimin altında kocaman bebek mağzası var ben ilk hamile oldugumu öğrendiğimde hemen ugradım normalde o kdr önünden gecerim hiç işim olmazdı doktordan cıkınca da babymal var yine baya büyük yani biraz denk gelince fırsatı değerlendiriyorum inş yakın zamanda gitmeye başlarız rahatca
Cnm benmde öle günde 3 kere çamasır değiştiriyorum hatta yetmiyor diye selpak koydum oda tahriş etti sürekli ıslak kalmasından asırı derecede rahatsızım sordum doktora tarif de ettim bana fitil bile vermedi hala öle devam ediyor sürekli sil sil valla acımaya başladı kremde kullanamıyoruz bide böle normal zamandaki akıntı gibide değil daha sulu eğer mantar enfeksiyon yoksa cok kafana takma hepde ben cvblıyorum bu sorunu ama tatmin olmuyorsun benden anladım ben
Aşk olsun deme öyle kırılırım valla boyum kısa diye arkalarda kalıyorum herhal pek görünmüyorum ben
Valla canım mantar belirtilerim yok sadece akıntım var herkes yaşıyorsa paniklemeyeceğim ama tek ben yaşıyorsam yarın bi doktorun kapısını tıklatayım diyordum
Aşk olsun deme öyle kırılırım valla boyum kısa diye arkalarda kalıyorum herhal pek görünmüyorum ben
Valla canım mantar belirtilerim yok sadece akıntım var herkes yaşıyorsa paniklemeyeceğim ama tek ben yaşıyorsam yarın bi doktorun kapısını tıklatayım diyordum
Ahah bazen banada cvb verilmşyo kaynıyor arada Bi kaç kişi yazınca nasılsa yazıldı diye yazmıyolardır belki Walla söle söleyim ben kendmi bildim bileli akıntım vardı ZTen ama 3 katına cıktı ama bi arkadasım var su an 10 haftalık hamile hergün arıyo beni normalde hiç akıntısı olmayan biriydi sürekli ıslak normalmi diyo günde 5 kere filan en son tatmin olmamıs doktoru aramıs doktorlarımız aynı bu arada oda aynısını sölemiş arama yazma imkanın varsa tabi yine ara için rahat etsin ben engel olmus gibi olmayın sonrada üzülürüm ama bizde durum böle
Yok cnm Ankara ya normalde arastırırım filan ama benm doktorum önerdi yapsın ben güveniyorum diye bende itiraz etmedim kendme ilgili bsy olsa dahabuygununu merhaba bulurdum heralde