2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yani bilgisi filan iyi sakin Bi adam pek candan gelmesede soguk biraz ben iletişime önem veren biriyim herkese aynı gelmez ama güvenilir hissiyatını veriyor
Ben de doktorda hiç candanlık, konuşkanlık filan aramıyorum mesela (kuaförün de konuşmayanını severim :)). Eyüp Ekici de çok iyi bir doktor ama yorumlarını okuduğumda sadece 20 dk baktı diye şikayet eden gördüm. Herkesin beklentisi farklı gerçekten. Sakinse, seni de acele ettirmeden tüm sorularını dinliyorsa ve açıklamaları tatmin ediciyse bence çok iyi.

Aynen her soruna cvb veriyor ve sakin panikletevek sekilde konusmuyor o önemli bncede ama ben biraz samimiyet severim işte rahat olabilmek için

Bana da özel de ki doktorum gel yönlendiricem demişti bende bekliyorum bakalım ne fiyat çıkartılacaklar devlete gittim onlar yapmıyormuş başka hastanelere yönlendirdi orda da randevu bulmak ne mümkün
Maalesef ben devletten sağlık hizmeti beklemeyi uzun süre önce bıraktım. Sağlık politikaları hedefe ulaştı da denebilir. İmkan varsa veriyorum parayı alıyorum hizmeti. Devletten şöyle hizmet alıyorum, fakülte hocalarının muayenehanesine gidiyorum. Onlar tetkikleri üniversite hastanesinde yaptırıyor. Hocanın referansıyla gidince herkesin 2-3 ay sıra beklediği tahlilleri ertesi gün yaptırabiliyorsun.

Bide kızlar birşey sorucam az önce aylar sonra ilk defa istifra ettim aç karnına uyanır uyanmaz kasıklarım ağrıdı istifra ederken belime kadar vurdu normal midir
Normalde kan hapını gece yatarken alıyordum . Eşim sabah aç karınla emilimi daha iyi fln dedi diye bu sabah aç karınla aldım . On dk sonra öğürme , kusma ... kasıklarım, belim , başım her yerim ağrıdı

Enfeksiyon veya mantardan kaynaklı da olabiliyor şu gibi akıntı ilk hamileliğimde yaşadım geçmek bilmiyordu..

Bol su içmen lazım kuzum..

Yarın randevum var nihayet bebişim hakkında detaylı Bilgi alacağım yalnız çocukları bırakacak yer yok, gideceğim yerde mesafeli inşallah ceza fln yazmazlar
oy hadi bakalım canım benim inşallah çok güzel haberler duyacaksın bende gidicem inşallah

taydin hoşgeldin seni merak ettim eskilerden bi kaç arkadaş bayadır girmiyor @eleysu @ercelf
Hoşbulduk tatlım iyiyim çok şükür, arada birseylerle uğraşmaya dalıyorum diğer herşeyi unutuyorum

Ben istanbuldayım . Haseki de yok mesela , orasıda eğitim Araştırma hastanesi . Eşime ayarla dedim . Baksın biryer bulsun artık
Aman İstanbul'da devletlerde o randevuları kimler alıyor hiç bilmiyorum. Taa Şubat'ta ilk kanuniye gitmiştim, doktorum hemen ikili için randevu al dedi, gittim dolu dediler. Sonra da korona girince araya bir daha hastaneye gitmedim.

Hatun işi cozmussun

Aç karnına emilimi daha iyi. Ancak tiroid hapı ve süt ürünleri emilimi azaltıyor. Ben sabah tiroid hapı içtiğim için akşam yoğurt vs yemeyeceksem aksamustu içiyorum. Yemekte süt ürünü olacaksa gece yatmaya yakın içiyorum. En son geçen ay tahlillerde çıkan ferritin sonucuma hayran kaldı doktorum. Düzenli omepa VM ile birlikte venatura demir takviyesi kullanıyorum

hiç kaygılanma canım 4. aydan sonra akıntı artıyor. doktor ultrasonla bakınca suyun azalı azalmadığını söylüyor. içini ferah tut.

Audreyhorne bu arada eklemeyi unuttum bu kdr akıntıya ragmen amniyo sıvım üstü sınıra yakın cıktı onuda ekleyim bende korkuyıdum acaba azmı sıvımı geliyor diye ama detaylıda fazla bile cıktı

eşim sağolSun ferrumları doldurdu . Bitsin venatura alacağım . D vitaminini kullanıyordum çocuklara

Ben sabah aç karnına alıyorum doktor öyle kullanmam gerektiğini söylemişti ama daha ilacı bile içmeden fırladım yataktan tuvalete karnım çok sert oldu korktuk açıkçası

sen nereye gideceksin detaylı için
Bahçeşehir de özel bir Muaynehane, doktorum yönlendirdi. Memorial dan fiyat alınca baya iyi geldi altan beye 11. haftada gitmiştim :) baya detaylı bilgi verip inceliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…