2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nerde yaptırıyorsun . Yarın dr uma gittiğimde o da söylecektir bir yer . Evet uygun senin fiyat . Dört sene önce tavsiye ettiği yer 750 TL idi
Ankara'da Eyüp Ekici'ye gideceğim. Benim doktorumla anlaşmalı fiyatı mı, normal fiyatı mı bilmiyorum. Aramaya değer. Bir de Ali İpek var, ona gitmeyi düşünüyordum ama aynı gün 4 kez aradım muayenehanesini ulaşamadım, ben de uğraşmadım daha fazla.

Bende ali ipek e yaptırdım oda benm doktoumla anlasmalıydı

Bilsem sana ayarlardım hemen

Bende ali ipek e yaptırdım oda benm doktoumla anlasmalıydı
Daha önceki gebeliğinde ona muayene olan arkadaşım çok övdüğü için ben de ona yaptırmak istiyordum ama dediğim gibi ulaşamadım. Umarım sen de memnun kalmışsındır.

Benimde perşembe randevum.Cinsiyet bellimiydi senin ay bi kızın olsu istedim iki oğlandan sonra sağlıklı olsunlarda
Cinsiyet erkek olabilir sağlıklı olsunlar inşallah bende cinsiyeti çok merak ediyorum . Tam göremedi birde kanama için gitmiştim çok cinsiyetinide düşünemedim o an .

En uygun benim doktor herhalde muayenehaneye geliyormuş perinatolog kendi hastalarına 350 dedi doktor muayene ücretide almayacakmış

Cinsiyet erkek olabilir sağlıklı olsunlar inşallah bende cinsiyeti çok merak ediyorum . Tam göremedi birde kanama için gitmiştim çok cinsiyetinide düşünemedim o an .
Sağlıklık olsunlarda kısmet.3 oğlanla uğraşıcan demek .

Sana cinsiyet ile ilgili Bilgi verildi mi saat kaçta randevun benimkisi beşte gün uzun gelecek
Yok ben en son 19 martta ikili teste gitmiştim cinsiyet söylemedi korona yüzünden 2 aydır gitmiyorum.Kızım dörtgözle bekliyor kız istiyor oğlumda oğlan istiyor .herkes rüyasında kızım olacağını görmüş ben oğlum olduğunu gördüm.çin takvimi ve Necla34 kız dedi bakalım artık 21 haftalık oldum zaten detaylı ultrason artık öürenitiz heralde.

Yarın detaylı ultrasonum var. 500 tl ödeyeceğiz. Maalesef bu fiyatlar normal, hatta ucuz bile. C Cikilop1 R rnp06 M mertur
Bana da özel de ki doktorum gel yönlendiricem demişti bende bekliyorum bakalım ne fiyat çıkartılacaklar devlete gittim onlar yapmıyormuş başka hastanelere yönlendirdi orda da randevu bulmak ne mümkün

Hadi hayırlısı inşallah . Sana kızda olur, erkekte

Bide kızlar birşey sorucam az önce aylar sonra ilk defa istifra ettim aç karnına uyanır uyanmaz kasıklarım ağrıdı istifra ederken belime kadar vurdu normal midir

Daha önceki gebeliğinde ona muayene olan arkadaşım çok övdüğü için ben de ona yaptırmak istiyordum ama dediğim gibi ulaşamadım. Umarım sen de memnun kalmışsındır.
Yani bilgisi filan iyi sakin Bi adam pek candan gelmesede soguk biraz ben iletişime önem veren biriyim herkese aynı gelmez ama güvenilir hissiyatını veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…