- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Ayyy diyete bile razıyım bizim yöntem hiç iyi diil başka bişey bulalım kilo vermek için
Ilaç kullanmadığım hafta kilo veriyordum ben de valla ilk aylarda.Ben hala hamile kaldigim kiloya çıkmadım ama az kaldı Bi tesellimiz olmasın mi ama Kusmaktan korkmasam çok güzel yöntem aslında
Günde 1 2taneden bişiy olmaz ama son ay kasılmaları kolaylaştırsın diye doktorlar günde 10 tane öneriyor.Ben 1 haftada bir paket bitirdimhiç bir sıkıntı yaşamadım tam olarak zarari ne acaba?
Öğrendiğim iyi oldu artık almam çok seviyorum görünce dayanamayıp yiyiyorumGünde 1 2taneden bişiy olmaz ama son ay kasılmaları kolaylaştırsın diye doktorlar günde 10 tane öneriyor.
oğlum yeni doğduğunda tabi o zamanlar sürekli uyuyor filan eşim dedi ki bu evden bebek hiç eksik olmasın ben de yeni doğum yapmışım travmam geçmemiş daha asla diyordum gel zaman git zaman bizim oğlan büyüdü eşim bu devirde tek çocuk yeterli hiç kardeşe gerek yok hallerine büründü, zor ikna ettim adamı ikinciye düşün artık
Benim 1 tane var 2 tane yolda eşim hala yine yaparız diyorbizimki de uykuya hiç dayanamaz ki biliyorum bebek doğduktan sonra fikri değişcek biliyorum yani benim hamilelikten önce 4 çocuk isteğim vardı. Bi tanenin yarısındayım daha çok korktum valla çok zormuş ben hedefimi değiştim eşim hâlâ 4 diyo he he diyorum
Bilmiyorum artık bizi kandırdılar dediler ki 3 ayda bitiyor bulantı. HaniAyyy diyete bile razıyım bizim yöntem hiç iyi diil başka bişey bulalım kilo vermek içinKusmak mahvediyo beni ya ki herkesi mahveder çok kötü hayat enerjim sönüyo. Muayenede benden önceki kadın benimle aynı haftadaydı o da mide bulantısından şikayet ediyodu heh dedim yalnız değilmişim demek
Evet canım bu yazmıyor sadece D3 yazıyor çok teşekkür ederimBenimki de bu doğsun bir daha yapalım diyo tamam hemen yapalım diyorum ben deBu 9 yılda geldi ikinci de menapoza girmeden gelirse ne ala basım üstüne
K2 olsa yazar üstünde. Seninki yalnız D3 tür.
https://www.hepsiburada.com/ocean-d3-k2-20ml-damla-pm-HB00000IS7U4
Ben bi ara yedim bi kaç tane yiyordum bişey olmadı şükürKızlar hurma yiyen var mı ya kimisi zararlı diyo kimisi yararlı ben günde Bi tane yedim bişe olmadı ama bırakim mi yemeyi acaba
Kandırdılar ☹ hayır 3 aydan sonra bitmiyo deseydiler bari ümit etmezdik ama biz de hemen inandıkBilmiyorum artık bizi kandırdılar dediler ki 3 ayda bitiyor bulantı. Hani
Sen yine iyi, ben kusunca panikliyorum eşimi annemi dikiyorum başınaBir de eşim söylüyor sonradan ne zaman bitecek deyip duruyormuşum Şimdi gülüyorum ama çekilecek şey değil aslında.
Ayy valla inşallah hayırlısıyla bitsin şu bulantı olayı da Allah hamilelere kolaylık versin. Anne olmaz zor belli ki.
Bakıyorum hemen canımhangi çin takvimine baktın canım?ben otomatiklere baktım adresi calculteworld olanda erkek çıktı yani yanlış çıktı, cintakvimi. gen.tr doğru çıktı kızım olacak, sana zahmet bir cintakvimi.gen.tr'den bakıp söylermisin? Bazı takvimler 1 yaş ekliyor bazıları eklemiyor ondan farklı çıkıyor.
Baktım canım yine erkek yazıyor ama doktor kız dedi 2 doktora gittim biri özel diğeri devlet ikiside kız dedihangi çin takvimine baktın canım?ben otomatiklere baktım adresi calculteworld olanda erkek çıktı yani yanlış çıktı, cintakvimi. gen.tr doğru çıktı kızım olacak, sana zahmet bir cintakvimi.gen.tr'den bakıp söylermisin? Bazı takvimler 1 yaş ekliyor bazıları eklemiyor ondan farklı çıkıyor.
Kuzum ben 13- 14 haftaya kadar çektim bulantıları prilamı sadece 1 hafta kullandım kestim çok şükür geçmişti bıraktığım da ilk bi kaç gün yine istifra ettim ama bittiKandırdılar ☹ hayır 3 aydan sonra bitmiyo deseydiler bari ümit etmezdik ama biz de hemen inandık
İnşAllah biter kuzum ya öyle valla
Benim doktorum kendisi oluşturdu radyolog randevumu önce ben ultrasonda bakıcam sonra detaylıya inersin sonra tekrar yanıma gelirsin dedi haftaya 22+3 de gideceğim bendeDoktoruma yazdım radyolojiye de göndereceğim dedi radyolojiden ayrı bir randevu alıyo muyuz acaba onu anlamadım
Selam hanımlar, çok fena kalça ağrısı çekiyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum resmen çok acıyor. Bi bilgisi olan var mıdır acaba
Özel muayenehanede yaptırdım. Sanırım 20 dk. civarı sürdü ama emin de değilim. Benim kontrolümü yapan doktor kendi yaptığı detaylı ultrasonda daha uzun bakmıştı. Ama rahim boyundan plasentaya kadar her şeye bakmış o arada :))Gözün aydin canim sende atlattin siza bizde ne kadar sure bakti acaba bide devlet mi yapti özel mi
İyiymiş senin canım şükretme sebebi inan ki. Bugünkü doktor bana hem prilam yazdı hem başka bi ilaç hem de gaviscon bişey. Düzenli kullan bitecek dedi hadi inşAllah dedimKuzum ben 13- 14 haftaya kadar çektim bulantıları prilamı sadece 1 hafta kullandım kestim çok şükür geçmişti bıraktığım da ilk bi kaç gün yine istifra ettim ama bitti
Gaviscon banada verdi kuzum miğdem ekşiyor diye içince rahatlatıyor zaten salçalı birşey yiyemiyorum hemen miğdem yanıyor yemeklere bile artık domates püresi koyuyorumİyiymiş senin canım şükretme sebebi inan ki. Bugünkü doktor bana hem prilam yazdı hem başka bi ilaç hem de gaviscon bişey. Düzenli kullan bitecek dedi hadi inşAllah dedim
Ben de salçalı baharatlı hiç yiyemiyorum artık eşim de tam tersi çok seviyor kendime ayırıp ona öyle yapıyorum ya da o yapıyo bana ayırıyo. Senin baş ağrın geçti mi bu arada ? Migren felan mı varGaviscon banada verdi kuzum miğdem ekşiyor diye içince rahatlatıyor zaten salçalı birşey yiyemiyorum hemen miğdem yanıyor yemeklere bile artık domates püresi koyuyorum
Yok kuzum bende migren ara da bi tutuyor sadece aksine baş değil de diş problemiyle uğraşıyorum bu sıralar kırık diş hava alıyor doktora gittim bakmadı bile sadece ağrı kesici ve antibiyotik verdi onu içmedim ben olur ne olmaz diye , sadece çok çok ağrıdığında dayanamayacak kadar şiddetli olursa ağrı kesici içiyorum 3 gün götürüyor o beni , sen ne yaptın detaylı ultrasona gidecek misinBen de salçalı baharatlı hiç yiyemiyorum artık eşim de tam tersi çok seviyor kendime ayırıp ona öyle yapıyorum ya da o yapıyo bana ayırıyo. Senin baş ağrın geçti mi bu arada ? Migren felan mı var
Anladım canım çok geçmiş olsun. 3 aydan sonra çekiliyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ya da müdahale edilemiyor mu kanal tedavisi dolgu felan. Diş ağrısı çok kötü ya bilirim. Tüm vücut ağrıyı hisseder yani sadece diş değil.Yok kuzum bende migren ara da bi tutuyor sadece aksine baş değil de diş problemiyle uğraşıyorum bu sıralar kırık diş hava alıyor doktora gittim bakmadı bile sadece ağrı kesici ve antibiyotik verdi onu içmedim ben olur ne olmaz diye , sadece çok çok ağrıdığında dayanamayacak kadar şiddetli olursa ağrı kesici içiyorum 3 gün götürüyor o beni , sen ne yaptın detaylı ultrasona gidecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?