2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ilaç kullanmadığım hafta kilo veriyordum ben de valla ilk aylarda. Ben hala hamile kaldigim kiloya çıkmadım ama az kaldı Bi tesellimiz olmasın mi ama Kusmaktan korkmasam çok güzel yöntem aslında
Ayyy diyete bile razıyım bizim yöntem hiç iyi diil başka bişey bulalım kilo vermek için Kusmak mahvediyo beni ya ki herkesi mahveder çok kötü hayat enerjim sönüyo. Muayenede benden önceki kadın benimle aynı haftadaydı o da mide bulantısından şikayet ediyodu heh dedim yalnız değilmişim demek

bizimki de uykuya hiç dayanamaz ki biliyorum bebek doğduktan sonra fikri değişcek biliyorum yani benim hamilelikten önce 4 çocuk isteğim vardı. Bi tanenin yarısındayım daha çok korktum valla çok zormuş ben hedefimi değiştim eşim hâlâ 4 diyo he he diyorum

Benim 1 tane var 2 tane yolda eşim hala yine yaparız diyor
Derler ya bekara karı boşamak kolay gelir bizimki de o hesap

Bilmiyorum artık bizi kandırdılar dediler ki 3 ayda bitiyor bulantı. Hani
Sen yine iyi, ben kusunca panikliyorum eşimi annemi dikiyorum başına Bir de eşim söylüyor sonradan ne zaman bitecek deyip duruyormuşum Şimdi gülüyorum ama çekilecek şey değil aslında.
Ayy valla inşallah hayırlısıyla bitsin şu bulantı olayı da Allah hamilelere kolaylık versin. Anne olmaz zor belli ki.

Kandırdılar ☹ hayır 3 aydan sonra bitmiyo deseydiler bari ümit etmezdik ama biz de hemen inandık
İnşAllah biter kuzum ya öyle valla

Bakıyorum hemen canım

Baktım canım yine erkek yazıyor ama doktor kız dedi 2 doktora gittim biri özel diğeri devlet ikiside kız dedi

Kandırdılar ☹ hayır 3 aydan sonra bitmiyo deseydiler bari ümit etmezdik ama biz de hemen inandık
İnşAllah biter kuzum ya öyle valla
Kuzum ben 13- 14 haftaya kadar çektim bulantıları prilamı sadece 1 hafta kullandım kestim çok şükür geçmişti bıraktığım da ilk bi kaç gün yine istifra ettim ama bitti

Doktoruma yazdım radyolojiye de göndereceğim dedi radyolojiden ayrı bir randevu alıyo muyuz acaba onu anlamadım
Benim doktorum kendisi oluşturdu radyolog randevumu önce ben ultrasonda bakıcam sonra detaylıya inersin sonra tekrar yanıma gelirsin dedi haftaya 22+3 de gideceğim bende

Gözün aydin canim sende atlattin siza bizde ne kadar sure bakti acaba bide devlet mi yapti özel mi
Özel muayenehanede yaptırdım. Sanırım 20 dk. civarı sürdü ama emin de değilim. Benim kontrolümü yapan doktor kendi yaptığı detaylı ultrasonda daha uzun bakmıştı. Ama rahim boyundan plasentaya kadar her şeye bakmış o arada :))

Kuzum ben 13- 14 haftaya kadar çektim bulantıları prilamı sadece 1 hafta kullandım kestim çok şükür geçmişti bıraktığım da ilk bi kaç gün yine istifra ettim ama bitti
İyiymiş senin canım şükretme sebebi inan ki. Bugünkü doktor bana hem prilam yazdı hem başka bi ilaç hem de gaviscon bişey. Düzenli kullan bitecek dedi hadi inşAllah dedim

İyiymiş senin canım şükretme sebebi inan ki. Bugünkü doktor bana hem prilam yazdı hem başka bi ilaç hem de gaviscon bişey. Düzenli kullan bitecek dedi hadi inşAllah dedim
Gaviscon banada verdi kuzum miğdem ekşiyor diye içince rahatlatıyor zaten salçalı birşey yiyemiyorum hemen miğdem yanıyor yemeklere bile artık domates püresi koyuyorum

Gaviscon banada verdi kuzum miğdem ekşiyor diye içince rahatlatıyor zaten salçalı birşey yiyemiyorum hemen miğdem yanıyor yemeklere bile artık domates püresi koyuyorum
Ben de salçalı baharatlı hiç yiyemiyorum artık eşim de tam tersi çok seviyor kendime ayırıp ona öyle yapıyorum ya da o yapıyo bana ayırıyo. Senin baş ağrın geçti mi bu arada ? Migren felan mı var

Yok kuzum bende migren ara da bi tutuyor sadece aksine baş değil de diş problemiyle uğraşıyorum bu sıralar kırık diş hava alıyor doktora gittim bakmadı bile sadece ağrı kesici ve antibiyotik verdi onu içmedim ben olur ne olmaz diye , sadece çok çok ağrıdığında dayanamayacak kadar şiddetli olursa ağrı kesici içiyorum 3 gün götürüyor o beni , sen ne yaptın detaylı ultrasona gidecek misin

Anladım canım çok geçmiş olsun. 3 aydan sonra çekiliyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ya da müdahale edilemiyor mu kanal tedavisi dolgu felan. Diş ağrısı çok kötü ya bilirim. Tüm vücut ağrıyı hisseder yani sadece diş değil.
Ben detaylı yaptırmicam canım. Yani yaptıramıyorum Urfada sürekli gittiğim hastanede detaylı ultrason yok. Ben de yaptırmamaya karar verdim. Bugünkü doktor da kusursuz mu bilemeyiz ancak doğduğunda görebiliriz ama şu ultrasonda göründüğü kadarıyla bi sıkıntı yok bebekte ultrasonda kusursuz dedi. 1 ay sonra gel tekrar bakarız dedi. Baya bi de inceledi, ölçtü felan Ben de Rabbime çok şükür deyip tevekkül etmeye detaylı yaptırmamaya karar verdim. İnşAllah bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…