2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Zaten pahalıysa bende yaptırmamayı düşünüyorum 500-600 ultrasona vereceğime üstüne biraz daha ekler beşiğini alırım yavrumun amin inşallah şü mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım benim. Aynen valla mantıklı cidden çok pahalı ya aşırı pahalı yani 600 e süper bi beşik gelir be

Amin canım benim. Aynen valla mantıklı cidden çok pahalı ya aşırı pahalı yani 600 e süper bi beşik gelir be
Valla ben instagram da buldum bitane çok güzel 800 tl daha sonra normal yatağa çevrile biliyor çekmeceleri çıkınca yatağı yorganı yastığı cibinliği süsü püsü herşeyi var

Canım eğer imkanın var ise yaptırmalısın. Detaylı en gerekli test.
Allah korusun en ufak bir sorun olsa bile doğumda müdahale edebilmek adına doktorun hazır bulunması gerekir

Kandırdılar ☹ hayır 3 aydan sonra bitmiyo deseydiler bari ümit etmezdik ama biz de hemen inandık
İnşAllah biter kuzum ya öyle valla
Bunlar gebelik kandırmacaları, bebek doğduktan sonra diğerleri başlayacak uyumuyor çocuk diyeceksin kırkından sonra düzelir diyecekleri ağlıyor emmiyor diyeceksin 3 ay sonra düzene girer diyecekler tabi napıyoruz inanmıyoruz her bebeğin huyu suyu yapısı farklı olduğu için sabır ve sevgiyle büyütüp beklemeye devam ediyoruz

Canım eğer imkanın var ise yaptırmalısın. Detaylı en gerekli test.
Allah korusun en ufak bir sorun olsa bile doğumda müdahale edebilmek adına doktorun hazır bulunması gerekir
Yaptıramıyorum canım yani etraftaki özel hastanelerde yok. Bi tanesi yapıyo ama o da yine normal ultrasonla daha detaylı bakıyo sadece. Maddiyattan çok şu durumda doktor ve yaptıran hastane bulamadık. Bi de detaylıda görünen şeyler normal ultrasonla incelenirse zaten çıkıyo. Arkadaşlarımın çoğu 2 li 4lü bile yaptırmadı. Hatta birisi doktor eşi. Para tuzağı felan dedi çoğu test. Ben onları yaptırdım şükür onlar temizdi. Bunu yaptırmicam stresten başka bişey değil Allah korusun bişe çıksa doğum zamanı vwya doğumdan sonra da müdahale edilir. İnsanların hepsi detaylı ultrason mu yapyo gayet de sağlıklı doğuyo bebekleri

S
Sen bilirsin canım

Her konuda var bu kandırmacalar. Evlenirsin bi taraf haksızlık yapar anlaşamazlar ilk yıllar olur alışırsınız derler derler a derler. Derleroğlugiller
Öylee ya işte her insan nasıl farklıysa her gebelik ve her çocuk öyle farklı özel. Sabır ve sevgiyle devam

Kandırdılar ☹ hayır 3 aydan sonra bitmiyo deseydiler bari ümit etmezdik ama biz de hemen inandık
İnşAllah biter kuzum ya öyle valla
Aynen yaf 12. Haftayı iple çektik umit bağladık
Inşallah valla birbirimize dua edelim artık ama seni unutmayacağım. Dert ortağım

Neyse daha fazla korkutmayayım

Yarın sabaha bende öyle olacağım gibi şu an sağ olsun sızım sızım sızlıyor
Ay kızlar ben yarın olacağım neler oluyor ki? Çok mu acıtıyor?
Bir de sağlık ocağı senin izlemin var dedi bana yarın kan tahlilleri de yapıp bebek kalp atışını dinleyelim dediler.

Aynen yaf 12. Haftayı iple çektik umit bağladık
Inşallah valla birbirimize dua edelim artık ama seni unutmayacağım. Dert ortağım
Valla bence hatim indirsem de napsam da geçmiyo hafiflemiyo bile nımıssız Ben de seni unutmayacağım dert ortağım seni çok sevdim derttaşım canım benim

Ileride düşünürüz artık millet detaylı ultrason ne bileyim sezeryan normal dogum muhabbeti yaparken biz 9 ay bulandık.
Valla bence hatim indirsem de napsam da geçmiyo hafiflemiyo bile nımıssız Ben de seni unutmayacağım dert ortağım seni çok sevdim derttaşım canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…