Zaten pahalıysa bende yaptırmamayı düşünüyorum 500-600 ultrasona vereceğime üstüne biraz daha ekler beşiğini alırım yavrumunAnladım canım çok geçmiş olsun. 3 aydan sonra çekiliyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ya da müdahale edilemiyor mu kanal tedavisi dolgu felan. Diş ağrısı çok kötü ya bilirim. Tüm vücut ağrıyı hisseder yani sadece diş değil.
Ben detaylı yaptırmicam canım. Yani yaptıramıyorum Urfada sürekli gittiğim hastanede detaylı ultrason yok. Ben de yaptırmamaya karar verdim. Bugünkü doktor da kusursuz mu bilemeyiz ancak doğduğunda görebiliriz ama şu ultrasonda göründüğü kadarıyla bi sıkıntı yok bebekte ultrasonda kusursuz dedi. 1 ay sonra gel tekrar bakarız dedi. Baya bi de inceledi, ölçtü felanBen de Rabbime çok şükür deyip tevekkül etmeye detaylı yaptırmamaya karar verdim. İnşAllah ni sıkıntı olmaz
Amin canım benim. Aynen valla mantıklı cidden çok pahalı ya aşırı pahalı yani 600 e süper bi beşik gelir beZaten pahalıysa bende yaptırmamayı düşünüyorum 500-600 ultrasona vereceğime üstüne biraz daha ekler beşiğini alırım yavrumunamin inşallah şü mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Valla ben instagram da buldum bitane çok güzel 800 tl daha sonra normal yatağa çevrile biliyor çekmeceleri çıkıncaAmin canım benim. Aynen valla mantıklı cidden çok pahalı ya aşırı pahalı yani 600 e süper bi beşik gelir be
Canım eğer imkanın var ise yaptırmalısın. Detaylı en gerekli test.Anladım canım çok geçmiş olsun. 3 aydan sonra çekiliyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ya da müdahale edilemiyor mu kanal tedavisi dolgu felan. Diş ağrısı çok kötü ya bilirim. Tüm vücut ağrıyı hisseder yani sadece diş değil.
Ben detaylı yaptırmicam canım. Yani yaptıramıyorum Urfada sürekli gittiğim hastanede detaylı ultrason yok. Ben de yaptırmamaya karar verdim. Bugünkü doktor da kusursuz mu bilemeyiz ancak doğduğunda görebiliriz ama şu ultrasonda göründüğü kadarıyla bi sıkıntı yok bebekte ultrasonda kusursuz dedi. 1 ay sonra gel tekrar bakarız dedi. Baya bi de inceledi, ölçtü felanBen de Rabbime çok şükür deyip tevekkül etmeye detaylı yaptırmamaya karar verdim. İnşAllah bi sıkıntı olmaz
Evet canım banada öyle dedi 24’e kadar takip etme hareketlerini dedi herlde 20den sonralarda başlarız hissetmeye bizde inşAllahseninkinin cinsiyeti neydi
Bunlar gebelik kandırmacaları, bebek doğduktan sonra diğerleri başlayacakKandırdılar ☹ hayır 3 aydan sonra bitmiyo deseydiler bari ümit etmezdik ama biz de hemen inandık
İnşAllah biter kuzum ya öyle valla
Amin canım benim. Aynen valla mantıklı cidden çok pahalı ya aşırı pahalı yani 600 e süper bi beşik gelir be
Tetanozu bende daha yaptırmadım korkuyorum birazKızlar ben bugün tetanoz oldum ama 2. Dozu yaptırır mıyım bilemiyorum
Nedeni belli değildi patoloji sonuçları temiz çıkmıştı zaten düşüklerin çoğu açıklanamayan nedenlerden kaynaklanıyormuş maalesefDusugunuz neden olmuştu çok da geç bir hafta. D3 çok iyide K vitamini hiç gormemistim hamilelik vitaminleri icinde
Bende yaptırdım ve sol tarafım omzumdan kalçama felçKızlar ben bugün tetanoz oldum ama 2. Dozu yaptırır mıyım bilemiyorum
Yaptıramıyorum canım yani etraftaki özel hastanelerde yok. Bi tanesi yapıyo ama o da yine normal ultrasonla daha detaylı bakıyo sadece. Maddiyattan çok şu durumda doktor ve yaptıran hastane bulamadık. Bi de detaylıda görünen şeyler normal ultrasonla incelenirse zaten çıkıyo. Arkadaşlarımın çoğu 2 li 4lü bile yaptırmadı. Hatta birisi doktor eşi. Para tuzağı felan dedi çoğu test. Ben onları yaptırdım şükür onlar temizdi. Bunu yaptırmicam stresten başka bişey değil Allah korusun bişe çıksa doğum zamanı vwya doğumdan sonra da müdahale edilir. İnsanların hepsi detaylı ultrason mu yapyo gayet de sağlıklı doğuyo bebekleriCanım eğer imkanın var ise yaptırmalısın. Detaylı en gerekli test.
Allah korusun en ufak bir sorun olsa bile doğumda müdahale edebilmek adına doktorun hazır bulunması gerekir
Neyse daha fazla korkutmayayımTetanozu bende daha yaptırmadım korkuyorum biraz
Yarın sabaha bende öyle olacağım gibiBende yaptırdım ve sol tarafım omzumdan kalçama felç
Sen bilirsin canımYaptıramıyorum canım yani etraftaki özel hastanelerde yok. Bi tanesi yapıyo ama o da yine normal ultrasonla daha detaylı bakıyo sadece. Maddiyattan çok şu durumda doktor ve yaptıran hastane bulamadık. Bi de detaylıda görünen şeyler normal ultrasonla incelenirse zaten çıkıyo. Arkadaşlarımın çoğu 2 li 4lü bile yaptırmadı. Hatta birisi doktor eşi. Para tuzağı felan dedi çoğu test. Ben onları yaptırdım şükür onlar temizdi. Bunu yaptırmicam stresten başka bişey değil Allah korusun bişe çıksa doğum zamanı vwya doğumdan sonra da müdahale edilir. İnsanların hepsi detaylı ultrason mu yapyo gayet de sağlıklı doğuyo bebekleri
Her konuda var bu kandırmacalar. Evlenirsin bi taraf haksızlık yapar anlaşamazlar ilk yıllar olur alışırsınız derlerBunlar gebelik kandırmacaları, bebek doğduktan sonra diğerleri başlayacakuyumuyor çocuk diyeceksin kırkından sonra düzelir diyecekleri ağlıyor emmiyor diyeceksin 3 ay sonra düzene girer diyecekler tabi napıyoruz inanmıyoruz her bebeğin huyu suyu yapısı farklı olduğu için sabır ve sevgiyle büyütüp beklemeye devam ediyoruz
Aynen yaf 12. Haftayı iple çektik umit bağladıkKandırdılar ☹ hayır 3 aydan sonra bitmiyo deseydiler bari ümit etmezdik ama biz de hemen inandık
İnşAllah biter kuzum ya öyle valla
Ay kızlar ben yarın olacağım neler oluyor ki? Çok mu acıtıyor?Neyse daha fazla korkutmayayım
Yarın sabaha bende öyle olacağım gibişu an sağ olsun sızım sızım sızlıyor
Valla bence hatim indirsem de napsam da geçmiyo hafiflemiyo bile nımıssızAynen yaf 12. Haftayı iple çektik umit bağladık
Inşallah valla birbirimize dua edelim artık ama seni unutmayacağım. Dert ortağım
Valla bence hatim indirsem de napsam da geçmiyo hafiflemiyo bile nımıssızBen de seni unutmayacağım dert ortağım seni çok sevdim derttaşım canım benim
Millet çatır çatır doğururken biz doğuma da prilam alıp gideriz yine
Ileride düşünürüz artık millet detaylı ultrason ne bileyim sezeryan normal dogum muhabbeti yaparken biz 9 ay bulandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?