Adamlar la iyiki de yapmışız bunu he diyolardır. Her 2 haftada bir 56 lirayı bayılıyoruz gıkımız da çıkamaz Valla ben de çok güldüm Allah seni ya Bulantımızla ne kadan da mutluyuz barışığız
Adamlar la iyiki de yapmışız bunu he diyolardır. Her 2 haftada bir 56 lirayı bayılıyoruz gıkımız da çıkamaz Valla ben de çok güldüm Allah seni ya Bulantımızla ne kadan da mutluyuz barışığız
Mantıklı Ama bir daha hamile kalmamalıyız o zaman çünkü ilaçlar hep bize gider zararına olur ne anladım bu işten babamın markası gibi savunuyorum zaten onun dışında sorun yok
Bugün detaylı ultrasona girdim. İlk 3,5 ayda 4 kilo alıp son 1 aydır kilo almayınca aklıma takılmıştı ama bebek iri çıktı. Gerçekten o lazım olanı alıyormuş, hiç özellikle bir şey yemeye veya kilo almaya gerek yokmuş.
Artık yavaş yavaş detaylı ultrasona girenler artacak. İnşallah herkesinki güzel geçer.
Bende de öle oldu ilk 4 ayda 4 5 kilo aldım son 1 aya yakındır almadım ama bebeğim kilosu hatasıyla uyumluydu bu arada detaylıda ters bsy cıkmadı dmi ufakda olsa yazıyorlar rapora cunkü o yüzden detaylıya girecek olanlar paniklemesin
Kızlar siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben regenesis max ve trecalcid diye bi ilaç kullanıyordum doktora 6 haftadır gitmediğim için daha Demir ilacına da başlayamadım cuma gitcem ona başlarım artık. Bu trecalcid dediğim ilaç yukarıda bahsettiğim d3+k2 vitamin bulunduruyor sanırım onu bırakıcam tek başına regenesis ve Demir ilacı yeterli gelir mi ? Şimdilik bilinen bir rahatsızlığım yok.
bizimki de uykuya hiç dayanamaz ki biliyorum bebek doğduktan sonra fikri değişcek biliyorum yani benim hamilelikten önce 4 çocuk isteğim vardı. Bi tanenin yarısındayım daha çok korktum valla çok zormuş ben hedefimi değiştim eşim hâlâ 4 diyo he he diyorum
Mantıklı Ama bir daha hamile kalmamalıyız o zaman çünkü ilaçlar hep bize gider zararına olur ne anladım bu işten babamın markası gibi savunuyorum zaten onun dışında sorun yok
Kızlar aslında ben ilk gebe kaldığımda aile hekimliğine bildirmiştim ve bana dün için randevu vermişlerdi tetanoz aşısı olacaktım. Sonra 20. Haftadan sonra olayım dedim arayıp ileri tarihe aldırdım o zaman 16. Haftadan sonra olabiliyor dediler ama karar veremeyip aldırdım. Ben çalışıyorum ve idari izinler bitiyor her an çağırabilirler eğer dediğiniz gibiyse çalışmamı engelleyecek acaba gidip olsam mı ilk doz için erken olan var mı şu an 17+2 yiz
Bencede vazgec 2 bilemedin 3 orda kalmak lazım cocuk güzel eey ama yıpratır bnce ben iyi olmazsam kmseyi mutlu edemem benm yaşam felsefem bu tabi herkes farklı düşünür ona bsy diyemem
Kızlar aslında ben ilk gebe kaldığımda aile hekimliğine bildirmiştim ve bana dün için randevu vermişlerdi tetanoz aşısı olacaktım. Sonra 20. Haftadan sonra olayım dedim arayıp ileri tarihe aldırdım o zaman 16. Haftadan sonra olabiliyor dediler ama karar veremeyip aldırdım. Ben çalışıyorum ve idari izinler bitiyor her an çağırabilirler eğer dediğiniz gibiyse çalışmamı engelleyecek acaba gidip olsam mı ilk doz için erken olan var mı şu an 17+2 yiz
Masa bası çalısıyo san idare edersin cnm ama öle kol kuvvet kullanıyorsan çalısma ya engel olur yani kaldırırken zorlanıyosun bilgisayar kullanırken zorlamazsın fazla bide hangi yöne yatıyorsan o tarafa yaptırma mesela ben soluma yatarımm genelde sağa yapıldı 2 gün üstüne yatamadım