2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Neyse daha fazla korkutmayayım

Yarın sabaha bende öyle olacağım gibi şu an sağ olsun sızım sızım sızlıyor
Okadar kötü mü ya ben en son 4 sene önce yaptırmıştım hiç ağrı felan olmamıştı ama gebelikte farklı demek ki

Hahahah çok güldüm ya. Epidural icine prilam koydururuz. prilam safi bizden para kazanıyor zaten.
Adamlar la iyiki de yapmışız bunu he diyolardır. Her 2 haftada bir 56 lirayı bayılıyoruz gıkımız da çıkamaz Valla ben de çok güldüm Allah seni ya Bulantımızla ne kadan da mutluyuz barışığız

Napalim ki başka türlü zor bu durum çekilmiyor
56 senden 56 benden yeter ayda 4 tane 56 yapar garanti

Valla iyi kâr. Prilam işine mi girsek gıı köşeyi döneriz çünkü en iyi biz anlarız artık. Sorduklarında az mı içtik deriz
Mantıklı Ama bir daha hamile kalmamalıyız o zaman çünkü ilaçlar hep bize gider zararına olur ne anladım bu işten babamın markası gibi savunuyorum zaten onun dışında sorun yok

Bende de öle oldu ilk 4 ayda 4 5 kilo aldım son 1 aya yakındır almadım ama bebeğim kilosu hatasıyla uyumluydu bu arada detaylıda ters bsy cıkmadı dmi ufakda olsa yazıyorlar rapora cunkü o yüzden detaylıya girecek olanlar paniklemesin

Bnm doktorum sadece regenesis max ve demir verdi ikisini içiyorum onuda düzenli almıyorum valla kabız ediyor sürekli

4 cocuk isteği aman allahım 1 2 3 4 sayması bile zor ben basıma gelmeden önce bile 2 tane zor diyodum

Aynen yaf 12. Haftayı iple çektik umit bağladık
Inşallah valla birbirimize dua edelim artık ama seni unutmayacağım. Dert ortağım
Kıskanıyorum ama kankaaa ne yani ben bulantı yaşamıyorum diye satıldım mı şimdi şaka tabi Allah muhabbetimizi daim etsin

4 cocuk isteği aman allahım 1 2 3 4 sayması bile zor ben basıma gelmeden önce bile 2 tane zor diyodum
4 ne ki biz güney doğuluyuz kuzum en azı 4 buralarda bizim eşimle taa en baştan beri öyle 4 çocuk hayalimiz var(dı) ama ben vazgeçtim cidden zormuş

Kızlar aslında ben ilk gebe kaldığımda aile hekimliğine bildirmiştim ve bana dün için randevu vermişlerdi tetanoz aşısı olacaktım. Sonra 20. Haftadan sonra olayım dedim arayıp ileri tarihe aldırdım o zaman 16. Haftadan sonra olabiliyor dediler ama karar veremeyip aldırdım. Ben çalışıyorum ve idari izinler bitiyor her an çağırabilirler eğer dediğiniz gibiyse çalışmamı engelleyecek acaba gidip olsam mı ilk doz için erken olan var mı şu an 17+2 yiz

4 ne ki biz güney doğuluyuz kuzum en azı 4 buralarda bizim eşimle taa en baştan beri öyle 4 çocuk hayalimiz var(dı) ama ben vazgeçtim cidden zormuş
Bencede vazgec 2 bilemedin 3 orda kalmak lazım cocuk güzel eey ama yıpratır bnce ben iyi olmazsam kmseyi mutlu edemem benm yaşam felsefem bu tabi herkes farklı düşünür ona bsy diyemem

Masa bası çalısıyo san idare edersin cnm ama öle kol kuvvet kullanıyorsan çalısma ya engel olur yani kaldırırken zorlanıyosun bilgisayar kullanırken zorlamazsın fazla bide hangi yöne yatıyorsan o tarafa yaptırma mesela ben soluma yatarımm genelde sağa yapıldı 2 gün üstüne yatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…