Bencede vazgec 2 bilemedin 3 orda kalmak lazım cocuk güzel eey ama yıpratır bnce ben iyi olmazsam kmseyi mutlu edemem benm yaşam felsefem bu tabi herkes farklı düşünür ona bsy diyemem
İki tane yapınca 3. İçin karar almada zorlanmıyorsun , kısa devre oluyor herhalde sinapslarda ama dört bence de çok üç çok ideal geliyor, ne az ne çok kararında
Ay kızlar ben yarın olacağım neler oluyor ki? Çok mu acıtıyor?
Bir de sağlık ocağı senin izlemin var dedi bana yarın kan tahlilleri de yapıp bebek kalp atışını dinleyelim dediler.
Masa bası çalısıyo san idare edersin cnm ama öle kol kuvvet kullanıyorsan çalısma ya engel olur yani kaldırırken zorlanıyosun bilgisayar kullanırken zorlamazsın fazla bide hangi yöne yatıyorsan o tarafa yaptırma mesela ben soluma yatarımm genelde sağa yapıldı 2 gün üstüne yatamadım
Bende de öle oldu ilk 4 ayda 4 5 kilo aldım son 1 aya yakındır almadım ama bebeğim kilosu hatasıyla uyumluydu bu arada detaylıda ters bsy cıkmadı dmi ufakda olsa yazıyorlar rapora cunkü o yüzden detaylıya girecek olanlar paniklemesin
Tek sayfalık bir rapor, hey şeyde normal yazıyor :) Doktor çok olumlu konuştu. Tam puan veriyorum dedi. Sevinip çıktık. İnşallah herkes böyle güzel şeyler duyar.
İki tane yapınca 3. İçin karar almada zorlanmıyorsun , kısa devre oluyor herhalde sinapslarda ama dört bence de çok üç çok ideal geliyor, ne az ne çok kararında
Valla o ruh halini bilemiyorum zaten yastan dolayı istesemde yapamam 3ü heralde bide Cocukların arasında 3 4 yas olmalı en az cunkü 2 yas sendromu 3de bitiyor anca cocuk laftan 3dr anlamaya baslıyor rahat etmek adına ee smdi 3 4 senede Bi cocuk yapsam 3.yü 40da yapmam lazım oda zor
Tek sayfalık bir rapor, hey şeyde normal yazıyor :) Doktor çok olumlu konuştu. Tam puan veriyorum dedi. Sevinip çıktık. İnşallah herkes böyle güzel şeyler duyar.
O zmn harika cnm bende öle olsun istiyordum ama ufak tefek prüzleri söyleyince Bi cnm sıkıldı ama cok varmıs öle söylenen rapora yazmak zorundayım dedi cok takılmadı kendisinde bakalım stres yapmıyorum bende geçer allahın izniyle diye
Yaptıramıyorum canım yani etraftaki özel hastanelerde yok. Bi tanesi yapıyo ama o da yine normal ultrasonla daha detaylı bakıyo sadece. Maddiyattan çok şu durumda doktor ve yaptıran hastane bulamadık. Bi de detaylıda görünen şeyler normal ultrasonla incelenirse zaten çıkıyo. Arkadaşlarımın çoğu 2 li 4lü bile yaptırmadı. Hatta birisi doktor eşi. Para tuzağı felan dedi çoğu test. Ben onları yaptırdım şükür onlar temizdi. Bunu yaptırmicam stresten başka bişey değil Allah korusun bişe çıksa doğum zamanı vwya doğumdan sonra da müdahale edilir. İnsanların hepsi detaylı ultrason mu yapyo gayet de sağlıklı doğuyo bebekleri
Dediğin gibi detaylı ultrason da normal ultrason cihazıyla yapılıyor zaten. Önemli olan bakan göz. Eğer takibini yapan doktor iyiyse sorun olmaz. Detaylı ultrason 18-24 haftalar deniyor ama 30. hafta yapılmasının önünde de engel yok. İleride istersen yaptırırsın.
O zmn harika cnm bende öle olsun istiyordum ama ufak tefek prüzleri söyleyince Bi cnm sıkıldı ama cok varmıs öle söylenen rapora yazmak zorundayım dedi cok takılmadı kendisinde bakalım stres yapmıyorum bende geçer allahın izniyle diye
Valla o ruh halini bilemiyorum zaten yastan dolayı istesemde yapamam 3ü heralde bide Cocukların arasında 3 4 yas olmalı en az cunkü 2 yas sendromu 3de bitiyor anca cocuk laftan 3dr anlamaya baslıyor rahat etmek adına ee smdi 3 4 senede Bi cocuk yapsam 3.yü 40da yapmam lazım oda zor
Ayıp ediyorsun ama sen başka, ilk göz ağrı dert ortağım sensin benim Aman aman bulantın filan olmasın valla sen aklıma geldikçe maaşallah diyorum zaten Ben ilk aylarda salya sümük yatıyordum sen otobüse bile binip gezmelere gidiyordun bak aklımda kalmış, sen benim ikinci çocuktaki motivasyonumsun Biraz sürtünmem lazım
Ben seni artık daha iyi anlıyorum Aşı oldum saat 8.30'da ve şu an kolum kütük gibi oldu. Hemşire demişti de o an çok acımayınca olmaz sanmıştım. Ay evet her aile hekimliği yapmıyor ama benimki de yaptı, kan ve idrar tahlili. Bir de ödem kontrolü yaptı, kiloma baktı. Kalp atışı dinledik ufaklığımın özlemişim onu da Tansiyonum 8-5 çıktı bana düşük geldi biraz. Normalde düşük tansiyonun gebelikte böyle olması normal dedi ebemiz.
Gören de sanır ki yaşı çok
Ama yani bu bulantı işi hep böyle ise bana da 2 yeter gibi geliyor. Rahat olsa ben yaparım herhalde biraz çocuk dolduruurm evi