2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bencede vazgec 2 bilemedin 3 orda kalmak lazım cocuk güzel eey ama yıpratır bnce ben iyi olmazsam kmseyi mutlu edemem benm yaşam felsefem bu tabi herkes farklı düşünür ona bsy diyemem
Bende diyorum 4 iyidir 4 de kalcam

Baktım canım yine erkek yazıyor ama doktor kız dedi 2 doktora gittim biri özel diğeri devlet ikiside kız dedi
Demek ki hep doğru çıkmıyor benim doğru çıkınca bende aaa doğru demek demistim. Sağlıkla kucağına al canim☺

4 cocuk isteği aman allahım 1 2 3 4 sayması bile zor ben basıma gelmeden önce bile 2 tane zor diyodum
İki tane yapınca 3. İçin karar almada zorlanmıyorsun , kısa devre oluyor herhalde sinapslarda ama dört bence de çok üç çok ideal geliyor, ne az ne çok kararında

4 ne ki biz güney doğuluyuz kuzum en azı 4 buralarda bizim eşimle taa en baştan beri öyle 4 çocuk hayalimiz var(dı) ama ben vazgeçtim cidden zormuş

bizde de şuan sayı çıtasını ben çıtırdattım . Benim kuzenlerim bile tek çocuk , kendileri de bir çocuk yaptı kaldı

Ay kızlar ben yarın olacağım neler oluyor ki? Çok mu acıtıyor?
Bir de sağlık ocağı senin izlemin var dedi bana yarın kan tahlilleri de yapıp bebek kalp atışını dinleyelim dediler.
Aşı olurken hiç problem yok canım yanmadı bile benim ama 2-3 saat sonra ağrısı başladı.
bende kan verdim şdrar verdim kalp atışı dinlendi.

Yok canım malesef masa başı değil ağır bir işim var o zaman en iyisi yaptırmak 17 hafta çok erken olmaz heralde

Tek sayfalık bir rapor, hey şeyde normal yazıyor :) Doktor çok olumlu konuştu. Tam puan veriyorum dedi. Sevinip çıktık. İnşallah herkes böyle güzel şeyler duyar.

İki tane yapınca 3. İçin karar almada zorlanmıyorsun , kısa devre oluyor herhalde sinapslarda ama dört bence de çok üç çok ideal geliyor, ne az ne çok kararında
Valla o ruh halini bilemiyorum zaten yastan dolayı istesemde yapamam 3ü heralde bide Cocukların arasında 3 4 yas olmalı en az cunkü 2 yas sendromu 3de bitiyor anca cocuk laftan 3dr anlamaya baslıyor rahat etmek adına ee smdi 3 4 senede Bi cocuk yapsam 3.yü 40da yapmam lazım oda zor

Tek sayfalık bir rapor, hey şeyde normal yazıyor :) Doktor çok olumlu konuştu. Tam puan veriyorum dedi. Sevinip çıktık. İnşallah herkes böyle güzel şeyler duyar.
O zmn harika cnm bende öle olsun istiyordum ama ufak tefek prüzleri söyleyince Bi cnm sıkıldı ama cok varmıs öle söylenen rapora yazmak zorundayım dedi cok takılmadı kendisinde bakalım stres yapmıyorum bende geçer allahın izniyle diye

Dediğin gibi detaylı ultrason da normal ultrason cihazıyla yapılıyor zaten. Önemli olan bakan göz. Eğer takibini yapan doktor iyiyse sorun olmaz. Detaylı ultrason 18-24 haftalar deniyor ama 30. hafta yapılmasının önünde de engel yok. İleride istersen yaptırırsın.

Ne gördü ki? Kalpte parlaklık en sık görünen şey galiba, onu artık önemsemiyorlar. Bir çeşit kalsiyum birikmesi, bir süre sonra geçiyor diyorlar.

Kaç yaşındasın şuan da

Kıskanıyorum ama kankaaa ne yani ben bulantı yaşamıyorum diye satıldım mı şimdi şaka tabi Allah muhabbetimizi daim etsin
Ayıp ediyorsun ama sen başka, ilk göz ağrı dert ortağım sensin benim Aman aman bulantın filan olmasın valla sen aklıma geldikçe maaşallah diyorum zaten Ben ilk aylarda salya sümük yatıyordum sen otobüse bile binip gezmelere gidiyordun bak aklımda kalmış, sen benim ikinci çocuktaki motivasyonumsun Biraz sürtünmem lazım
Aşı olurken hiç problem yok canım yanmadı bile benim ama 2-3 saat sonra ağrısı başladı.
bende kan verdim şdrar verdim kalp atışı dinlendi.
Ben seni artık daha iyi anlıyorum Aşı oldum saat 8.30'da ve şu an kolum kütük gibi oldu. Hemşire demişti de o an çok acımayınca olmaz sanmıştım. Ay evet her aile hekimliği yapmıyor ama benimki de yaptı, kan ve idrar tahlili. Bir de ödem kontrolü yaptı, kiloma baktı. Kalp atışı dinledik ufaklığımın özlemişim onu da Tansiyonum 8-5 çıktı bana düşük geldi biraz. Normalde düşük tansiyonun gebelikte böyle olması normal dedi ebemiz.
Gören de sanır ki yaşı çok
Ama yani bu bulantı işi hep böyle ise bana da 2 yeter gibi geliyor. Rahat olsa ben yaparım herhalde biraz çocuk dolduruurm evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…