2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne zaman olacaksın canım benim 20.haftada ama kanama alanı geçti ama sıkıntı olur mu ki bilemedim

Benimde 20.haftada tetenoz iğnem ikinci dozuda bir ay sonrasına yazmışlar kafam karıştı benimde şimdi.. Az miktardaysa geçer inşAllah canım kendiliğinden kayboluyormuymuş birşey yapmak gerekiyormuymuş ki
Canım doktoruna bir danış istersen ben kanamadan 3 kez hastanede yattım deyince sanırım biraz da çekindiler. Senin kanama olduğunu biliyorlar mı ? Bir şey demedilerse sorun yoktur inşAllah Protein için diyetime dikkat edeceğim tuzu kesmem gerekiyor bakalım

Geçmiş olsun canım ben buz tuttum sürekli. Şu an çok daha iyi durumdayım.
Benim tansiyonuma bakmadılar bak görüyor musun zaten baksaydı benim de düşük çıkardı sanırım çünküo gün 2 kez bayılacak gibi oldum hem sıcak hem maske olunca çok daraldım.

Canım doktorumla 15gün öncesi konuştuk iğneyle ilgili kayıt yapıldımı sağlıkl ocağına diye iğneyle ilgili sen bilirsin olsanda zararı yok falan dedi bişey demedi kanamadan ötürü ama Sağlık ocağında doktoru ebesi hepsi tanıdık gene bir sorarım onlara da. İlk dozu 24temi ol demişlerdi ikinci ne zaman olur ozaman 28temi canım

Kes canım valla tuz ödem yapıyormuş bende ilerleyen zamanlarda keseyim diyorum ödem yapmasın diye

Ben de yaptırmak istemiyorum doktorum yapmamız lazım dedi bunun için de doktor değiştirmek istemiyorum
Kimse bize istemediğimiz birşeyi yaptıramaz. Açlık tokluk, insülin , 3 aylık olcturup götürün. Bunun için tabii ki doktor değiştirmeye gerek yok.
Şeker yuklemesinde verilen 50-75 Gr glikoz çok yüksek bir miktar. Kimse gün içinde o kadar şeker tuketmiyor. Bunu test etmenin alemi yok. Anne aşırı insülin salgılayarak kendi şekerini dengede tutmaya çalışıyor yükleme esnasında ama bebek savunmasız insülin salgısı olmadigi için. Annenin insulini plasentadan geçmiyor bebeğe. Aclik şekeri olcturup, her gün kahvaltıda ne yiyorsanız onu yiyip bir de tokluk olcturmek yerine böyle bir maceraya girişmek yersiz bence. Bir çok yeni nesil, fonsiyonel tıp alanında çalışan doktor da artık terketti şeker yüklemesini. Doktorlar kendilerini guncellemiyorlar diye bizi kullanmalarına izin vermemeliyiz bence. Bu konuda çalışmalar var, bulup ekleyeyim bir ara

Meraba güzel anneler iş yogunluğundan bayağı uzun zamandır takip edemiyorum. İnşallah herkes iyidir. Bugün bir kızım olacağını ögrendim çok mutluyum@Necla34 canım tahminin tuttu :)
Hayirli olsun minik kızçe kız anneleri kervanına hoş geldin

Canım bana da ebe söyledi zaten sen onlara sor istersen telefonla sor ona göre randevu ayarlarlar belki. Ben 7 sene önce 2 doz olmuştum o yüzden zaten tek doz olacağım bana 28 de bile yapabiliriz dedi ama tek doz yani 2 doz olunca öne alınır haliyle sen seninle ilgilenen ebeyle konuş zaten ratladıkları şeylerdir seni yönlendirirler

Bugün uygulamada okudum. Bu haftalarda tansiyon düşmesi olurmuş, ayakları havaya dikip yatın diyordu.
Teşekkür ederim tansiyonum hep düşük çıkıyor zaten 9/5 ama doktorum normal olduğunu söylüyor gebelikte. Hiç olmamıştı şimdiye kadar bikaç gün önce oldu daha yeni yemek yaparken oldu ayakta duramadım gözlerim karardı uzandım hemen

Tamam canım sağol ben günüm yaklaştığında bir sorarım ebeye

Dün akşam gözümden kaçmış bu canım. Çok güzel çok beğendim ben de bu sonradan yatağa çevrilebilenlerden ya da montessori alcam inşAllah

Kızlar burun kanaması yaşayan var mı ? Yani akıntı şeklinde kanama demeyelim de burnum sürekli hafif hafif kanıyo ve kuruyo. Dün doktora sormayı unuttum normal mi acaba.
Bi de varisler. Dizin altında kocaman mavi bi damar oluşmuş ve altta da morluk. Varisin ileriki haftalarda oluştuğunu biliyordum da daha erken değil mi yahu. Eskiden de vardı çok ince şimdi baya arttı. Sanmıyorum ama yapılacak bişe var mı acaba ?

Kan miktarı artınca burundaki kılcal damarlardan kanama olabiliyor. Kuzenim burnu kanayinca korkup gitti doktora, normalmiş. Benim de istifra ederken zorlanınca kanamisti bir kere. Varis bilgim dışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…