2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende oluyor canım burun da kanama arada bir geliyor sildikçe az az normal diyorlar ama

alerjin var mı benim şu sıralar zirve yaptı , akıntı gibide değil gayet kanamalı bir şekilde . Birde Hamilelikte vücuttaki kan miktarında da artış oluyor. burun kanamalarına sebep olduğu gibi varisleri de arttırıyor . Varis çorabı işe yarıyor ilerlemesini durdurabilir tabi varislerin yerine göre . Çok fazla ayakta kalmamak, gün içinde belli bir süre ayaklarını dikip uzanmak .. kabızlık bile varislerin artmasına sebep ,

Aşı bu acıtan. Yani acımıyor da sonra biraz ağrı yapıyor sadece.
Peki bu aşı zorunlu mu? Burada yapmıyorlar. Burda bana verdikleri hamilelik paketi içinde kan testi idrar testi 12.hafta ultrason ölçümü, 20.hafta detaylı ultrason ve ağustos ortasinda tekrar ultrason takibi var. Hiç tetanoz şeker yüklemesi vs söyledikleri yok. Bir de Prenatal kandan bakılan genetik test yaptırdık bebeğe 10.hafta, o da özel klinikte oldu. Başka da bir yönlendirme yok. Ben de buradan takip edip bakıyorum. Yazın Türkiye'ye gelince yaptırırım belki bunları. Şu vitamin kullan bunu yap dedikleri de yok. 35 sene önce annem nasıl hamilelik yaşadıysa 2020 yılında bende aynı yaşıyorum bu ülkede :)) hastaneye gidince doktor da bakmıyor bakanlar hemşire ve ebeler. Doğumu da onlar yaptircakmis.

Alıntılamıştım beşik fotosunu ama alıntılamamış. Aynen ben de şimdi almicam arabayı ve beşiği bakalım ne zaman alırız. inşAllah kriz felan olmaz fiyatlar artmaz
Bu zamanda heşeyi fırsata çeviriyorlar kuzum haksız kazanç yapan çok inşallah zam gelmez herşeye

gebelik izleminde bu aşı var . dr larda yaptırılması gerektiğini söylüyor . Ama burada hiçbirşey de mecburi değil bir yandan . İkili , dörtlü testi yaptırmayan , aşı yaptırmayanlarda var

Merhaba arkadaşlar midesi ekşiyen arkadaşlara tavsiyem soguk sütten 1 veya 2 yudum icerseniz 5 dakkada mide rahatlıyor .ilk oğlumda çok vardı doktor söylemişti çok iyi geldi .iki gün önce yine yaşadım iki gün denedim cok şükür geçti

Merhaba arkadaş lar. 20.haftadayim kilo alacağıma kilo veriyorum. Daha sadece 2 kilo almışım, aranızda benim gibi olan var mi korkmalı miyim

Merhaba arkadaş lar. 20.haftadayim kilo alacağıma kilo veriyorum. Daha sadece 2 kilo almışım, aranızda benim gibi olan var mi korkmalı miyim

şuan bebekler 200 -300 gr iki katıda suyu plesantası desen alınan kiloları anne alıyor aslında keşke bende almamış olsam. Diğer hamileliklerimde , ilk aylarda -6 , -8 olduğum için kilo almaya başladığımda dengeleniyordu hamilelik boyunca . Şimdi + ile başladım hiçte hoşuma gitmiyor çünkü kiloyu ben alıyorum

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim sağlıklı çok şükür..önümüzdeki haftaya ayrıntılı ultrason istedi ..corona öncesi ankara şehir hastanesine gidiyordum şimdi özele tabi özelde haliyle biraz pahalı testler..ayrıntılı ultrasonu ankara şehir hastde yaptırabilir miyim acaba?var mı aranızda ankara da olan canlar

Bende Ankaradayım canım ama önceden alınıyor baya dolu diye biliyorum randevu bulamıyorlar genelde ben muayenehaneye gidiyorum 22.haftada yapacağız demişti doktor henüz tam konuşmadık

Ben istanbulda devlet hastanesinden alayım dedim önce kadın doğum uzmanına gitmek gerkiyor sonra gerekirse randevu veriyorlarmış..
Ugrastirip randevu vermeme ihtimali de var onun için vazgeçtim devlet hastanesinden..

Ne gördü ki? Kalpte parlaklık en sık görünen şey galiba, onu artık önemsemiyorlar. Bir çeşit kalsiyum birikmesi, bir süre sonra geçiyor diyorlar.
Evet kucuk bı nokta gordu bıde bobreklerde hafif şişlik oda erkek bebeklerde cok yaygın görülğyormus

Ay ilk aylarda işe giderken mecbur bindim otobüse ama yanımdaki kadın akıyla otururken ele Bi gün ben camı actırdım açmak istemedi soguktu baya ama dedim ben kussam hava gelmezse hamile misin dedi evet dedm sonra yer değiştirdik yani böle maceralarım da cok oldu gaz sancıları tutardı otobüste

Allah Allah bunun sırrı neymiş ki acaba üst üste kız doğuran bizlerede öğrensek
Bilmem baktı erkek gibi hatun bu bundan kız anası olmaz dedi heralde zaten cinsiyet sölerkende demişti senden erkek annesi olur filan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…