2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şimdi tam olarak ne yapcaz anlamadım canım bende şeker yükletmek istemiyorum yaptırmıcam yukarıda açlık tokluk insilün 3 aylık ölçtürüp götürün demişin o nasıl oluyor mantık yürütemedim

Alerjim yok canım. Benimki kan miktarındaki artıştan heralde. Ayy yaz da geldi bu havalarda da giyilmez ki varis çorabı urfa çok sıcak şimdiden. Nasıl giyicem pişerim
Bu zamanda heşeyi fırsata çeviriyorlar kuzum haksız kazanç yapan çok inşallah zam gelmez herşeye
İnşAllah gelmez canım

Selam hanımlar, çok fena kalça ağrısı çekiyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum resmen çok acıyor. Bi bilgisi olan var mıdır acaba
Bel ağrısı normal canım. Rahim büyüdüğü için bel kemiğine baskı yapıyor. Ve benim takip ettiğim uygulamada sürekli egzersiz videoları atıyolar. İnternette çelenk duruşu ve hamile squatı felan yazarsan çıkar o egzersizleri yapabilirsin canım sağlığın müsaitse.

Selam kızlar detaylı usg den geldim.Her şeyi normal sınırlarda çıktı çok şükür.357 gr olmuş Necla34 bende yanıldın tatlım kız demiştin Allahın izniyle 2.oğlum geliyor.
Çok şükür gözün aydın canım. A anidefteri bize bi anket daha mı eklese acaba Necla34 kimde yanıldı kimde tuttu. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak tutma yüzdesi çıkartalım

Alerjim yok canım. Benimki kan miktarındaki artıştan heralde. Ayy yaz da geldi bu havalarda da giyilmez ki varis çorabı urfa çok sıcak şimdiden. Nasıl giyicem pişerim

İnşAllah gelmez canım

giyilmez hakkaten o zaman çok uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et gün içinde ayaklarını yukarı kaldır uzan

Aynen canım çok haklısın. Dün gittiğim doktor çok tecribeli ve çok iyi bi doktor daha önceden tanıyorum, biliyorum. O bir ay sonra gel daha detaylı bakacam diyince öyle bi karar verdim. Bence de doktor detaylı bakarak ilgilense eğer şartlar müsait değilse başka doktora gitmeye gerek yok. Zaten 12.haftada bile detaylı yapan var yani 12-18-20-22 haftada dediğin gibi 30 da bile yapan doktor var. Doktora güvenip öyle karar vermek lazım

Çok şükür gözün aydın canım. A anidefteri bize bi anket daha mı eklese acaba Necla34 kimde yanıldı kimde tuttu. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak tutma yüzdesi çıkartalım
Benim takip ettiğim kadarıyla 2 .3 kişide yanıldı okadar usgler bile yanılıyo rahat 20 kişiyi falan bildi

Bende seninle ayni fikirdeyim eve seker aleti aldim ignedende korkuyorum ama denicem

Daha fazla kişi var bence hem bildiği hem yanıldığı kaç kişi acaba merak ettim ama aynen canım bildiği çok kişi var
Canim her zman diyorum ilk ultrasonlardan itibaren atanlarda yanilma payim yok ama doktorlar bile yaniliyor şimdiye kadar 4 yada 5 kişide yanildim geçmez bence

Canim her zman diyorum ilk ultrasonlardan itibaren atanlarda yanilma payim yok ama doktorlar bile yaniliyor şimdiye kadar 4 yada 5 kişide yanildim geçmez bence
Tabi canım onun için demiyorum ya tabiki doktorlar bile yanılıyor yani sadece istatiki bi bilgi çıkaralım istedim. Bende yanıldın onu biliyorum ama bende doktor da yanıldı zati hislerim yanılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…