2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Normal karından bakıp sölüyor normali 2.5 cm sanırım artık vajinal usg ye gerek yok diye biliyorum tabi gerekli oldugu durumlar oluyordur illaki ama karından bakınca görünüyo cnm
Çok sevindim inşAllah yarın alttan bakılmasını gerektirecek bi durum çıkmaz Heyecandan uyuyamadım güzel haberlerle dönüp burda sizlerle paylaşmayı istiyorum

Çok sevindim inşAllah yarın alttan bakılmasını gerektirecek bi durum çıkmaz Heyecandan uyuyamadım güzel haberlerle dönüp burda sizlerle paylaşmayı istiyorum
Benimde 12 haziranda oteki cocuklarimda girmedim daha doğrusu o zamanlar benim gittiğim devlet hastanesi yapmiyordu ozelde cok para istiyordu onun için ilk defa gircem bende hayirlisi allahtan ama ayrintili olunca insan hecan yapiyor hayirli haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar cok güzel indirim yapmişlar bakin istedimbebişmoda.com

Eklentiler

• Screenshot_20200522-035401_Chrome.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 39
Aynen şuan sıra bekliyorum ve aynı zamanda bebişte aşağıdan tekmeliyor eşime çocuk teste girecem diye heyecan yaptı diyorum

Teşekkür ederim Melodiaa Kaç gün sonra geçiyor bu ağrı peki, sol tarafıma yatmayı şimdiden özledim.
Ay aman dikkat et ya bir de kan verirken tansiyon düşüyor illa ki. Eşim kapıda elinde meyve suyu ile bekliyordu benim
Ama şu maske beni de çok bulantıyor, hiç sevmiyorum çenemde duruyor bazen
Senin sonuçlar enabızda görünüyor mu peki? Benim değerler normal yazıyor ama değer yazmıyor. Görünmüyor değerlerin kaç olduğu.
Sağlık ocağı takip ediyor ama yapmak istemiyorum desem karışmazlar herhalde Neresi ki orası, gevşekmiş bir hayli. Ben de duymuştum birinden yine, burada sürekli ultrason bile yapmıyorlar doğuma gideceğim artık sonrakine diye. Ama çok gerekli şeyler olsa isterlerdi senden de boşver.
Ayy ne iyiymiş kız. Ben de çok istiyordum böyle toplu taşımada yer versinler. İlk durakta binmesem bile yer bulabileyim Yaşlı teyzeler başıma dikilemesin
Dün sağlık ocağında beni bekletmediler, öncelik vamrış meğer. Ona bile nasıl mutlu oldum.

Canım dün ağrı iyiydi ama gece tekrar arttı. Sanırım 3-4 gün sürecek böyle.
48 saat geçmeden sonuçlar çıkmıyor o yüzden hiç bakmadım ama evet e devlette görünüyor. Değer yazmıyorsa daha çıkmamıştır

İrlandada yasiyorum. Temel şeyleri yapıyorlar. Kan testinde yaptılar ama sonucunda eksik birşey varsa söylüyorlar hersey normalde sonucu haber bile vermiyorlar.

Hmm bizim hemşire ebemiz de 3 4 gün sürecek demişti, neyse bekleyelim bakalım.
Seninkiler çıkmıştır belki 2 gün olmadı mı :/
İrlandada yasiyorum. Temel şeyleri yapıyorlar. Kan testinde yaptılar ama sonucunda eksik birşey varsa söylüyorlar hersey normalde sonucu haber bile vermiyorlar.
Belki yetiyordur temel şeyler de biz fazla pimpirikliyizdir Türk anneleri

Hayırlı olsun canım
Bende bundan korkuyorum Bakalım 8 haziranda detaylıda belli olacak herşey.

Gözün aydın canim oğlusun hayirli olsun bundan sonra degismez artik yuzde 100 se

E çünkü ilgi çekici pozlar onlar, doktorlar o pozların fotoğrafını çekip veriyor ana babalara. Takılmayın ufak şeylere, doktor iyi dediyse iyidir. Tadını çıkarın bu zamanların.

Detaylı ultrasondan geldim kızlar Allah a şükür hiç bir sıkıntımız çıkmadı bebeğin organları ve gelişimi çok iyiymiş. Plasenta yukarıda iyi bi konumdaymış. Rahim ağzı uzunluğu 42 mm çıktı doktor çok iyi dedi. Amnion sıvısı normal sınırlarda çıktı fazla veya az değilmiş şükür.
Tetanoz aşısını da 27.hafta gibi olucam tek doz aşı
Demir ilacı ve magnezyum ilacı verdi onu anlamadım benim kramp veya kasılma problemim yoktu ama tedbir amaçlı verdi zararı olmaz faydası olur ilerde erken gelişebilecek kasılmaları engelliyormuş bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…