- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Çok sevindim inşAllah yarın alttan bakılmasını gerektirecek bi durum çıkmazNormal karından bakıp sölüyor normali 2.5 cm sanırım artık vajinal usg ye gerek yok diye biliyorum tabi gerekli oldugu durumlar oluyordur illaki ama karından bakınca görünüyo cnm
Benimde 12 haziranda oteki cocuklarimda girmedim daha doğrusu o zamanlar benim gittiğim devlet hastanesi yapmiyordu ozelde cok para istiyordu onun için ilk defa gircem bende hayirlisi allahtan ama ayrintili olunca insan hecan yapiyorÇok sevindim inşAllah yarın alttan bakılmasını gerektirecek bi durum çıkmazHeyecandan uyuyamadım güzel haberlerle dönüp burda sizlerle paylaşmayı istiyorum
Aynen şuan sıra bekliyorum ve aynı zamanda bebişte aşağıdan tekmeliyorBenimde 12 haziranda oteki cocuklarimda girmedim daha doğrusu o zamanlar benim gittiğim devlet hastanesi yapmiyordu ozelde cok para istiyordu onun için ilk defa gircem bende hayirlisi allahtan ama ayrintili olunca insan hecan yapiyorhayirli haberlerle gelirsin inşallah
Teşekkür ederim MelodiaaGeçmiş olsun canım ben buz tuttum sürekli. Şu an çok daha iyi durumdayım.
Benim tansiyonuma bakmadılar bak görüyor musunzaten baksaydı benim de düşük çıkardı sanırım çünküo gün 2 kez bayılacak gibi oldum hem sıcak hem maske olunca çok daraldım.
Sağlık ocağı takip ediyor ama yapmak istemiyorum desem karışmazlar herhaldePeki bu aşı zorunlu mu? Burada yapmıyorlar. Burda bana verdikleri hamilelik paketi içinde kan testi idrar testi 12.hafta ultrason ölçümü, 20.hafta detaylı ultrason ve ağustos ortasinda tekrar ultrason takibi var. Hiç tetanoz şeker yüklemesi vs söyledikleri yok. Bir de Prenatal kandan bakılan genetik test yaptırdık bebeğe 10.hafta, o da özel klinikte oldu. Başka da bir yönlendirme yok. Ben de buradan takip edip bakıyorum. Yazın Türkiye'ye gelince yaptırırım belki bunları. Şu vitamin kullan bunu yap dedikleri de yok. 35 sene önce annem nasıl hamilelik yaşadıysa 2020 yılında bende aynı yaşıyorum bu ülkede :)) hastaneye gidince doktor da bakmıyor bakanlar hemşire ve ebeler. Doğumu da onlar yaptircakmis.
Ayy ne iyiymiş kız.Ay ilk aylarda işe giderken mecbur bindim otobüse ama yanımdaki kadın akıyla otururken ele Bi gün ben camı actırdım açmak istemedi soguktu baya ama dedim ben kussam hava gelmezse hamile misin dedi evet dedm sonra yer değiştirdik yani böle maceralarım da cok oldu gaz sancıları tutardı otobüste
Hangi pozisyon normal değil ki?19+6haftalık erkek çocuga gebeyim bugün ilk defa bebegim sırtüstü dönüktü ultrason da doktor 15 güne detaylı ultrasona çagırdı sizce normal mi o pozisyonu
Canım dün ağrı iyiydi ama gece tekrar arttı. Sanırım 3-4 gün sürecek böyle.Teşekkür ederim MelodiaaKaç gün sonra geçiyor bu ağrı peki, sol tarafıma yatmayı şimdiden özledim.
Ay aman dikkat et ya bir de kan verirken tansiyon düşüyor illa ki. Eşim kapıda elinde meyve suyu ile bekliyordu benim
Ama şu maske beni de çok bulantıyor, hiç sevmiyorum çenemde duruyor bazen
Senin sonuçlar enabızda görünüyor mu peki? Benim değerler normal yazıyor ama değer yazmıyor. Görünmüyor değerlerin kaç olduğu.
İrlandada yasiyorum. Temel şeyleri yapıyorlar. Kan testinde yaptılar ama sonucunda eksik birşey varsa söylüyorlar hersey normalde sonucu haber bile vermiyorlar.Teşekkür ederim MelodiaaKaç gün sonra geçiyor bu ağrı peki, sol tarafıma yatmayı şimdiden özledim.
Ay aman dikkat et ya bir de kan verirken tansiyon düşüyor illa ki. Eşim kapıda elinde meyve suyu ile bekliyordu benim
Ama şu maske beni de çok bulantıyor, hiç sevmiyorum çenemde duruyor bazen
Senin sonuçlar enabızda görünüyor mu peki? Benim değerler normal yazıyor ama değer yazmıyor. Görünmüyor değerlerin kaç olduğu.
Sağlık ocağı takip ediyor ama yapmak istemiyorum desem karışmazlar herhaldeNeresi ki orası, gevşekmiş bir hayli. Ben de duymuştum birinden yine, burada sürekli ultrason bile yapmıyorlar doğuma gideceğim artık sonrakine diye. Ama çok gerekli şeyler olsa isterlerdi senden de boşver.
Ayy ne iyiymiş kız.Ben de çok istiyordum böyle toplu taşımada yer versinler. İlk durakta binmesem bile yer bulabileyim Yaşlı teyzeler başıma dikilemesin
Dün sağlık ocağında beni bekletmediler, öncelik vamrış meğer. Ona bile nasıl mutlu oldum.
Hmm bizim hemşire ebemiz de 3 4 gün sürecek demişti, neyse bekleyelim bakalım.Canım dün ağrı iyiydi ama gece tekrar arttı. Sanırım 3-4 gün sürecek böyle.
48 saat geçmeden sonuçlar çıkmıyor o yüzden hiç bakmadım ama evet e devlette görünüyor. Değer yazmıyorsa daha çıkmamıştır
Belki yetiyordur temel şeyler de biz fazla pimpirikliyizdirİrlandada yasiyorum. Temel şeyleri yapıyorlar. Kan testinde yaptılar ama sonucunda eksik birşey varsa söylüyorlar hersey normalde sonucu haber bile vermiyorlar.
Hayırlı olsun canımmerhabalar kızlar..benim siteye giriş problemim devam ediyor hala anlamadım sebebini..saatlerce sayfa açmıyor..bugün kontroümüz vardı..bneim %70 lik kız %100 oğlana tamamladı..yani benim oğlan geliyorr çok şaşkınım açıkçası alışmıştım şazimente
Benimde 10 haziranda detaylı , 3 haziranda da kendi dr umuza gideceğizHayırlı olsun canım ☺
Bende bundan korkuyorumBakalım 8 haziranda detaylıda belli olacak herşey.
Biz de bayram dan sonra gidicez inşallah çok merak ediyorumBenimde 10 haziranda detaylı , 3 haziranda da kendi dr umuza gideceğiz
Gözün aydın canim oğlusun hayirli olsun bundan sonra degismez artik yuzde 100 semerhabalar kızlar..benim siteye giriş problemim devam ediyor hala anlamadım sebebini..saatlerce sayfa açmıyor..bugün kontroümüz vardı..bneim %70 lik kız %100 oğlana tamamladı..yani benim oğlan geliyorr çok şaşkınım açıkçası alışmıştım şazimente
bilemiyorum ki ilk defa öyle sırtı dönük bebek görünce şaşırdım açıkçası hep nette yatay dikey ama yüzü görünen bebek görünce birde kendi kimi görünce şaşırdım
Hangi pozisyon normal değil ki?
Ben aynı güne aldım kendi doktorumu da, zaten odalar karşılıklı. Ondan çıkıp ona girerüm.Benimde 10 haziranda detaylı , 3 haziranda da kendi dr umuza gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?