2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah kuzum allah Sağlklı sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım tetenoz daha önce olmuşmuydun hiç ondan mı tek doz

Canım hamilelikte en önemlisi detaylı ikili üçlü bunlar hikaye asıl senin bunu yaptırman lazım keşke imkanın olsaydı üzüldüm senin adına organlarına bakılacak inşallah bir sıkıntı çıkmaz kimse de ama çıktı diyelim belki doğmadan çaresine bakılıyor her şeyin eğer yaptırma gibi küçük bir imkanın varsa zorla yaptır derim.

Gözün aydın canım tetenoz daha önce olmuşmuydun hiç ondan mı tek doz
Sağolasın canım geçen yıl kurban bayramında bayramlaşmak için köye gitmiştik gece merdivenlerden aşağı yuvarlandım hastaneye gittik hemen tetanoz iğnesi yaptılar bi kolum yaralı diğer kolum tetanozun verdiği acıyla o bayram bana zehir olmuştu neyse en azından şimdi onun bi faydasını gördüm geçen yıl yapıldı diye tek doz uygun görüldü.

Anladım canım iyi olmuş valla o zaman bilsem önceden yaptırırdım bende soracam bakalım daha önceden kanama alanımın olması sıkıntı olur mu 20.haftada diye

Merhaba arkadaşlar sıcak basması ve terlemesi olan var mı ben de 9. Haftada başladı devam ediyor 10 haftaya geldim
Bu havada imkansız sanırım olmaması ama havalar sıcak olana kadar hamileliğin başından beri üşüyordum bikaç gündür sıcak basması ve terleme var canım bende değişiyor sanırım kişiden kişiye

Bana da önce üşütme geliyordu. Bi haftadır terliyorum bu gün Ankara serin ama bana bi anda yine sıcak basıyor ikisi de kötü . Normalin dışında olmak insanı kötü hissettiriyor. Size de hayrlı gebelikler

Gözün aydin canim darisi bizim başimiza

Bende Ankaradayım camlar açık temizlik yaptım sıcaktan ölcemm

Seni çok iyi anlıyorum evet ben o yüzden konsantre olmuyorum cinsiyete. Senin detaylıda mı belli oldu tam olarak

Canım sonraki mesajlarda yazdım. İlçede gittiğim doktor tecrübeli ve çok iyi bi doktor. O bir ay sonra detaylı incelicem bi daha dedi. Güveniyorum bu doktora. Kağan kocatepenin de videosu var. Orda da söylüyor kendisi. Bu illa yapılacak diye bişe yok. Kendi doktorunuz normal ultrasonda anlicaktır sıkıntı olup olmadığını diyor. Hem detaylıda da yine yanılma payı var zaten. Yani bebeğin tam anlamıyla sağlıklı olup olmadığını doğunca anlicaz. Hem bi sıkıntı çıksa bile yapılacak bişe var mı? Müdahale edilirse yine doğumdan sonra müdahale edilir. Boşuna stres bence. Özellikle erkek bebeklerde kalpte nokta var parlaklık var felan diyolar. Sonradan geçecek bişeymiş o. İnsanlar doğuma kadar o stresle mahvoluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…