2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

ikinci bebeğimde gittiğimi hatırlıyorum ama ilkinde sanırım bende detaylı yaptırmadım . Dediğin gibi zaten dr un iyi ise gerçekten detaylı da bakan dr gibi bakıyor . Çarşamba günü randevum vardı , 1 saat sürdü sanırım ultrason . Ayak parmaklarından başladı yukarıya doğru , Kaval kemiği , uyluk kemiği , böbrek , pipi , diyafram, kordon fıtığı ... yukarıya doğru yazmayayım daha . Zaten bu şekilde bakan dr bir göz daha görse iyi olur diyor . Ki burada detaylıya gidip 20 dk sürdü diyen arkadaşlarda var . Birbirimizde de dua edelim sağlıklı olsunlar inşallah

Aynen öyle canım. Benim gittiğim doktor da baya bi inceledi, ölçtü felan. Her şeyine baktı. Sonra da 1 ay sonra tekrar bakcam dedi. Dediğin gibi sadece bi göz daha görse daha iyi olur diyorlar. Belki benim görmediğim bişey varsa görsün diyip başka doktora gönderiyor. İlla detaylı yaptırmak lazım gibi şeyler yazılınca stres olabilir yaptırmayan insanlar. Ben düşündüm yaptırmamak bana mantıklı geldi. Amin canım inşAllah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Canım benim tsh hormonum düşük çıkmış doktorun haberi yok aşırı terlemem kusmam o yüzden heralde . Ben şimdi sonuçlarıma baktım beni hiç bilgilendirmedi
Aa o da yapar canım kaç çıkmış ilaçla hemen düzelir konuş bence doktorunla

Benim rahimde anormali olmasa erken doğum riski olmasa ben de gitmezdim herhalde ya. Her ay bir test çıkıyor dediğin gibi hep bir stres yaşıyoruz.
Annem hiç yaptırmamış bizde ama turp gibiyiz maşallah

Benim rahimde anormali olmasa erken doğum riski olmasa ben de gitmezdim herhalde ya. Her ay bir test çıkıyor dediğin gibi hep bir stres yaşıyoruz.
Annem hiç yaptırmamış bizde ama turp gibiyiz maşallah
Rahimde nasıl bi anomali var canım ? Çok geçmiş olsun.
Her ay bi test dediğin gibi ve çoğu gereksiz. Benim bi arkadaşım doktor eşi ve hiçbir test yaptırmadı. 2li yi bile yaptırmamış. Bilerek yaptırmadı yani. Allah korusun sıkıntı çıksaydı bile aldıracak mıydık sanki. Ne gelirse baş üstüne deyip tevekkül ettik yani. Bi sıkıntı varsa zaten müdahale edilemiyor ki anne karnında. Ne yapılacaksa doğumdan sonra yapılacak. Benim annem de bizde hiç hastaneye bile gitmemiş. Doğumlar da evde. Biz de turp gibiyiz maşAllah

arkadaşlar merak ediyorum, burada ara sıra konuşuluyor eşimizle cinsel hayatımıza sogukluk girmemesi adına kontrollü olarak cinsel hayatımıza devam etmemiz. Peki karnınızda bir doluluk arasıra agrı sızı oluyor mu? bu durum etkiliyor mu cinsel hayatınızı? 2.trimesterin daha rahat geçeceğini söylüyordu doktorlar ama sanki agırlık ve gaz sıkışması oluyor benim karnımda. arada agrı oluyor gobek deliğimin altında çok fazla değil tabiki, ama ince bir sızı gibi. Sizlerede oluyor mu böyle şeyler?

Ne çıktı senin rahimde
Kızlar benim rahimde arkuat varmış. Doktor daha ilk başlarda dedi, bebek büyüdükçe belirginleşiyor ultrason görüntüsünde. 24 26 haftalar riskli biraz bizim için allah korusun. Ama hiç sıkıntı olmayan da varmış bence benimki de öyle olacak
Evde doğum da bayağı korkutucu bizim nesil mümkün değil yapamaz. epidural filan var ya şimdi normal dogum bile zor geliyor. Iyice kolaya alıştık ve pimpirik olduk akışına bırakmak lazım ya.

Evet evet oluyor. Bagirsaklarimiz sıkıştığı için daha az bir gazla şişkin ve şancı hissediyoruz sanırım. Cinsel ilişkiye bir süre ara verdiğimiz için o kısmı bilemicem

Evet evet oluyor. Bagirsaklarimiz sıkıştığı için daha az bir gazla şişkin ve şancı hissediyoruz sanırım. Cinsel ilişkiye bir süre ara verdiğimiz için o kısmı bilemicem
Doktor mu söledi cnm ara ver diye sana bana 9 haftada bile ilişki olabilir sıkıntı yok demişti

biz ara vermedik henüz ama ben gitgide baskı hissediyorum sanki karnımda. ilk 3 ay daha kolaydı, gittikçe zorlaşıyor

Doktor mu söledi cnm ara ver diye sana bana 9 haftada bile ilişki olabilir sıkıntı yok demişti
Işte en son kontrolde doktor ile bu erken dogum icin dikkat etmem gerekenler uzerine konustuk. her kontrolde cinsel ilişki serbest diyen doktor bu sefer demedi. Biz de korktuk esimle. inşallah detaylıda sorun çıkmaz rahim boyunda sahalara geri dönebilirim diye umuyorum. Eşim için çok sorun yok ama benim için zor oluyor

biz ara vermedik henüz ama ben gitgide baskı hissediyorum sanki karnımda. ilk 3 ay daha kolaydı, gittikçe zorlaşıyor
Hm biz ilk 4 ay iliskiye devam ettik de böyle gaz varmış da her an kaçırabilirim hissi oluyordu biraz. Onu mu diyorsun ki

Ağrı sızı bi oluyor bi olmuyor.hele kasık batması detaylıda söyledim baktı hiç bi sorun yok damarlar bazen baskı yapabilir dedi.ilişki içinde tavsiyem karnın açken mümkünse gündüz ve en rahat ettiğin pozisyonla

Evet doğru söylüyorsunuz kendimi en rahat hissettiğim sabah saatleri ve çok birşey yemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…